Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nama fali trener čvrste ruke, trener koji će zagalamit na njih kad ne ide, koji ce ih kritizirat kad ne igraju kako treba.Wenger to jednostavno nije.
Ovo ne vjerujem jer zna se politika Wengera u ovom kupu, igra rezerva, odnosno malci, a iduće sezone bi mogli vidjet i našeg, ako Bog da, Hajrovića kako igra za Arsenal u tom kupumajestic24 je napisao/la:Moze i FA ili Carling cup...i to je trofej.GunnerS je napisao/la:Heh, nadam se i ja. Bar EPL i LP![]()
![]()
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
kako nismo konkurentni?? pa evo pred kraj prvenstva smo ispali iz utrke za titulu ... sto znaci da smo bili dobra konkurencija a malo je falilo ... i kako gomilaju pare kad isplacuju dug???Bosco je napisao/la:I prihodi su se skoro uduplali, imamo bogat sponzorski ugovor sa Fly Emiratesom i neovisno od toga možemo priuštiti bar nekih 20 - 30 miliončića po sezoni za neke igrače.Ali bitno je gomilat pare i ne pokusat uopste bit konkurentan.
Engleska aristokracija je uništila ovaj klub !
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- majestic24
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:A i sami znate šta fali, fali to ne iskustvo koje imaju ovi igrači. A možda još fale igrači koji su po sezonu ili ne jesecima povrijeđeni i tako da sami zbog svojih grešaka ispustimo tu titulu...
Ja nisam nezadovoljan i vjerujem u ovaj tim i volim gledat ih, tu ljepotu, i zato navijam za njih, odnosno simpatišem ih više nego bilo kojeg stranog kluba...
Dovoljno ce oni biti iskusni iduce sezone. Arshavin ce imati 28 godina, RVP isto tako,tu je jos i almunija,galas...vazno vam je da fabregas ostane. Iskreno,kad ste se uspjeli opraviti od odlaska Henryja,onda mozete i od bilo koga.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ne slažem se, opet, prvo, Wenger sigurno radi extra posao, a taj posao će doć na vidjelo idućih godina, al neka, polahko... Ja znam da bi neki navijači Arsenala voljeli imat kojeg Abramovića da dovodi koga hoče i da mjenja trenere ko čarape al to ne može, bar ne u Arsenalu, i hvala Bogu...Bosco je napisao/la:Nama fali trener čvrste ruke, trener koji će zagalamit na njih kad ne ide, koji ce ih kritizirat kad ne igraju kako treba.Wenger to jednostavno nije.
Zadnja izmjena: GunnerS, dana/u 16 apr 2010, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ne kontaš ti lave to ! Možda ne znaš da se novcem od prodaje igrača ne može isplaćivati dug.Da, to je zabranjeno.Arsenal je prošlo ljeto prodao Tourea i omog smrada za masne pare.Pa sad, te pare nisu otišle u vraćanje dugova jer je zabranjeno to, gdje su onda, što nisu iskorištene ?sin3x je napisao/la:kako nismo konkurentni?? pa evo pred kraj prvenstva smo ispali iz utrke za titulu ... sto znaci da smo bili dobra konkurencija a malo je falilo ... i kako gomilaju pare kad isplacuju dug???Bosco je napisao/la:I prihodi su se skoro uduplali, imamo bogat sponzorski ugovor sa Fly Emiratesom i neovisno od toga možemo priuštiti bar nekih 20 - 30 miliončića po sezoni za neke igrače.Ali bitno je gomilat pare i ne pokusat uopste bit konkurentan.
Engleska aristokracija je uništila ovaj klub !
Iskreno, nadam se da neće bit važna karia u idućoj sezoni... Da će se umjesto Gallasa dovest stopera boljeg, mlađeg, jačeg a umjesto Almunie, boljeg i konstantnijeg golmana...majestic24 je napisao/la:GunnerS je napisao/la:A i sami znate šta fali, fali to ne iskustvo koje imaju ovi igrači. A možda još fale igrači koji su po sezonu ili ne jesecima povrijeđeni i tako da sami zbog svojih grešaka ispustimo tu titulu...
Ja nisam nezadovoljan i vjerujem u ovaj tim i volim gledat ih, tu ljepotu, i zato navijam za njih, odnosno simpatišem ih više nego bilo kojeg stranog kluba...
Dovoljno ce oni biti iskusni iduce sezone. Arshavin ce imati 28 godina, RVP isto tako,tu je jos i almunija,galas...vazno vam je da fabregas ostane. Iskreno,kad ste se uspjeli opraviti od odlaska Henryja,onda mozete i od bilo koga.
od kad je bitno kako ce vratiti dug???? arsenal je duzan banci jer su digli kredit za stadion??? ja mislim da wenger ne zeli da trosi pare (ne kazem da ih imamo previse ) ali mislim da mozemo dovesti dobre igrace a nismo jer on ne zeli dati pare...
To i ja govorim !sin3x je napisao/la:od kad je bitno kako ce vratiti dug???? arsenal je duzan banci jer su digli kredit za stadion??? ja mislim da wenger ne zeli da trosi pare (ne kazem da ih imamo previse ) ali mislim da mozemo dovesti dobre igrace a nismo jer on ne zeli dati pare...
