Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sajo10
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la sajo10 » 17 jul 2014, 21:12

emir_ je napisao/la:Realno, mume još uvijek nema kvalitet za Englesku ligu, ipak treba pokazati konstantu u jakoj ligi a ne nakon dvije solidne utakmice u reprezentaciji očekivati najjaču ligu. Ja očekujem neki klub iz donjeg dijela bundeslige i to je premija.
I prestade citat... :silent: :silent:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 17 jul 2014, 21:31

emir_ je napisao/la:Realno, mume još uvijek nema kvalitet za Englesku ligu, ipak treba pokazati konstantu u jakoj ligi a ne nakon dvije solidne utakmice u reprezentaciji očekivati najjaču ligu. Ja očekujem neki klub iz donjeg dijela bundeslige i to je premija.
slazem se, cisto sumnjam da bi se mogao izboriti za mjesto u prvih 11 u jednom stoke-u, westhamu i slicnim ekipama. jer su tu sve same zvijezde, a kada i ne igraju zvijezde tu su engleski igraci koji su, logicno, dokazani u engleskoj jer su englezi.

:?
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

emir_

Post Postao/la emir_ » 17 jul 2014, 21:32

sajo10 je napisao/la:
I prestade citat... :silent: :silent:
Ja baa, inače mi nismo skloni pretjerivanju u seljakanju igrača po Unitedu, Arsenalu i Dortmundu a oni završe u Turskoj, Rusiji ili Ukrajini,
4-IN-A-ROW

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2014, 21:42

Ima on kvalitet, samo da prođe taj period adaptacije i privikavanja na NBA.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 17 jul 2014, 22:19

Virtu4l je napisao/la:Ima on kvalitet, samo da prođe taj period adaptacije i privikavanja na NBA.
a da, mume je taj talentovani play koji dolazi u NBA nakon sjajnog izdanja u euroligi? :mrgreen: :rol:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 jul 2014, 22:30

EPL, fudbalski NBA. ;)

Dakle, opet medijska patka, u utorak najavljeno da ce danas sve biti finalizirano. Uopste vise i ne vjerujem da ce u Everton, ovo mi je sve sumnjivo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2014, 22:36

Nešto kontam šta bi Jose napravio od Bešića...

Ovako bi ga dovodili na utakmice,

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 18 jul 2014, 15:06

Kakva tisina ovde :D nije valjda da nema nista od ovoga prelazka Mumeta u karamela , izgleda da i Ferencvaros pravi probleme , zele sto vise para izvuci ....

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 18 jul 2014, 15:54

Fordinjo je napisao/la:Kakva tisina ovde :D nije valjda da nema nista od ovoga prelazka Mumeta u karamela , izgleda da i Ferencvaros pravi probleme , zele sto vise para izvuci ....
Jos jedan razlog sto nikad ne treba preci u ovakve napacene lige... Osim ako nema druge opcije. Ako zavrsis tamo, imaju dvije mogucnosti:

1. Ili postanes niko i nista, i nikome se ne jebbe oko tebe. Ovo je najvjeovatnije.
2. Ili ako budes imo srece ko Mume pa dobijes mogucnost da se pokazes na Svjetskom/Europskom prvenstvu pa te klubovi iz vecih liga zele, onda ce klubovi iz ovakvih napacenih liga zelit izvuc zadnji Euro iz vecih klubova... i pitanje je hoces li na kraju prec kao sad sa Mumetom.

Sva sreca pa Hajrovic iz Turske preso u Bundesligu. Joj kad procitam komentare kako Turska nije losa opcija za Vedu. :damn: Ako si mlad kao Mume, bolje je prec u najmanji klubcic iz Bundeslige ili Serije A koji je siguran da nece propast u drugu ligu nego "gigante" iz Rusije, Turske i slicno.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 jul 2014, 16:04

Vjerovatno madjari hoce da izvuku sto vise para. Jos ako je istina da su ukrajinci ponudili vise od Evertona onda ga sigurno radije zele tamo prodati. Ili su to izmislili da bi izvukli pare od engleza. Ko zna?
Koliko je meni poznato Mume je nedavno produzio ugovor, nije morao ali eto, bas zbog toga da bi mogli uzeti vise para on im je izasao u susret. I sad oni preseravaju. :problem:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 jul 2014, 16:12

ZgemboAdislic je napisao/la:

Ili ako budes imo srece ko Mume pa dobijes mogucnost da se pokazes na Svjetskom/Europskom prvenstvu pa te klubovi iz vecih liga zele, onda ce klubovi iz ovakvih napacenih liga zelit izvuc zadnji Euro iz vecih klubova... i pitanje je hoces li na kraju prec kao sad sa Mumetom.

