Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
pitar-istok je napisao/la:Ko vas krade? Nemate pojma igrati fudbal,igrate sa suspendovanim igračem i još se borite za opstanak,kakav ste vi klub i treba te istupit iz lige.Igrajte sa Lukavcem,Gradinom,po lipnici i tim nekim mjestima u TK manji će vam troškovi biti.
Halo navijac njanjajeva psstpitar-istok je napisao/la:Ko vas krade? Nemate pojma igrati fudbal,igrate sa suspendovanim igračem i još se borite za opstanak,kakav ste vi klub i treba te istupit iz lige.Igrajte sa Lukavcem,Gradinom,po lipnici i tim nekim mjestima u TK manji će vam troškovi biti.
Slusaj brko, ovdje se navlaci nekom drugom a ne Sarajevu. Da je pravde o kojoj pricas Sarajevo bi davno dobilo 3 boda.Ovo kazem ne kao navijac Sarajeva, nego zato jer je to trebalo biti po zakonu. O kazni o kojo pricas,ako je 3 utakmice mala kazna ja onda ne znam,sta bi ti da 12 tekmi ne igraju. Ja podrzavam ovu kaznu za Sarajevo,opet kazem jer je to po zakonu,druga je stvar sto je isto moglo biti i sa Sirokim, Zeljom, Zrinjskim,a nije. Koliko je Sloboda kaznjena za Gavarica,Olimpik,sica. Opet je ceh platilo Sarajevo,tako da nemoj pricati da se nama navlaci,jer kad savez navlaci za FCS onda ne idemo u Evropu,djele nam se crveni, suspenduje stadion,ne dobijamo licencu. Nigdje jednakih arsina. Vi pricate ko da je za nas igrao neko ko nije imao pravo,a ne za vas.harry_90 je napisao/la:Oduzeli nam Evropu,hoce da nam sad uzmu 3 boda,nek je se izaslo sa ovakvim stavom,nek vide da nemoze se vise zezat,da se sarajevu navlaci zasluzeno izgubljena 3 boda,sve traze na guzove,jos dobili preblagu kaznu za nerede na kosevu itd.
harry_90 je napisao/la:Halo navijac njanjajeva psstpitar-istok je napisao/la:Ko vas krade? Nemate pojma igrati fudbal,igrate sa suspendovanim igračem i još se borite za opstanak,kakav ste vi klub i treba te istupit iz lige.Igrajte sa Lukavcem,Gradinom,po lipnici i tim nekim mjestima u TK manji će vam troškovi biti.![]()
![]()
gdje je titula toliko najavljivana na sva usta
jedino evropu mozete igrat,al i to slabo
I to sto kazes,veliki navijac koji samo dodje u Tz na tekmu sarajeva,ja mislim da ne zna ni pocetnih 11 nabrojatTaRgEt_ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Halo navijac njanjajeva psstpitar-istok je napisao/la:Ko vas krade? Nemate pojma igrati fudbal,igrate sa suspendovanim igračem i još se borite za opstanak,kakav ste vi klub i treba te istupit iz lige.Igrajte sa Lukavcem,Gradinom,po lipnici i tim nekim mjestima u TK manji će vam troškovi biti.![]()
![]()
gdje je titula toliko najavljivana na sva usta
jedino evropu mozete igrat,al i to slabo
Ma koji ba navijac vidis da je ovo neki nas dosljo sa naseg kantona vidi njanajevo kada dodje u Tuzlu i to je todobro je upoznat sa nasim klubovima i mjestima
Vama nemože čovjek objasniti jednu stvar, a to je zakon. Pa čak i da Sloboda nije znala za Gavarićeve žute kartone, on je to trebao znati. Na jednoj sam temi naveo primjer Borca, oni su pred utakmicu sa jednim timom (nemogu se sad sjetiti koji) mogli gotov na isti način da završe kao i vi. Pa su fino jednog igrača Borca (koji je bio suspendovan, a zamal da nije zaigro) pitali da li može igrati (on koliko se sjećam nije bio siguran) pa su iz Borca zvali FSBiH, a ovu su im rekli da nema pravo igrati, a vi dalje radite po svom. A ti neredi su se dogodili nakon meča, te je vjerovatno zbog toga blaža kazna. Dovoljno je što su tri utakmice bez gledatelja.harry_90 je napisao/la:Oduzeli nam Evropu,hoce da nam sad uzmu 3 boda,nek je se izaslo sa ovakvim stavom,nek vide da nemoze se vise zezat,da se sarajevu navlaci zasluzeno izgubljena 3 boda,sve traze na guzove,jos dobili preblagu kaznu za nerede na kosevu itd.
isto ko i vi rodjenimMadafaka je napisao/la:Al' kako se ove fukare uvlace strumfovima, pa to nije normalno. Vire vam noge! Samo nastavite, zanimljivo je pravo.![]()
![]()
Madafaka je napisao/la:Al' kako se ove fukare uvlace strumfovima, pa to nije normalno. Vire vam noge! Samo nastavite, zanimljivo je pravo.![]()
![]()
Pa dobro, bolje i štrumfovima, nego Ilji Dominkoviću, koji ako prdne automatski može kao proljev izbaciti FK SarajevoMadafaka je napisao/la:Al' kako se ove fukare uvlace strumfovima, pa to nije normalno. Vire vam noge! Samo nastavite, zanimljivo je pravo.![]()
![]()
Bolje se sa njima pricat nego kao vi sa Dominkovicem,Usljanovicem itdMadafaka je napisao/la:Al' kako se ove fukare uvlace strumfovima, pa to nije normalno. Vire vam noge! Samo nastavite, zanimljivo je pravo.![]()
![]()
Madafaka je napisao/la:Vidi ih sto su se odma napalili, sta vam je.![]()
![]()
Sto se tice bodova, nama stvarno ne trebaju. Ali, bice kako **** iz saveza odluce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.