pa kad su mu smanjili minutazudema je napisao/la:hibert je ispao iz tog kruga ide psihologu u ekipi da vide sta mu je eto toliko je pala mu forma
NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
nema potpisa
- alfarouqaminu
- Kontakt:
danak, pre ce beasley nego love...budi u to sigurankakavdanakneiskustvu je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:Dorell Wright 15poena u prvoj cetvrtini,definitivno uz Michaela Beasleya najveci konkurent da osvoji nagradu za igraca koji je najvise napredovao
i kevin love
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Tyler Hansbrouh ga je izbacio iz kolosekaAdmir_Sa je napisao/la:pa kad su mu smanjili minutazudema je napisao/la:hibert je ispao iz tog kruga ide psihologu u ekipi da vide sta mu je eto toliko je pala mu forma
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:danak, pre ce beasley nego love...budi u to sigurankakavdanakneiskustvu je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:Dorell Wright 15poena u prvoj cetvrtini,definitivno uz Michaela Beasleya najveci konkurent da osvoji nagradu za igraca koji je najvise napredovao
i kevin love
najprije će wright,ja sam lovea spomenuo kao kandidata
pa zato su mu smanjili ,jer ima problema u glaviAdmir_Sa je napisao/la:pa kad su mu smanjili minutazudema je napisao/la:hibert je ispao iz tog kruga ide psihologu u ekipi da vide sta mu je eto toliko je pala mu forma
- Donnie Darko
- Kontakt:
nece on ni u konkurenciji biti, jer lik realno nije mnogo napredovao. samo je dobio vecu ulogu u ekipi.dema je napisao/la:i raymonda feltonaalfarouqaminu je napisao/la:Dorell Wright 15poena u prvoj cetvrtini,definitivno uz Michaela Beasleya najveci konkurent da osvoji nagradu za igraca koji je najvise napredovao
po meni glasni kandidati wright, beasley i love.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ne mogu da verujem,ali ovaj del negro je stvarno pacijent,lik igra sa prvom postavom bukvalno 40minuta dok ovih 8 minuta je za klupu...dobro je kada ej klupa clippersa dala i 8koseva
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Može informacija u koliko sati je meč Spursa i Minesote? 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
01:00....ma nema se šta gledati...Sexmachineboy je napisao/la:Može informacija u koliko sati je meč Spursa i Minesote?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
u 1h posle ponociSexmachineboy je napisao/la:Može informacija u koliko sati je meč Spursa i Minesote?
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ok hvala vam. Ma lagana naša pobjeda, ali samo da znam kad trebam doči na internet da malo pratim. Pozz 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma nemoj i da pratis,dobivate sigurnoSexmachineboy je napisao/la:Ok hvala vam. Ma lagana naša pobjeda, ali samo da znam kad trebam doči na internet da malo pratim. Pozz
ali on jedini od njih 3 ima uspjeh s ekipom falton je zamjenio nasha u igri s amareom a to nije lakoDonnie Darko je napisao/la:nece on ni u konkurenciji biti, jer lik realno nije mnogo napredovao. samo je dobio vecu ulogu u ekipi.dema je napisao/la:i raymonda feltonaalfarouqaminu je napisao/la:Dorell Wright 15poena u prvoj cetvrtini,definitivno uz Michaela Beasleya najveci konkurent da osvoji nagradu za igraca koji je najvise napredovao
po meni glasni kandidati wright, beasley i love.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
i raymonda feltona[/quote]
nece on ni u konkurenciji biti, jer lik realno nije mnogo napredovao. samo je dobio vecu ulogu u ekipi.
po meni glasni kandidati wright, beasley i love.[/quote]
ali on jedini od njih 3 ima uspjeh s ekipom falton je zamjenio nasha u igri s amareom a to nije lako[/quote]
bas tako dema, mislim i da ce se gledati omjer ekipe
nece on ni u konkurenciji biti, jer lik realno nije mnogo napredovao. samo je dobio vecu ulogu u ekipi.
po meni glasni kandidati wright, beasley i love.[/quote]
ali on jedini od njih 3 ima uspjeh s ekipom falton je zamjenio nasha u igri s amareom a to nije lako[/quote]
bas tako dema, mislim i da ce se gledati omjer ekipe
- Donnie Darko
- Kontakt:
omjer ekipe nama nikakve uloge u ovoj nagradi, nije to mvp.
a i da se gleda omjer ekipe opet je ne bi felton dobio, jee je recimo milsap napredovo mnogo vise od njega.
a i da se gleda omjer ekipe opet je ne bi felton dobio, jee je recimo milsap napredovo mnogo vise od njega.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:omjer ekipe nama nikakve uloge u ovoj nagradi, nije to mvp.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ja taman ocekivo od tebe neki post od dva reda, al sam ipak bio u krivu.alfarouqaminu je napisao/la:![]()
nego bas me zanima zasto si mi stavio rolle eyes. jel felton vise napredovao od millsapa?
ili se mozda gleda uspjeh ekipe kod ove nagrade? evo npr. u zadnjih 10 godina, samo je 5 puta nagradu dobio igrac iz playoff ekipe, i to u tri slucaja je tim usao u playoff sa osme pozicije, a jednom sa sedme
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
zna li ko je li se ikada desilo da prvi skakač lige istovremeno bude i među deset najboljih u procentu šuta trojki i šuta sl.bacanja?
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ukucaj basketball-reference.com pa pogledajkakavdanakneiskustvu je napisao/la:zna li ko je li se ikada desilo da prvi skakač lige istovremeno bude i među deset najboljih u procentu šuta trojki i šuta sl.bacanja?
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
alfarouqaminu je napisao/la:ukucaj basketball-reference.com pa pogledajkakavdanakneiskustvu je napisao/la:zna li ko je li se ikada desilo da prvi skakač lige istovremeno bude i među deset najboljih u procentu šuta trojki i šuta sl.bacanja?
ma znam ja za tu stranicu ali mrsko mi tražiti sezonu po sezonu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.