FK Radnički Lukavac
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Joj dajte prestanite više sa valjanjem gluposti.. od tog Tuzla cijela plavo- bijela pa do tog da se Siouxi neće provest dobro u Tz. Bit će jedno 40 kornjača min. da se ne lažemo, a ovo Tz plavo.. joj, nemoj druže ! 

075
Za tvoju informaciju post se čita od početka do kraja, a ne samo ono što oku odgovara.samolukavac je napisao/la:Za tvoju informaciju Siouxi prate Radnički dugi niz godina, a ne samo od ove sezone kako ti kažeš, navijali smo i u Drugoj ligi kad smo igrali, ali ti nisi vjerovatno to pratio, SIOUX 1989, pozz

-
- Kontakt:
Re: FK Radnicki Lukavac
Evo pogledaj malo video iz Druge lige FBIH, ovo je protiv Mramora, a možeš pretražiti ovdje na temi i vidjeti slike sa utakmica protiv Sloge, Slavena, Mladosti....itd. tako da nisi pratio kažem ti ja......SiouxLukavac je napisao/la:[youtube][/youtube]

-
- Kontakt:
http://fkradnicki.ba/izdvojeno/podjela- ... ju-20-kola" onclick="window.open(this.href);return false; evo ovdje imaš i slike pogledaj, tad nam je branio vaš trenutni golman Riba, tad Lugavić slomio ruku pa on došao.....
Eh opet ti ne čitaš, ja te pitam kakvi su bili ba ? Eto na tom videu što si postavio, prva dva najviše lajkovana: "fino...fino...vracaju se SIOUX-i..."
Samo nećeš da čitaš baa
nisam ja napisao da siuxi nisu pratili klub, nego nisu bili organizovani ko ove sezonee.

Samo nećeš da čitaš baa

http://sportsport.ba/bh_fudbal/siouxi-n ... zlu/104377" onclick="window.open(this.href);return false;
terabajt je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/siouxi-n ... zlu/104377
Ako vas dođe 200 svaka čast

Pobjeda je bolja od orgazma!
Ja tebi nebih dao više od 15 godina po ovim postovima..ako imaš više onda nešto s tobom nije uredu..RUDARSKA2 je napisao/la:o kakvom vi derbiju pricate ???? ovo za nas nije nikakav derbi , niti vas smatramo nekim rivalima i konkurentima , opustite se ljudi . ovo je samo jos jedna neatraktivna utakmica na tusnju !!!!
sto se tice navijaca i provokacija , kao sto neko rece , SVE cemo vidjeti u subotu , poslije subote cemo o tome diskutovati , ko je bolje navijao , ko je jaci bio itd , iskreno ja bi preporucio mladjim momcima da zaobidju gostovanje u TZ jer niko nikome ne moze garantovati sigurnost , tako da ko ne zna da se cuva , NEK NE DOLAZI !!!
ponavljam , za vas je ovo VELIKI derbi , za nas jos jedna tmurna subota , totalno nezanimljiva , vi se lozite , a mi ne .
Ovi hrabri sto dodju , nek uzivaju jer uskoro cete nas opet moci samo gledati preko TV-a
Prvo ja neznam koji je taj vaš derbi..koga vi smatrate rivalima i konkurentima??Možete vi smatrat al te ekipe sigurno vas ne smatraju konkurentima i nesmatraju utakmicu protiv vas nekim derbijom(Željo,Sarajevo,Zvezda,Partizan,Hajduk

Ovo što preporučuješ mladjim momcima da zaobidju gostovanje i ko nezna da se čuva..Čuvat će specijalna policija..(bio sam na utakmici na Tušnju kad su dva specijalca smirila cijelu tribinu)tako da momci netrebaju da brinu..bit će sigurno više od dva specijalca..