I zato kazem da se nikakav kredit i stadion ne moze krivit za nase neuspjehe ! Wenger je od 2005.god. potpuno drugi čovjek, uopšte ne liči na sebe, mnogo je bolji trener nego što to pokazuje.
pa da se nije moglo izdvojiti za igraca jbg moglo se ... ovo sto on radi je ispravno samo mora imati malo srece jer nam povrede malo uvijek sezonu pokvare ali i vodju na terenu iako je cesc dobar igrac cak odlican on po meni nije vodja,kad pogledas bivse arsenalove kapitene..Bosco je napisao/la:To i ja govorim !sin3x je napisao/la:od kad je bitno kako ce vratiti dug???? arsenal je duzan banci jer su digli kredit za stadion??? ja mislim da wenger ne zeli da trosi pare (ne kazem da ih imamo previse ) ali mislim da mozemo dovesti dobre igrace a nismo jer on ne zeli dati pare...
I zato kazem da se nikakav kredit i stadion ne moze krivit za nase neuspjehe ! Wenger je od 2005.god. potpuno drugi čovjek, uopšte ne liči na sebe, mnogo je bolji trener nego što to pokazuje.
- majestic24
- Kontakt:
Nisu toliko bitne pare..imao je on para,al nije zelio trositi. Wenger ima svoju politiku dovodjenja igraca,i nece on nju nikada mjenjati..bez obzira imao 100 mill ili 100 km za transfere. Vi to znate kako on radi,i to ce sigurno nekada se isplatiti. Svake godine ti su igraci godinu iskusniji i bolji.
Vazno je da vam i ostanu igraci u ekipi. Pa Wenger je stvorio Henryja,Vieru,A.Cole,Adebayora,Tourea..al nije njegova greska sto su oni zeljeli otici. Nemozes ih vezati da ostanu. I da mozes,koji qrac ce ti nezadovoljni igraci?? Ako dovedete jednog dobrog stopera,i jednog dobrog zadnjeg veznog,mozete biti i gl favoriti za naslov iduce godine.
Vazno je da vam i ostanu igraci u ekipi. Pa Wenger je stvorio Henryja,Vieru,A.Cole,Adebayora,Tourea..al nije njegova greska sto su oni zeljeli otici. Nemozes ih vezati da ostanu. I da mozes,koji qrac ce ti nezadovoljni igraci?? Ako dovedete jednog dobrog stopera,i jednog dobrog zadnjeg veznog,mozete biti i gl favoriti za naslov iduce godine.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Jbg.Cesc ima samo 23 godine, teško da sa tim godinama bude autoritet, ja vjerujem da on gradi svoj autoritet na prijateljstvu i dogovorom, a ne galamom itd itd...
A to za transfere, vidjet ćemo ovo ljeto, nadam se da ste u krivu...
@Majestic, to je ono što ja govorim... al et...
ipak su najbolji ti kapiteni koji znaju kada treba i zagalamiti ali i aplauzirati.. cesc ako ostane u arsenalu ce to vremenom nauciti jer se ne moze dovesti kapiten ... ma samo da AW i ovu sezonu ne ostavi almuniu i sillya sve ostalo moze proci ...GunnerS je napisao/la:Jbg.Cesc ima samo 23 godine, teško da sa tim godinama bude autoritet, ja vjerujem da on gradi svoj autoritet na prijateljstvu i dogovorom, a ne galamom itd itd...
ko ti je Silllya ?!
Ne znamo, možda ovim igračima paše ovakvo vođenje kluba od strane Cesca
Da se mi okrenemo utakmicu protiv Wigana.
Ne igraju sigurno, Cesc, Djouru, Gibbs, Song, Arshavin, TV i Gallas. 50:50 šansi da zaigraju imaju RVP i Denilson
Eh, ne znam šta da kažem, osim, pobjeda i samo pobjeda
Ne znamo, možda ovim igračima paše ovakvo vođenje kluba od strane Cesca
Da se mi okrenemo utakmicu protiv Wigana.
Ne igraju sigurno, Cesc, Djouru, Gibbs, Song, Arshavin, TV i Gallas. 50:50 šansi da zaigraju imaju RVP i Denilson
Eh, ne znam šta da kažem, osim, pobjeda i samo pobjeda
Puno jarane igrača fali da bi bio siguranGunnerS je napisao/la:
ko je tv
- ___Benny___
- Kontakt:
T=THOMAS V=VERMAELENMrgood je napisao/la:ko je tv
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
- CollegeGunner
- Kontakt:
Niko od nas nije dovoljno kompetentan da govori o tome da li mi imamo viska novca ili ne, nemojte se bezveze praviti pametni kad niste upoznati sa stvarnom situacijom.
Nisam znao da postoje i navijaci Arsenala koji su gloryhunteri.
@GunnerS
Sillly- vjerovatno je mislio na Silvestrea
Nisam znao da postoje i navijaci Arsenala koji su gloryhunteri.
@GunnerS
Sillly- vjerovatno je mislio na Silvestrea
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.