Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Insect_terminator
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Insect_terminator » 27 mar 2013, 17:25

KSIVLE je napisao/la:
Insect_terminator je napisao/la:Odlicno od Stimca sto je na tako lijep nacin otkantao ova dva kretena sto su glumili novinare. Uglavnom onaj tko zvizdi hr reprezentativcu je kreten pogotovo ako uzmemo u obzir da od mogucih 18 bodova imamo 16 u jednoj od najtezih skupina :).
Izbornička funkcija je javna funkcija i nosi određene obveze i odgovornost, a jedna od tih obveza je da se ne reagira ko krkan na svako pitanje koje mu nije po volji. A što se tiče ovog zviždanja, nije se uopće zviždalo reprezentaciji nego jednom igraču kojemu u toj reprezentaciji nije mjesto.
Napisao sam da je na lijepi nacin otkantao dva kretena kao sto vidis tako da ne mozemo pricati da se spustio na razinu Mamica koji bi vjerojatno u toj situaciji podivljao ;)

Mora ti biti jasno da on kao izbornik ima pravo pozvat igraca kojeg zeli (normalno ako taj ima pravo nastupa za HR reprezentaciju). Znaci ako Stimac odluci pozvat 22 obrambena i igrati na taj nacin to je njegovo pravo jer on je odgovoran za rezultat i ako smatra da ce mu 22 obrambena pomoci u tom ostvarenju jbg ti se moras pomiriti sa tom situacijom ili negodovati. Ono sto mene smeta trenutno je da se poteze pitanje oko Sammira, unosi se nepotrebno nemir u momcad, a trenutna situacija je ponavljam od 18 mogucih imamo 16 u jednoj od najtezih skupina. Znaci onaj tko to radi u ovom trenutku je KRETEN ukljucujuci i onog novinara (netko je skeljio clanak par postova iznad) koji je jedva docekao diskreditirati Stimca.

Inace 2011 sam i ja za Stimca govorio da upropastava nogomet, kreten bla bla gluposti i tako ali na temelju rezultata kojih je do sada ostvario kao izbornik mogu biti ponosan, sretan i nadat se da ce nastaviti tako i dalje. Realno nije niti Belgija satrala Makedoniju a niti Wales tamo tako da pricati o tome kako smo sta ja znam trebali dobiti 6-0 su za malu djecu.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 mar 2013, 17:31

Insect_terminator je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la: Sammira se pljuje jer čovjek nema kvalitetu za reprezentaciju,a zove ga se.Uz to je i stranac.I u tom slučaju bi trebao biti barem duplo bolji od ovog što sad imamo da bi ga se zvalo,a on to nije niti će ikad biti kao što je recimo bio Eduardo kada je zaslužio poziv.
Što se tiče njegovog nastupa jučer...nije bilo loše,ali ne može on više od 45.,ako i toliko,kvalitetnih minuta odigrat.
U krivu si on itekako ima kvalitetu za reprezentaciju, ali vise nego ocito je da se ne mozemo oko tog pitanja sloziti kao u mnogo stvari veznih za Dinamo tako da nema smisla ovo nastavljat. Da ne moze vise od 45 min odigrat isto je glupost.
Na vrhunskoj razini ne može.Može 20-ak min.I to nije neka moja fiks "ideja" ili šta ja znam nego je to,između ostalih,izjavio i Komes.
Svaka čast Štimcu na dosadašnjim rezultatima,ali ovo sa Sammirom i slične egzibicije mu stvarno ne trebaju.

Kaj se tiče lijevih bočnih...nije Strinić ništa specijalno,ali nije niti toliko loš kako se možda nekad predstavlja.Njegove igre s eura su nas vjerujem sve pozitivno iznenadile,vjerujem da može ponavljati isto i na idućim natjecanjima.Ali šteta da nema još kojeg kvalitetnog rješenja na toj poziciji...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 mar 2013, 18:28

SiamoNoi je napisao/la:@anton
Sammir je stranac.Sammir kao stranac nije kvaliteta više ovdje nego (eventualno) za rotaciju kao što i sam kažeš.I tu priča završava,nema dalje.
Pa kaj si ti stvarno takav Pascal iz arsenala, da mi non stop mečeš riječi u usta?!?! Nabrojim ti 5 igrača od kojih niti jedan nije krilo, Srna nam je bek, DEAN i Kovačić ne igraju na pravilu na strani, a za Kranjčara se može reči propalilalelo i ti meni kažeš da ja kažem "igrač za rotaciju" i da ga se takvim treba smatrati!

Da sam bar jenput spomenuo nacionalnost!

