Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

anti_zli
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la anti_zli » 28 feb 2012, 23:16

Ponos nacije !

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 feb 2012, 23:17

Požrtvovanost kao i obično na nivou... beskompromisan i oštar... Spaha lav
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

first
Kontakt:

Post Postao/la first » 28 feb 2012, 23:45

ramiral je napisao/la:Požrtvovanost kao i obično na nivou... beskompromisan i oštar... Spaha lav
" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 feb 2012, 00:07

Zaustavi policajac Spahića zbog brze vožnje i reče mu da izađe iz auta. Kada
ga je pretresao u džepu mu našao mobitel, ključeve, novčanik i Neymara.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 feb 2012, 00:33

to to to :mrgreen:

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 29 feb 2012, 02:19

Ha ja...nista novo, KAPITEN ponovo dominira. E jos da odvali jednu iza usiju onom invalidcini i rahiticaru kojeg lopta pogodi nakon 50 metara "puta" i zavrsi u mrezi kad smo imali rezultati iz snova u dzepu. Pu...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 feb 2012, 03:08

Spahic po ko zna koji put objasnio stvari,njega i Pandzu i to bi bilo to.
Naravno nece biti ovih dana kruticara na ovoj temi,apsolutno ih razumijem :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 29 feb 2012, 03:10

Spahic!
Bez njega mi bi bili 50% slabiji. Sta drugo reci ?
LEGENDA

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 29 feb 2012, 03:11

Koliko je samo put Spaha pokazao "agresivnost" nad Neymarom :mrgreen: I on sam zna da ce pomenuti u Spaniju,pa takticki ga vec sada,unistava 8-) Brazilca jedino izvlaci penzija kapitena :mrgreen:
Chelsea F.C.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 29 feb 2012, 08:52

U normalnoj kvalifikacionoj utakmici bi sinoc dobio minimum 2 zuta, mozda i 3. Ja ne vidim razlog za pretjerano radovanje vec bojazan da ce nas u kvalama u nekom mecu kostati crvenog kartona te dace povecati broj napravljenih penala sa sadasnjih 7 u BH dresu.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 29 feb 2012, 10:08

Blue_He4rt je napisao/la:Koliko je samo put Spaha pokazao "agresivnost" nad Neymarom :mrgreen: I on sam zna da ce pomenuti u Spaniju,pa takticki ga vec sada,unistava 8-) Brazilca jedino izvlaci penzija kapitena :mrgreen:
Još jednom se sinoc vidjelo da je pretjerano napucavanje tog malog, jer kad god igra protiv evropljana, ne vidi se. Spaha ce biti kriv što na ljeto niko nece dati punopara za njega, jer ga u Evropi ceka na desetine Spaha :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 feb 2012, 10:16

Edo_77 je napisao/la:U normalnoj kvalifikacionoj utakmici bi sinoc dobio minimum 2 zuta, mozda i 3. Ja ne vidim razlog za pretjerano radovanje vec bojazan da ce nas u kvalama u nekom mecu kostati crvenog kartona te dace povecati broj napravljenih penala sa sadasnjih 7 u BH dresu.
i jos da si ti sudija,ti bi ga odstranio i prije pocetka utakmice.
Dobro je,kontamo i skontali smo da ga ne gotivis i ocima ga smisliti nemozes.Na zalost nisi jedini,ali bas kako rece ne vidim razlog da i sad trazis dlaku u jajetu.
P.S Ako zelis baletana,ili ekstra kvalitetnog stopera koji ne pravi niti jednu jedinu gresku,faul,zuti i pogledom sve rijesava.onda je vise nego ocito da si profulao i temu i jos svasta nesto.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 29 feb 2012, 10:26

Ja gotivim/ ne gotivim nikoga osim reprezentacije, igraci su prolazni....Svako ko je realan i ko nije pristrasan ce reci da je Spahic opet jos jednom pretjerao....Kad napravi negdje crveni il penal kao u Francuskoj, ja znam da ce te ga vi opet braniti, a ja cu realno gledati na stvari i opet reci sta nije dobro i zasto?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 feb 2012, 10:29

