Druga Liga - grupa Jug
-
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa Jug
Grude idu danas po pobjedu u Tomislav... Tako da ne vidim razloga zasto 1 na Tomislav jer nista nisu bolja ekipa od gruda 

NK Sloga Ljubuški - FK Klis 4:0 (2:0)
Rutinski s pola snage. Klis je možda dva puta opucao po golu, ni jedan žuti karton na utakmici.
FK Turbina - Sloga Uskoplje 2:0
HNK Stolac - FK Iskra Stolac 1:0
Rutinski s pola snage. Klis je možda dva puta opucao po golu, ni jedan žuti karton na utakmici.
FK Turbina - Sloga Uskoplje 2:0
HNK Stolac - FK Iskra Stolac 1:0
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
HNK TOMISLAV - HNK GRUDE 4:0 (Ivan Baćak,Dado Serdarušić,Josip Bagarić i Jakov Šimić)
(HNK Tomislav facebook info)
(HNK Tomislav facebook info)
HNK Višići - NK Bigeste (2:1) 3:1
Krvavac 1:0, (10'), Šoše 2:0 (19'), 2:1 A. Brkić (43') 11 m, Menalo 3:1 (68')
Krvavac 1:0, (10'), Šoše 2:0 (19'), 2:1 A. Brkić (43') 11 m, Menalo 3:1 (68')
www.facebook.com/hnkvisici
REZULTATI 18. KOLO
KAMEŠNICA - POSUŠJE 0:0
KUPRES - BROTNJO 3:2
VIŠIĆI - BIGESTE 3:1
TOMISLAV - GRUDE 4:0
SLOGA (LJ) - KLIS 4:0
TURBINA - SLOGA (U) 2:0
STOLAC - ISKRA 1:0
TABLICA:
1. TURBINA 18 13 3 2 41:12 42
2. SLOGA(LJ) 18 12 4 2 50:18 40
3. TOMISLAV 18 11 4 3 32:12 37
4. STOLAC 18 11 2 5 37:19 35
5. VIŠIĆI 18 9 3 6 28:27 30
6. POSUŠJE(-3) 18 9 5 4 31:22 29
7. GRUDE 18 6 3 9 21:27 21
8. KLIS 18 6 3 9 15:35 21
9. KAMEŠNICA 18 4 8 6 35:28 20
10. BIGESTE 18 6 0 12 18:40 18
11. ISKRA 18 3 7 8 27:35 16
12. BROTNJO 18 4 4 10 21:37 16
13. KUPRES 18 3 5 10 17:39 14
14. SLOGA(U) 18 3 1 14 11:34 10
KAMEŠNICA - POSUŠJE 0:0
KUPRES - BROTNJO 3:2
VIŠIĆI - BIGESTE 3:1
TOMISLAV - GRUDE 4:0
SLOGA (LJ) - KLIS 4:0
TURBINA - SLOGA (U) 2:0
STOLAC - ISKRA 1:0
TABLICA:
1. TURBINA 18 13 3 2 41:12 42
2. SLOGA(LJ) 18 12 4 2 50:18 40
3. TOMISLAV 18 11 4 3 32:12 37
4. STOLAC 18 11 2 5 37:19 35
5. VIŠIĆI 18 9 3 6 28:27 30
6. POSUŠJE(-3) 18 9 5 4 31:22 29
7. GRUDE 18 6 3 9 21:27 21
8. KLIS 18 6 3 9 15:35 21
9. KAMEŠNICA 18 4 8 6 35:28 20
10. BIGESTE 18 6 0 12 18:40 18
11. ISKRA 18 3 7 8 27:35 16
12. BROTNJO 18 4 4 10 21:37 16
13. KUPRES 18 3 5 10 17:39 14
14. SLOGA(U) 18 3 1 14 11:34 10
19. kolo --- 12. / 13.04.
16:00 h
Višići - Stolac
Bigeste - Turbina
Sloga U - Tomislav
Grude - Kamešnica
Brotnjo - Sloga Ljubuški
Posušje - Kupres
Klis - Iskra
sa Sloga Ljubuški FB profila
"U nedjelju (13.04.) u našem gradu posebno stanje. Mjesto događanja gradski stadion Babovac. Nogometna utakmica sezone NK Bigeste Ljubuški-FK Turbina Jablanica u 16:00 sati.
Dođite i podržite momke.
Čeka vas besplatno piće i roštilj već od 14 sati !!! "

16:00 h
Višići - Stolac
Bigeste - Turbina
Sloga U - Tomislav
Grude - Kamešnica
Brotnjo - Sloga Ljubuški
Posušje - Kupres
Klis - Iskra
sa Sloga Ljubuški FB profila
"U nedjelju (13.04.) u našem gradu posebno stanje. Mjesto događanja gradski stadion Babovac. Nogometna utakmica sezone NK Bigeste Ljubuški-FK Turbina Jablanica u 16:00 sati.
Dođite i podržite momke.
Čeka vas besplatno piće i roštilj već od 14 sati !!! "

Slizali su se a? Vidim ja Bigeste u Višićima igra u Sloginim starim dresovima, onim crnim od lani. Pitam jednog igrača šta je reć, kaže: "Ma sve ti je ovo Sloga sad". Znači Bigeste postaje 2. ekipa Sloge. 