O mater mi Hrvatsku! Da sam se bar rodio ko švaba! :evil:

PS:

Glavno da je Mamić primitivac! ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 27 mar 2013, 18:34

Glavno da je Mamić primitivac!
Mamić je bi primitivac.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 mar 2013, 19:11

England je napisao/la:
Mamić je bi primitivac.
I Alah ima net! :D
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 27 mar 2013, 19:42

Signore je napisao/la:Koliko smo jadni s lijevim bocnim, Ibanez bi se taman uklopio u jad na toj poziciji. Nadam se da cemo za Euro 2016. imati nekog dobrog lijevog bocnog, a ne panj.
Manuel Pamić bi po meni bio najbolje rješenje na DL...
također i Bartulovića (Kryvbas) bi volio vidit ispred panja Strinića...
#SuningOUT

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 27 mar 2013, 19:56

Jericho je napisao/la:
Signore je napisao/la:Koliko smo jadni s lijevim bocnim, Ibanez bi se taman uklopio u jad na toj poziciji. Nadam se da cemo za Euro 2016. imati nekog dobrog lijevog bocnog, a ne panj.
Manuel Pamić bi po meni bio najbolje rješenje na DL...
također i Bartulovića (Kryvbas) bi volio vidit ispred panja Strinića...
Strinic igra sasvim dobro za reprezentaciju,pogotovo u defenzivi samo ne znam sto imaju mnogi kao ti protiv njega i na Euru je bio odlican

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 mar 2013, 20:50

andro234 je napisao/la: Strinic igra sasvim dobro za reprezentaciju,pogotovo u defenzivi samo ne znam sto imaju mnogi kao ti protiv njega i na Euru je bio odlican
Odavno bocni nije samo uklizat i zaustavit prodor po boku. U danasnjem nogometu bocni mora biti prodoran, mora biti prijetnja, treba dati hrpu dugih lopti koje ce ici u prazan prostor na suprotnoj strani i da se tu stvori prilika. Treba svako malo probiti i ubaciti loptu u sredinu, ali da ta lopta bude iskoristiva, a ne neka traljava. U Hrvatskoj nema lijevog bocnog koji moze igrati dobro prema naprijed, a jos bolje natrag. Taj Ibanez kojeg ste spominjali tu i tamo napravi nesto naprijed, ali je u obrani gori od mene. Strinic igra odlicno defanzivu, ali ga naprijed nema. Pranjic se trudi, pokusava, al ne zna. Ako Bog da dobit cemo od ove mladjarije nekog sposobnog, bio bi red, ovih dana vise slusam hvalospijeve o omladincima nego o seniorima.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 mar 2013, 22:21

Mislim da je o Ibanezu bezpredmetno pričati i da njega predbaciju oni koji ne vole repku. Čudim se da je to tako jer ju i ja ne volim, ali mi ne pada napamet da izlazim u javnost sa glupošću tipa Ibanez..

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 27 mar 2013, 23:04

je @antone to smo govorili i za sammira prije par godina. a vidi nas sada :lol:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 mar 2013, 23:11

nate je napisao/la:je @antone to smo govorili i za sammira prije par godina. a vidi nas sada :lol:
Al ibanez nije nikada bio najbolji igrač HNL-a, jel tako? Nikada se nije toliko raspravljao o Ibanjezu, dont POOP...

zaš ti potićeš nekakav "problem" koji ne postoji? Kad bude to pred vratima onda ćemo srat.

meni se u biti gadi ovo stvaranje mišljenja oko tog mafijaškog trojca i prodavanja igrača kada naša repka zbog toga ne trpi! Kada bi naša repka zbog toga trpila ond abi ja prvi počeo srati.

i jesi li ti svjestan da je Radošević prodan samo zato jer je nastupio za repku? I što je najbolje, jel si ti svjestan da bi ti trebao biti za to , da naša repka služi za izlog igrača iz HNL, kako bi se moglo nešto zaraditi. Da i za Dinamo i za sve druge kada imaju nekog koga bi se moglo prodati...To ne znači da ga se odmah ubaci u vatru, al bar da ga se pokaže...

I sad ti meni reci da nisi reko, zar ovaj Štimac nije lud, kad je stavio kovačića protiv Srbije? I sad se ja pitam, što ga nije stavio prije nego je prešao u Inter, dok je bio MAMIĆEV I DINAMOV IGRAČ DA MU DIGNE CIJENU? Ajde daj tu teoriju sada pobij, kad si tako pametan i tako uvjeren u to što pričaš?

jel vi shvaćate koliko su idioti Hrvati? Imamo 16 bodova od 18 u skupini gdje bi realno trebali imati 14, možda i manje

I CIJELAHRVATSKA SERE PO REPREZENTACIJI!!! UBIJTE SE!!!

