Olimpik Sarajevo

MaNiJaK 1312 acab
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la MaNiJaK 1312 acab » 14 sep 2011, 10:18

al fkt kakvo je ovo sarenilo bas ste usr*li sa stolicama , sto ovi kazu za gay parade :roll: mislio sam da ce bit bolje :?

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 14 sep 2011, 10:27

MaNiJaK 1312 acab je napisao/la:al fkt kakvo je ovo sarenilo bas ste usr*li sa stolicama , sto ovi kazu za gay parade :roll: mislio sam da ce bit bolje :?
Osimu će se boje sigurno svidjeti, on ima kolekciju majica u tim dezenima

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 14 sep 2011, 10:39

pabizo je napisao/la:
-A- je napisao/la:Ako je istina da im Nijaz ostaje dobro je onda :mrgreen:

Bilo bi steta da se raspadne cijela ta prica ,narocito sada pred prelazak na stadion Otoka,jer tek ce onda napokon domaci bodovi stizati :D
Nista se ne raspada u OLIMPICU----gledamo svoja posla i lijepa vest da su juniori OLIMPICA dobili Borac 0-1 i sada smo prvi na tabeli,,,,nadam se da ce i ovi stariji krenut sa boljim igrama a ovo je lijepa vest za GOSPODINA NIJAZA GRACICA koga ocekujemo u toku veceri da doputuje iz Berlina,,,,,,bice lijepa prica samo da se preselimo na nas stadion Otoka,,,
Cuj gospodina Nijaza Gracica!!!!! Je li to furka na gosp. Blekica? Svaki klub izgleda ima svoje poltrone...

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 14 sep 2011, 12:19

Stolice se postavljaju i uskoro ce biti sve postavljene.

slika

Postavlja se nesto kao zastitna ograda.Da se nebi mogao teren vidjeti sa parkinga ispred dzamije.

slika
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 14 sep 2011, 12:25

SAMO NAPRIJED OLIMPIC.OVO ŠTO RADITE JE ZA SVAKU POHVALU,A I REZULTATI ĆE DOĆI SAMI PO SEBI ,JER IGRATI NA TUĐEM JE NAJGORE ZA SVAKI KLUB.SUBAŠI ISTO ŽELIM SVE NAJBOLJE, JER OVO PUNO ZNAČI ZA NAŠU DJECU KOJA SU VEĆ TAMO OTIŠLA IZ SLOBODE U RAZNORAZNE KLUBOVE.

denipet
Kontakt:

Post Postao/la denipet » 14 sep 2011, 12:26

-A- je napisao/la:slikaslika

Valjda stalak za semafor.

slika
Prvi stadion u gay bojama u BiH.Gracic uvijek spreman na iznenađenja!

Милош Обилић
Kontakt:

Post Postao/la Милош Обилић » 14 sep 2011, 12:37

% " то $ $. :D ? су " $ 2 & " то је то.
? & ?, & $ " ње...

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 14 sep 2011, 12:38

123456 je napisao/la:Stolice se postavljaju i uskoro ce biti sve postavljene.

slika

Postavlja se nesto kao zastitna ograda.Da se nebi mogao teren vidjeti sa parkinga ispred dzamije.

slika
Evo ga Olimpic kao Fulham!! Uz obalu rijeke. :D :D :D Svaka cast. A misljena sam, kada bi samo natrkio ovu zapadnu tribinu i postavio reflektore da bi dobio UEFA licencu!!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

2pride3
Kontakt:

Post Postao/la 2pride3 » 14 sep 2011, 12:40

svaka cast za opstinu i nijaza gracica,stadion je za 10.
ponos je bitan

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 14 sep 2011, 12:52

Mancini je napisao/la:@Mirzza Tvoj post je za kolektora.Nastavio ti po starom,uvreda za uvredom.Napiši nekad nešto normalno neće ti ništa faliti!
Opet ne kontam, iznosis kao i tvoji prethodnici samo kritike na moj post, kakva uvreda, koga sam to uvrijedio, to nije istina da skupljate igrace koji nemaju mjesta u Zelji i Sarajevu?
Stolice vam nisu u gay nijansama?
Nijaz je svako obecanje odrzao pa i ono da ce poceti sezonu na svom stadionu, pa da ce igrati protiv Zelje, pa zatim protiv Borca?
Svake godine ne dovedete minimalno 10 'pojacanja'?
Makedonci su do sada prekucali ligu?