-
- Kontakt:
znaci da se ne zna oce li bigeste sljedecu sezonu uopce igrat vise,vjerovatno se gasi.
Baš suprotno, mislim da će biti stabilniji i jači, vjerojatno kao druga ekipa gdje će Sloga slati mlađe igrače i one koji nisu dovoljno dobri za prvi tim.CirinhoRoque je napisao/la:znaci da se ne zna oce li bigeste sljedecu sezonu uopce igrat vise,vjerovatno se gasi.
Upravo tako.hnkvisici je napisao/la:Baš suprotno, mislim da će biti stabilniji i jači, vjerojatno kao druga ekipa gdje će Sloga slati mlađe igrače i one koji nisu dovoljno dobri za prvi tim.CirinhoRoque je napisao/la:znaci da se ne zna oce li bigeste sljedecu sezonu uopce igrat vise,vjerovatno se gasi.
U slučaju da Sloga pređe u Prvu ligu, ovo bi bila kao standardna baza za one koji ne mogu igrati da idu na kaljenje u Bigeste.
U svakom slučaju više nema napetosti i derbija na nož... Sad će Bigeste zapet protiv Turbine u nedjelju, ali realno mislim da nemaju kvalitetu da ostanu neporaženi.
Sigurno nemaju kvalitetu, mislim jedna od najlošijih ekipa protiv kojih sam igrao ove godine. Glatko Turbina dobiva.Rdje94 je napisao/la:
Upravo tako.
U slučaju da Sloga pređe u Prvu ligu, ovo bi bila kao standardna baza za one koji ne mogu igrati da idu na kaljenje u Bigeste.
U svakom slučaju više nema napetosti i derbija na nož... Sad će Bigeste zapet protiv Turbine u nedjelju, ali realno mislim da nemaju kvalitetu da ostanu neporaženi.

Buturovic Polje ima seniorsku ekipu Prozor ne moze obezbijediti uslove za fudbalski tim
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
AUDIO: Damir Vučić o nedjeljnom susretu Bigeste - Turbina
http://www.radioljubuski.ba/rlj-audio/5 ... 0lAqFV_vzl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.radioljubuski.ba/rlj-audio/5 ... 0lAqFV_vzl" onclick="window.open(this.href);return false;
NK Brotnjo - NK Sloga Ljubuški 1:4 (0:1)
Glavina zabio hat-trick. U prvom poluvremenu Sloga bolja, Brotnjo koliko sam uspio upratit prvi udarac u okvir gola uputilo u 55. minuti. Malo su stisli domaći početkom 2. poluvremena ali čim je pao drugi gol Sloge totalno su se raspali. Gledao sam negdje do 65. minute. Suđenje OK, pobjeda zaslužena.
" onclick="window.open(this.href);return false; (Glavina iz slobodnog udarca za 0:2)
NK Bigeste - FK Turbina 0:0
Koliko sam čuo, Turbina je promašila (golman domaćih obranio) 3 zicera u prvom poluvremenu, Bigeste je imao par poluprilika i jednom je obrana Turbine izbila loptu sa crte.
Po jedan crveni karton na obe strane (Vegar - Bigeste, Mukan - Turbina)
Uspio sam stić na zadnjih 15-tak minuta utakmice.
Posjeta začuđujuće dobra.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Poslije utakmice je ostalo još 100-ak ljudi koji su pljeskom dočekali bus Sloge koji se vratio iz Čitluka.
Glavina zabio hat-trick. U prvom poluvremenu Sloga bolja, Brotnjo koliko sam uspio upratit prvi udarac u okvir gola uputilo u 55. minuti. Malo su stisli domaći početkom 2. poluvremena ali čim je pao drugi gol Sloge totalno su se raspali. Gledao sam negdje do 65. minute. Suđenje OK, pobjeda zaslužena.
" onclick="window.open(this.href);return false; (Glavina iz slobodnog udarca za 0:2)

Koliko sam čuo, Turbina je promašila (golman domaćih obranio) 3 zicera u prvom poluvremenu, Bigeste je imao par poluprilika i jednom je obrana Turbine izbila loptu sa crte.
Posjeta začuđujuće dobra.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Poslije utakmice je ostalo još 100-ak ljudi koji su pljeskom dočekali bus Sloge koji se vratio iz Čitluka.
Zadnja izmjena: Rdje94, dana/u 13 apr 2014, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kaže drugoj lizi...Rdje94 je napisao/la:NK Brotnjo - NK Sloga Ljubuški 1:4 (0:1)
" onclick="window.open(this.href);return false; (Glavina iz slobodnog udarca za 0:2)![]()
Posjeta začuđujuće dobra, ubacit ću uskoro koji video i sliku sa oba susreta.