Za mene osobno je najgora stvar kada Hrvatska dobije to što se Hrvat veseli! :evil:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 mar 2013, 23:31

Nakon dužeg koketiranja s HNS-om, Gregory Sertić u prosincu 2012. godine napokon je prelomio i odlučio da u budućnosti želi igrati za hrvatsku reprezentaciju. Nogometaš rođen u pariškom predgrađu Bretigny-sur-Orge u međuvremenu je postao vlasnikom hrvatske putovnice, prošlog tjedna je stigao do hotela “As” na upoznavanje s izbornikom i budućim suigračima, a mogao bi se naći u krugu kandidata već za lipanjski dvoboj sa Škotskom.

Sertić je defenzivni veznjak koji je u juniorskim danima stažirao u U-21 francuskoj reprezentaciji, ali je ulaskom u svijet seniorskog nogometa u jednom trenutku nestao s radara. Dobro je kotirao u planovima Laurenta Blanca i potonuo kada je na klupu Bordeauxa sjeo Jean Tigana. Mladić čiji je djed Brinje zamijenio Parizom, zasad samo natuca hrvatski, ali dobra je vijest da je ove sezone tečno progovorio na terenu. Standardni je član prve momčadi “žirondinaca” (36 nastupa), a njegovu dobru formu navijači su honorirali proglasivši ga najboljim igračem Bordeauxa u veljači.

Zanimljivo je da je Sertić već drugi igrač ovog kluba koji dres “pradomovine” pretpostavlja majici “trikolora”. Ludovicu Obraniaku francuski je također materinji jezik, ali on danas igra za Poljsku.

Toliko o tome...slika

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 mar 2013, 23:55

Sertic je cvrsto odje*avao Hrvatsku i govorio da je Francuska njegova domovina, te da ce tamo igrati, ali kad je vidio da nema sanse prihvatio je ono sto se nudi. 'Daj sta das'.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 mar 2013, 00:05

@Antone ponasaj se u skladu sa pravilima foruma.Hvala.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 28 mar 2013, 01:07

anton 1983 je napisao/la:
I sad ti meni reci da nisi reko, zar ovaj Štimac nije lud, kad je stavio kovačića protiv Srbije? I sad se ja pitam, što ga nije stavio prije nego je prešao u Inter, dok je bio MAMIĆEV I DINAMOV IGRAČ DA MU DIGNE CIJENU? Ajde daj tu teoriju sada pobij, kad si tako pametan i tako uvjeren u to što pričaš?
Cak smatram da vise niti ne zeli prodati Sammira jer nema nikakve potrebe za time, ukoliko ga proda sigurno se necemo klalificirati u LP iduce godine, a time klub gubi cca 9 mil samo od LP. Prodat ga ne moze za vise od 6 nikako jer ima etiketu alkica i vec 25, 26 god ..... niti reprezentacija tu vise ne igra neku bitnu ulogu sto se dizanja cijene tice kako se tu pokusava prikazati.
Stimac smatra da moze pomoci reprezentaciji i tu svaka prica zavrsava svidjalo se to nekome ili ne

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 28 mar 2013, 08:49

Koliko naturaliziranih igrača u reprezentaciji je po vama previše? Znači, mislim isključivo na one koji su naturalizacijom dobili hrvatsko državljanstvo, ne i na one druge etničke pripadnosti koji su ga stekli samim rođenjem (Srna, Ademi, Subašić, Schifo)?
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 mar 2013, 09:40

KSIVLE je napisao/la:Koliko naturaliziranih igrača u reprezentaciji je po vama previše? Znači, mislim isključivo na one koji su naturalizacijom dobili hrvatsko državljanstvo, ne i na one druge etničke pripadnosti koji su ga stekli samim rođenjem (Srna, Ademi, Subašić, Schifo)?
WTF!?!?! Kakvo je to pitanje sada? :?

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 28 mar 2013, 09:48

Pitanje je nevezano uz Hrvatsku. Samo me zanima di je po vama granica "klubizacije" nacionalnih reprezentacija? Recimo u košarci je to ograničeno na 1 igrača. Bi li takvo ograničenje trebalo uvesti i u nogometu?
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 28 mar 2013, 10:06

KSIVLE je napisao/la:Pitanje je nevezano uz Hrvatsku. Samo me zanima di je po vama granica "klubizacije" nacionalnih reprezentacija? Recimo u košarci je to ograničeno na 1 igrača. Bi li takvo ograničenje trebalo uvesti i u nogometu?
Neam ti pametnog odgovora jer si ti postavio prekoplicirano pitanje, a da nisi toga niti svjestan.

Koji su uvjeti a da to nije "klubizacija", dal igrač mora biti rođen u Hrvatskoj, bez obzira ko su mu starci? Dal je bitno koliko dugo živi u Hrvatskoj i dal se oženio za Hrvaticu i napravio hrvatskog sina? Dal je bitno od kuda mu je djed? Dal je bitno da se preziva na IĆ?

Pitanja PK, a malo odgovora...

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.