Mah, nije bilo krvničkih startova, treba biti realan. Onaj faul nad Neymarom ne spada u dželatske startove u kojima se protivniku lome noge. Namjeran faul zbog zakašnjele reakcije i to je to. A, bio je sinoć jedan od zapaženijih na terenu. Posebno se istakao kod onog klizećeg kada je spasio čist gol.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 feb 2012, 10:33

Edo_77 je napisao/la:Ja gotivim/ ne gotivim nikoga osim reprezentacije, igraci su prolazni....Svako ko je realan i ko nije pristrasan ce reci da je Spahic opet jos jednom pretjerao....Kad napravi negdje crveni il penal kao u Francuskoj, ja znam da ce te ga vi opet braniti, a ja cu realno gledati na stvari i opet reci sta nije dobro i zasto?
Koji penal u Francuskoj,faul izvan linije sesnesterca niti je,niti moze biti penal.Jednostavno sudijska ''namjerna greska''posto je bio metar od njih.Posto je znao kad ona ruka Henre moze proci,proci ce i ovo.
Optuzen i osudjen covjek zbog zlocina koji nije ucinio.Vec hiljade slucajeva se takvih desilo.
Gora je porota koji okrive tog covjeka na kraju od samog sudije....ponekad.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 29 feb 2012, 10:49

harishp je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Ja gotivim/ ne gotivim nikoga osim reprezentacije, igraci su prolazni....Svako ko je realan i ko nije pristrasan ce reci da je Spahic opet jos jednom pretjerao....Kad napravi negdje crveni il penal kao u Francuskoj, ja znam da ce te ga vi opet braniti, a ja cu realno gledati na stvari i opet reci sta nije dobro i zasto?
Koji penal u Francuskoj,faul izvan linije sesnesterca niti je,niti moze biti penal.Jednostavno sudijska ''namjerna greska''posto je bio metar od njih.Posto je znao kad ona ruka Henre moze proci,proci ce i ovo.
Optuzen i osudjen covjek zbog zlocina koji nije ucinio.Vec hiljade slucajeva se takvih desilo.
Penal je sviran koliko me sjecanje sluzi i mi ostadosmo bez EPa, a ti mozes 100 godina pricati kako Spahic nije napravio penal. Nije, kao ni onih ostalih 6 koje je napravio u repki.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 feb 2012, 10:58

Edo_77 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Penal je sviran koliko me sjecanje sluzi i mi ostadosmo bez EPa, a ti mozes 100 godina pricati kako Spahic nije napravio penal. Nije, kao ni onih ostalih 6 koje je napravio u repki.
Dzeko i Vedo nece napraviti skoro nikad penal,sta mislis zasto?
Cisto sumnjam da ces znati odgovor,posto ti je logika ravna nuli.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 29 feb 2012, 11:00

Bog, Allah, Buda, Jahve!
Čelik Zenica 1945

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 29 feb 2012, 13:58

Edo_77 je napisao/la:U normalnoj kvalifikacionoj utakmici bi sinoc dobio minimum 2 zuta, mozda i 3. Ja ne vidim razlog za pretjerano radovanje vec bojazan da ce nas u kvalama u nekom mecu kostati crvenog kartona te dace povecati broj napravljenih penala sa sadasnjih 7 u BH dresu.
Spahić ima desetku iz inteligencije.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 29 feb 2012, 14:05

harishp je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:
Dzeko i Vedo nece napraviti skoro nikad penal,sta mislis zasto?
Cisto sumnjam da ces znati odgovor,posto ti je logika ravna nuli.
Tako isto nece Emir skoro nikad gol zabit....i sta sad? :roll:

Jel' to neko drugi kriv sto Spahic nije koristio mozak i znao, kao sto je cijeli svijet, da ce sudija svirat sve sto je iole blizu sesnaesterca? Jel to neko drugi kriv sto lopte sto se trebaju nabit oni ih mazi i pegla oko sesnaesterca?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 12 gostiju.