Napisao sam da je na lijepi nacin otkantao dva kretena kao sto vidis tako da ne mozemo pricati da se spustio na razinu Mamica koji bi vjerojatno u toj situaciji podivljaoKSIVLE je napisao/la:Izbornička funkcija je javna funkcija i nosi određene obveze i odgovornost, a jedna od tih obveza je da se ne reagira ko krkan na svako pitanje koje mu nije po volji. A što se tiče ovog zviždanja, nije se uopće zviždalo reprezentaciji nego jednom igraču kojemu u toj reprezentaciji nije mjesto.Insect_terminator je napisao/la:Odlicno od Stimca sto je na tako lijep nacin otkantao ova dva kretena sto su glumili novinare. Uglavnom onaj tko zvizdi hr reprezentativcu je kreten pogotovo ako uzmemo u obzir da od mogucih 18 bodova imamo 16 u jednoj od najtezih skupina.

Mora ti biti jasno da on kao izbornik ima pravo pozvat igraca kojeg zeli (normalno ako taj ima pravo nastupa za HR reprezentaciju). Znaci ako Stimac odluci pozvat 22 obrambena i igrati na taj nacin to je njegovo pravo jer on je odgovoran za rezultat i ako smatra da ce mu 22 obrambena pomoci u tom ostvarenju jbg ti se moras pomiriti sa tom situacijom ili negodovati. Ono sto mene smeta trenutno je da se poteze pitanje oko Sammira, unosi se nepotrebno nemir u momcad, a trenutna situacija je ponavljam od 18 mogucih imamo 16 u jednoj od najtezih skupina. Znaci onaj tko to radi u ovom trenutku je KRETEN ukljucujuci i onog novinara (netko je skeljio clanak par postova iznad) koji je jedva docekao diskreditirati Stimca.
Inace 2011 sam i ja za Stimca govorio da upropastava nogomet, kreten bla bla gluposti i tako ali na temelju rezultata kojih je do sada ostvario kao izbornik mogu biti ponosan, sretan i nadat se da ce nastaviti tako i dalje. Realno nije niti Belgija satrala Makedoniju a niti Wales tamo tako da pricati o tome kako smo sta ja znam trebali dobiti 6-0 su za malu djecu.