Sva sreca pa Hajrovic iz Turske preso u Bundesligu. Joj kad procitam komentare kako Turska nije losa opcija za Vedu. :damn: Ako si mlad kao Mume, bolje je prec u najmanji klubcic iz Bundeslige ili Serije A koji je siguran da nece propast u drugu ligu nego "gigante" iz Rusije, Turske i slicno.
+1
Dodatan problem je sto HSV-u ide 70% odstete koliko sam procitao. A Madzarima "samo" 30%. A gdje ce Madzari pronaci za milion eura igraca kao sto je Mume. Nigdje i toga su i oni svjesni. Mozda zato nabijaju cijenu samo da ga (NE)prodaju. A i dao im je previse vremena za ramisljanje. Ako je stvarno bila ponuda Swansea koja je zadovoljila Ferencvaros. Trebao je da ide tamo i da se ne okrece. Samo se nadam da ga nije Pape obezhrabrio od transfer u Swansea. Tako je bar govorio da nezna dali je Swansea pravi izbor jer nije toliko poznat klub i jos ne igra Evropu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 jul 2014, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 jul 2014, 16:14

Kako ja vidim, od tog transfera nema nista. ;) Sigurno da su bili blizu dogovora, ali vjerovatno da je transfer propao zbog odstete.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 jul 2014, 16:18

Goalgetter je napisao/la:Kako ja vidim, od tog transfera nema nista. ;) Sigurno da su bili blizu dogovora, ali vjerovatno da je transfer propao zbog odstete.
Jedva su nekako dobili tih 20-tak miliona koliko ce traziti Chelsea za Lukakua. Njima je 5 miliona dati za igraca koji bi ipak bio na pocetku rezervna opcija puno. I mozda im zafali za Lukakua. Swansea je bio puno bolji izbor. A i Madzari tada nisu znali da postoji toliki interes drugih klubova. Sada ce ici puno teze. Sto se mene tice neka ide u bilo koji klub liga petice makar i neki losiji. Znac cak i Swansea :roll: ( koji je super klub by the way )

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 18 jul 2014, 16:35

ovdje forumski strucnjaci pisu kao da je 100% sigurno da je imao ponude evertona i swansea ;)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 18 jul 2014, 16:39

STEVIE je napisao/la:ovdje forumski strucnjaci pisu kao da je 100% sigurno da je imao ponude evertona i swansea ;)
:lol: :lol: U pravu si jarane , de nas ti malo prosvijetli molim te ;)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 jul 2014, 16:43

je li hairli presao negdje?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 18 jul 2014, 16:52

Fordinjo je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:ovdje forumski strucnjaci pisu kao da je 100% sigurno da je imao ponude evertona i swansea ;)
:lol: :lol: U pravu si jarane , de nas ti malo prosvijetli molim te ;)
smatram da je transfer u PL najbolja opcija za njega. vec smijesno mi kako se ovdje vec pise o svotama, procentima i agentima a nigdje potvrde bilo kakve da su ti klubovi poslali ponude, thats all ;)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 18 jul 2014, 17:01

Jel ovo na transfer marketu pise da je Ninberg zainteresovan

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 jul 2014, 17:03

lisander je napisao/la:Jel ovo na transfer marketu pise da je Ninberg zainteresovan
Bili su prije Svjetskog Prvenstva zainteresovani.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 18 jul 2014, 17:12

STEVIE je napisao/la:
smatram da je transfer u PL najbolja opcija za njega. vec smijesno mi kako se ovdje vec pise o svotama, procentima i agentima a nigdje potvrde bilo kakve da su ti klubovi poslali ponude, thats all ;)
logika...ko prati Engleske medije i općenito relevantnost istih ima isto razmišljanje...NIKO RELEVANTAN NIJE POTVRDIO DA SU EVERTON ILI BILO KO DRUGI POSLALI PONUDE...barem za sada
A.F.C. Bournemouth!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: lol89 i 24 gosta.