Papastathopoulos je napisao/la:@neo ali je li mora i ona biti online da bi joj mogao poslati poruku ? Jbt imam onda fb za takve stvari..moze li recimo da ovo instaliram sebi i njoj i da ja njoj saljem poruke preko ovog programa, a ona meni putem standardnog SMS-a ?
Pa ti joj posaljes poruku, odzovnis, ona udje na program i provjeri sms

Ako joj stalno net nije upaljen (wi-fi ili preko mreze) to je rjesenje. Kako bi drugaicje moglo !? Cak i ako udje preko mreze opet ce skinuti fening max dok je da poruku posalje izmedju 5 i 10 kf.
Ne mozes joj ti slati preko tog programa a ako ga ona mena, jer nece moci procitati poruku.
ŠB_Fidelis je napisao/la:
Evo, preporuka, prebaci na Eronet prepaid, nek uzme !hej full tarifu, za 20 KM imas mjesecno 500 SMS, 500 poziva, i 500 MB prometa (meni je mobilni internet upaljen 24/7). Tko je iole racionalan i ima Android/iOS sustav, bez problema mu izadje mjesecno 20 KM za mobitel racuna, samo kombiniras sve gore navedeno izmedju osoba koje imaju i nemaju smartphone, i to je to, ne moze da fali.
Vecina nas koristi BhTelecom tako da se ovo ne isplati. Kada si vec spomenuo sms pozive i internet evo tarife koja se za studente itekako isplati:
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5f102fc625e.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja je korsitim vec evo 3 mjeseca, i imam na racunu preko 20KM

ne stignem ih potrositi jer imam 3.000 minuta besplatno, sms 6kf prema svima, a jefitno zvati mobitele i fixnu. Za fixnu je minut 7 feninga
O internetu da ne pricam, 1GB a ako potrosim smanje mi brzinu ali i dalje ne naplacuju

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"