Nadam se da neće u Real. Ipak je on svoj prvi posao imao u Barceloni kao Robsonov pomoćnik/prevodioc. Ukoliko bi otišao u Manchester, morao bi i tamo opet nešto novo unijeti, jer ipak je tu i određen broj igrača koji će se, sasvim sigurno, oprostiti sljedeće godine: Giggs, Scholes, možda i Neville. Naravno, imao bi kostur ekipe, no ne bih baš rekao da mu je sve na dlanu. Naravno, u Madridu je svima sve na dlanu, no to oni ne znaju iskoristiti. Zašto? Nemam blage, ali čini mi se da je samo Capello bio materijal za Real(mada su i tada igrali loše i ružno za oko iako im je želja bila lijepa i dopadljiva igra). Ostali: Luxemburgo, Pellegrini, Schuster...Ne bi oni vodili Real da se ja pitam, nema tih para.mexy_whites je napisao/la: A neznam bas, ima i Wenger titula nije bas da ga je Murinjo bolji po tome, a i mislim da bi vecina strucnjaka stavila Wengera ispred Murinja gledajuci cjelokupnu karijeru jednog i drugog i okolnosti u kojima su radili, koliko para su imali na raspolaganju i tako to....mada murinjo je mladji i mene boli sto ce otici u man utd ili u real pa i tamo pokupiti neke trofeje...sve na dlanu
Svaki gazda bi prije izabrao Wengera samo zbog novca. Mada, Mourinha je "razmazio" Abramovic, koji je davao i šakom i kapom da bi od Chelsea napravio pravu ekipu. U Portu nije imao ni približan budžet, tako da...