NK Grude - NK Kamešnica 0:2
Strijelci su bili Zvonimir Tirić i Martin Omazić...
(sa facebook stranice NK Kamešnica)
HNK Sloga - HNK Tomislav 2:1
- U 19. kolu druge lige FBiH Jug, HNK Tomislav je poražen od HNK Sloge koja se nalazi na posljednjem 14. mjestu.
S ovim porazom male su šanse za Prvu ligu, no ima se još za igrati..
Strijelac : Jure Pavić
(sa facebook stranice HNK Tomislav)
HŠK Posušje - HNK Kupres 2:0
Igrači Posušja su prvi došli u vodstvo golom I. Čuture da bi pred kraj poluvremena s još jednim zgoditkom, ovog puta I. Vranjkovića, povisili vodstvo na 2-0, što je bio i konačan rezultat.
(sa facebook stranice HŠK Posušje)
HNK Višići – HNK Stolac 0:1
Danas (nedjelja 13. travanj) manje uspješna predstava naših nogometaša. U derbiju kola bolja je bila ekipa Stoca rezultatom 0:1. Višićani su danas bili poprilično indisponirani, te smo na Čaerima svjedočili jednoj, ne previše gledljivoj utakmici u kojoj su se bolje snašli gosti iz Stoca. Iako su i Višići imali svoje prilike, naročito u prvom poluvremenu, jedini pogodak na utakmici djelo je Šutala u 76. minuti kojeg je dobro uposlio Raguž.
(http://visici.com/visici-u-dvije-domace ... g-uspjeha/" onclick="window.open(this.href);return false;)
Strijelci su bili Zvonimir Tirić i Martin Omazić...
(sa facebook stranice NK Kamešnica)
HNK Sloga - HNK Tomislav 2:1
- U 19. kolu druge lige FBiH Jug, HNK Tomislav je poražen od HNK Sloge koja se nalazi na posljednjem 14. mjestu.
S ovim porazom male su šanse za Prvu ligu, no ima se još za igrati..
Strijelac : Jure Pavić
(sa facebook stranice HNK Tomislav)
HŠK Posušje - HNK Kupres 2:0
Igrači Posušja su prvi došli u vodstvo golom I. Čuture da bi pred kraj poluvremena s još jednim zgoditkom, ovog puta I. Vranjkovića, povisili vodstvo na 2-0, što je bio i konačan rezultat.
(sa facebook stranice HŠK Posušje)
HNK Višići – HNK Stolac 0:1
Danas (nedjelja 13. travanj) manje uspješna predstava naših nogometaša. U derbiju kola bolja je bila ekipa Stoca rezultatom 0:1. Višićani su danas bili poprilično indisponirani, te smo na Čaerima svjedočili jednoj, ne previše gledljivoj utakmici u kojoj su se bolje snašli gosti iz Stoca. Iako su i Višići imali svoje prilike, naročito u prvom poluvremenu, jedini pogodak na utakmici djelo je Šutala u 76. minuti kojeg je dobro uposlio Raguž.
(http://visici.com/visici-u-dvije-domace ... g-uspjeha/" onclick="window.open(this.href);return false;)
20. KOLO
19.04. - SUBOTA - 16:00h
Stolac - Klis
Iskra - Brotnjo
Turbina - Višići
Sloga Ljubuški - Posušje
Kupres - Grude
Tomislav - Bigeste
Kamešnica - Sloga Uskoplje
gosti će teško do bodova ovo kolo...
19.04. - SUBOTA - 16:00h
Stolac - Klis
Iskra - Brotnjo
Turbina - Višići
Sloga Ljubuški - Posušje
Kupres - Grude
Tomislav - Bigeste
Kamešnica - Sloga Uskoplje
gosti će teško do bodova ovo kolo...

ko ima bolji rapored do kraja? turbina ili sloga?
Turbina ima sve u svojim rukama jer im trebaju 4 boda iz utakmica sa Tomislavom i Slogom,protiv Višića,Stoca,Kupresa,Kamešnice i Iskre ne bi trebali imati problema ali su ih sad i Bigeste iznenadili pa je sve mogućeBistrik je napisao/la:ko ima bolji rapored do kraja? turbina ili sloga?

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.