A to dal je za vas obična subota,tmurna,nezanimljiva,kako je već opisuješ pokazat će se..Vidjet ćemo koliko će bit Fukara i publike na Tušnju..dal kao obično na utakmicama koje nisu derbiji il možda nešto drugačije..to će pokazat dal se ložite il ne..
OFK Gradina Srebrenik
A NE prate ????? pa ja se pitam zasto si ti toliki fudbalski neznalica , nisi imao od koga da naucis ...hamzaTM87 je napisao/la:Moji roditelji ne prate fudbal , pa bi mi bilo drago da tu informaciju dobijem od tebe ?RUDARSKA2 je napisao/la:e koji je nas veliki rival , to pitaj Tatu on ce ti sve pojasniti o bh fudbalu , a mozes i mamu jer sloboda je uvijek bila popularna i kad je zenski rod u pitanju !!!
a ja te necu uciti , nisam ti ja Tata
Ovo su nasi derbiji koje smo igrali, a ovo je samo prolazna eizoda i nista viseBrcko87 je napisao/la:Ja tebi nebih dao više od 15 godina po ovim postovima..ako imaš više onda nešto s tobom nije uredu..RUDARSKA2 je napisao/la:o kakvom vi derbiju pricate ???? ovo za nas nije nikakav derbi , niti vas smatramo nekim rivalima i konkurentima , opustite se ljudi . ovo je samo jos jedna neatraktivna utakmica na tusnju !!!!
sto se tice navijaca i provokacija , kao sto neko rece , SVE cemo vidjeti u subotu , poslije subote cemo o tome diskutovati , ko je bolje navijao , ko je jaci bio itd , iskreno ja bi preporucio mladjim momcima da zaobidju gostovanje u TZ jer niko nikome ne moze garantovati sigurnost , tako da ko ne zna da se cuva , NEK NE DOLAZI !!!
ponavljam , za vas je ovo VELIKI derbi , za nas jos jedna tmurna subota , totalno nezanimljiva , vi se lozite , a mi ne .
Ovi hrabri sto dodju , nek uzivaju jer uskoro cete nas opet moci samo gledati preko TV-a
Prvo ja neznam koji je taj vaš derbi..koga vi smatrate rivalima i konkurentima??Možete vi smatrat al te ekipe sigurno vas ne smatraju konkurentima i nesmatraju utakmicu protiv vas nekim derbijom(Željo,Sarajevo,Zvezda,Partizan,Hajduk)..
Ovo što preporučuješ mladjim momcima da zaobidju gostovanje i ko nezna da se čuva..Čuvat će specijalna policija..(bio sam na utakmici na Tušnju kad su dva specijalca smirila cijelu tribinu)tako da momci netrebaju da brinu..bit će sigurno više od dva specijalca..
A to dal je za vas obična subota,tmurna,nezanimljiva,kako je već opisuješ pokazat će se..Vidjet ćemo koliko će bit Fukara i publike na Tušnju..dal kao obično na utakmicama koje nisu derbiji il možda nešto drugačije..to će pokazat dal se ložite il ne..
" onclick="window.open(this.href);return false;
🔴⚫️
ti haman nemaš pojma šta je derbi...Skver je napisao/la: Ovo su nasi derbiji koje smo igrali, a ovo je samo prolazna eizoda i nista vise
Neces mi valjda reci da je utakmica izmedju Slobode I Lukavca derbi, sto napisa neki novinarcic na ovom sajtum1x je napisao/la:ti haman nemaš pojma šta je derbi...Skver je napisao/la: Ovo su nasi derbiji koje smo igrali, a ovo je samo prolazna eizoda i nista vise
🔴⚫️
- Probisvjet
- Kontakt:
(engl. derby) 1.sport, utrka punokrvnih trogodišnjih konja u Engleskoj; održava se od 1780. g. na poznatom trkalištu u Epsomu, jugozapadno od Londona, na stazi od preko 2400 m (naziv po osnivaču lordu E.Derbyju);m1x je napisao/la:ti haman nemaš pojma šta je derbi...Skver je napisao/la: Ovo su nasi derbiji koje smo igrali, a ovo je samo prolazna eizoda i nista vise
2. važna sportska utakmica
Nije niti jedno od ovoga. Zato jednostavno mozemo reci da ovo nije derby.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Ovo je preserivanje od strane Tuzlaka. Ne znam šta hoćete postići, ni ne zanima me. Pišete gluposti, imate svoju temu pa drk.ajte po Crvenoj Zvezdi, jer da neko ko ne prati fudbal kod nas, slučajno uđe na forum, po komentarima bi mogao zaključiti da ste u rangu je.bene Crvene Zvezde, Hajduka i slično. Sretno vam u Rodoču velikani!
1921
1989
1989
zaželili se pilići derbija a prošle sezone su ih imali i previše...al derbija začelja...Probisvjet je napisao/la:(engl. derby) 1.sport, utrka punokrvnih trogodišnjih konja u Engleskoj; održava se od 1780. g. na poznatom trkalištu u Epsomu, jugozapadno od Londona, na stazi od preko 2400 m (naziv po osnivaču lordu E.Derbyju);m1x je napisao/la:ti haman nemaš pojma šta je derbi...Skver je napisao/la: Ovo su nasi derbiji koje smo igrali, a ovo je samo prolazna eizoda i nista vise

Ljudi ovo je derbi kola, uz to i kantonalni derbi. Isto što je bio derbi kola Radnički-Vitez, ili kantonalni Sloboda-Bratstvo. Chill out

Prva definicija nema veze sa fudbalom.Probisvjet je napisao/la:(engl. derby) 1.sport, utrka punokrvnih trogodišnjih konja u Engleskoj; održava se od 1780. g. na poznatom trkalištu u Epsomu, jugozapadno od Londona, na stazi od preko 2400 m (naziv po osnivaču lordu E.Derbyju);m1x je napisao/la:ti haman nemaš pojma šta je derbi...Skver je napisao/la: Ovo su nasi derbiji koje smo igrali, a ovo je samo prolazna eizoda i nista vise
Ovo pod brojem 2 uopšte ne može biti definicija jer nema differentia specifica. Nije Google uvijek relevantan izvor informacija

Za nekog ko želi da učestvuje u diskusijama na sportskom forumu bi bilo poželjno da poznaje bar osnovne pojmove iz tog područja.
@skver - pitaj nekog iz Beograda smatra li ove utakmice derbijem, možda se iznenadiš odgovorom.
A sada bi bilo dobro da se preselite na svoju temu. Hvala. Zdravo.
Zasto se nervirate gospodine, pa niste nam dorasli u svakom smisluVolimRadnicki je napisao/la:Ovo je preserivanje od strane Tuzlaka. Ne znam šta hoćete postići, ni ne zanima me. Pišete gluposti, imate svoju temu pa drk.ajte po Crvenoj Zvezdi, jer da neko ko ne prati fudbal kod nas, slučajno uđe na forum, po komentarima bi mogao zaključiti da ste u rangu je.bene Crvene Zvezde, Hajduka i slično. Sretno vam u Rodoču velikani!
🔴⚫️
Evo sad gledam na tv-u navijači Zvezde pričaju kako su poželili derbi protiv Slobode iz Tuzle..m1x je napisao/la:Skver je napisao/la: Ovo su nasi derbiji koje smo igrali, a ovo je samo prolazna eizoda i nista vise

Kažu da svi griješe što misle da je njima derbi protiv Partizana..a prije protiv Hajduka i Dinama..kažu da je to uvijek bila Sloboda iz Tuzle..

OFK Gradina Srebrenik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.