Vas problem je u tome sto sve vidite idealno, nasjedate na bajke od strane Gracica, medjutim ima i druga strana medalje a koju vam ljudi ovdje iznose argumente, a vas to vrijedja i pogadja.
Tvoja stvar, vjeruj da je nebo zuto a sunce plavo ako hoces, a za Olimpic(k) ti ja licno nemam puno toga normalnog za napisati, jer smisao Olimpika originalnog je bio da se osnuje jak treci tim u Sarajevu, sportski kolektiv kojem samo ime kaze Olimpik (Olimpijada), ali ovo sto se radi par zadnjih godina je sve samo ne duh sporta.

Pozitivne stvari su sto imate jak mladi kadar i sto ste sklonili djecu sa ulice, drugo sto je zaustavljeno propadanje stadiona i sto to sada na nesto lici (ova duga je katastrofa, jel ovo fabulas testiro boju?), a ostalo je sve daleko od normalnog.

Kazem ti, Pabizo je svima probio mozak sa Gancevom koji je kako se ispostavi bolji od ovih vasih Makedonaca, ali naravno sada se o tome suti.
Olimpic(k) u sustini nije uopste nista iznad jedne Zvijezde iz Gradacca, (pogledaj samo kako ljudi sistemski rade, pogledaj njihov stadion koji su sami napravili a ne uz pomoc opstine), Travnika, Slavije i ostalih timova.
Sto prije to shvatite tim bolje za vas.

Dosta vise vase kuknjave i oko saveza i oko sudija eto Nijaz je usao u FS KS, doveli ste drugog Nijaza, eksperta za sudije, pa vas opet nigdje nema, ulozili ste milione u ekipu, i opet ste nigdje.
Zadnja izmjena: mirzza, dana/u 14 sep 2011, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
Cuva Bog Zelju svog!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 14 sep 2011, 13:06

OLIMPIC FANS
http://bbs.chinadaily.com.cn/attachment ... F5vwsJ.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
OLIMPIC PLAYERS
http://dearfabio.files.wordpress.com/20 ... onaldo.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
OLIMPIC PRESIDENT
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... whX-bYWcs_" onclick="window.open(this.href);return false;
OLIMPIC FLAG
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ag.svg.png" onclick="window.open(this.href);return false;
NAGRADA ZA NAJ GEY KLUB NA BALKANU
http://www.filehurricane.com/viewerthum ... cEver2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Šala mala 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 sep 2011, 13:13

@mirzza Bez komentara!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 14 sep 2011, 13:16

Mancini je napisao/la:@mirzza Bez komentara!
To je najlakse, ko noj, zabiti glavu u pijesak.
Cuva Bog Zelju svog!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 sep 2011, 13:18

mirzza je napisao/la:
A još lakše budalaštine.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 14 sep 2011, 13:22

Mancini je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
A još lakše budalaštine.
Opet cu ti reci, dao sam ti ARGUMENTE, ali je to izgleda za tebe visi pojam, budalastine jedino iznosis ti Pabizo i herbion. Kada naucis osnovne elemente rasprave mozemo nastaviti diskusiju, a do tada uzivaj u Makedoncima, stadionu i gomilanju naseg i pitarskog otpada.

I sretno u borbi za opstanak ove godine.

PS: Za razliku od tebe, napisao sam ti 2 stvari koje lice na normalne a vezane su za Olimpic(k), ti za razliku od toga neces da priznas nista ni da popustis za milimetar, sto je jos jedan dokaz tvojoj tvrdoglavosti.

U prilog ovome evo ti herbionov post sa pocetka 2009 godine:
herbion je napisao/la:Stadion Otoka imace kapacitet 92oo sjedecih mjesta sa natkrivenim tribinama i nocnom rasvjetom.Predvidjena je podloga od vjestacke trave po UEFA licenci(vecina stadiona u Rusiji).Zadovoljavace kriterije UEFE i moci ce se igrati sve utakmice osim svjetskog prvenstva u fudbalu.Radovi su poceli i unutrasnjost se preuredjuje.Do avgusta se predvidja zavrsetak prve faze i odigravanje utakmica na istom.Prva faza je zapadna tribina,trava,svlacionice.Uporedo sa utakmicama nastavljaju se radovi koji se trebaju zavrsiti do kraja 2010.g.
Mozes ga naci na strani 7 ovog PDF-a, toliko o 'mojim' budalastinama.
Zadnja izmjena: mirzza, dana/u 14 sep 2011, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
Cuva Bog Zelju svog!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 sep 2011, 13:31

Opet cu ti reci, dao sam ti ARGUMENTE, ali je to izgleda za tebe visi pojam, budalastine jedino iznosis ti Pabizo i herbion. Kada naucis osnovne elemente rasprave mozemo nastaviti diskusiju, a do tada uzivaj u Makedoncima, stadionu i gomilanju naseg i pitarskog otpada.

I sretno u borbi za opstanak ove godine.

PS: Za razliku od tebe, napisao sam ti 2 stvari koje lice na normalne a vezane su za Olimpic(k), ti za razliku od toga neces da priznas nista ni da popustis za milimetar, sto je jos jedan dokaz tvojoj tvrdoglavosti.[/quote]
Uhvatio si se Gančeva,koje Gančev uopšte,mjesecima pišeš protiv Olimpica različite uvrede.Obilazi me od sada uskoro ako ikako možeš.Ti si jedan od zadnjih sa kim bih se ja raspravljao ovdje,i ne pišem nikakve gluposti! :oops:
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 14 sep 2011, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 14 sep 2011, 13:35

Koji ste vi smijesni ljudi koji ismijavate Olimpic, pa ljudi grade stadion, uredjuju, dovode igrace, bore se...a vi nasli nesto napadat ih umjesto da ih svi podrzimo u tome jer ako oni budu napredovali onda je logicno da i ostali timovi moraju ih pratit sto znaci poboljsanje naseg fudbala, ali ne, vama krivo kad neko nesto pozitivno krene u nasoj drzavi, kad uspije u zivotu jer ste zavidni, kad vama nije dobro nek ni drugim ne bude. Fuj, stidite se! Nismo ni zasluzili da nam bude bolje, kad tako razmisljate :evil:
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 14 sep 2011, 13:38

nero.piroman je napisao/la:Koji ste vi smijesni ljudi koji ismijavate Olimpic, pa ljudi grade stadion, uredjuju, dovode igrace, bore se...a vi nasli nesto napadat ih umjesto da ih svi podrzimo u tome jer ako oni budu napredovali onda je logicno da i ostali timovi moraju ih pratit sto znaci poboljsanje naseg fudbala, ali ne, vama krivo kad neko nesto pozitivno krene u nasoj drzavi, kad uspije u zivotu jer ste zavidni, kad vama nije dobro nek ni drugim ne bude. Fuj, stidite se! Nismo ni zasluzili da nam bude bolje, kad tako razmisljate :evil:
Niko ih ne pljuje barem ja ne .Sarajevo zaslužuje u ovoj zemlji i više premijerligaša , moji zadnji postovi su samo šale.A naravno ima i loših stvari u ovom klubu koje se nemogu ignorisat. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 14 sep 2011, 13:44

DRHAUSE je napisao/la:
nero.piroman je napisao/la:Koji ste vi smijesni ljudi koji ismijavate Olimpic, pa ljudi grade stadion, uredjuju, dovode igrace, bore se...a vi nasli nesto napadat ih umjesto da ih svi podrzimo u tome jer ako oni budu napredovali onda je logicno da i ostali timovi moraju ih pratit sto znaci poboljsanje naseg fudbala, ali ne, vama krivo kad neko nesto pozitivno krene u nasoj drzavi, kad uspije u zivotu jer ste zavidni, kad vama nije dobro nek ni drugim ne bude. Fuj, stidite se! Nismo ni zasluzili da nam bude bolje, kad tako razmisljate :evil:
Niko ih ne pljuje barem ja ne .Sarajevo zaslužuje u ovoj zemlji i više premijerligaša , moji zadnji postovi su samo šale.A naravno ima i loših stvari u ovom klubu koje se nemogu ignorisat. 8-)
Nisam ni rekao da si ti, nego uopceno. Uglavnom likovi dodju na ovu temu da provociraju, ali neka ih, nemaju nista drugo pametno da rade, zao mi ih
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 14 sep 2011, 14:45

pabizo je napisao/la:
-A- je napisao/la:E hajmo sad' simpatizeri i navijaci Olimpica...organizacija,uvezite se koliko god vas malo bilo za pocetak,ovo otvaranje stadiona je odlicna prilika da se nesto pokusa napraviti.

Pa i navijaca Beogradskog Rada je prije 20 godina bilo 20,a sada su treca grupa po snazi u Beogradu ;)
Ovo je samo primjer,nebitno,ali dokaz da se moze kada se hoce.

Preporuka Gracicu,za prvu tekmu ulaznice djaba ili po simbolicnim cijenama 8-)
Ovo je lijepo procitat-volio bih da ima poštovanja izmedju OLIMPICA,ŽELJE i naravno SARAJEVA,korektno navijanje.normalan odnos a u medjusobnim susretima neka pobjedi ko bude bolji i dosta je ružnih natpisa jedni o drugima.HVALA i puno uspjeha ovim klubovima u daljem takmicenju ,,,,,,

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.