Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Adinjo
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Adinjo » 13 nov 2009, 22:40

Boze dragi koja stoka. To samo ima kod nas. Nema ovo nigdje vise, ni u tunguziji ba. Bruka i sramota. Pa hoceli ikad doci pameti, i postati normalna svijet, bez lazi, mita, korupcije itd.

Slusam isto danas kako su igraci ogorceni, jer im niko iz Saveza nije dosao da se makar pozdravi i da im pozeli srecu u nastojecim tekmama.

U neku ruku sami su i krivi, znaju ko sjedi u tom Savezu i sami su se vratili da igraju, al helem nejse sada, to je druga prica.

SAM PAO, SAM SE UBIO!!! Vazda bilo
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 13 nov 2009, 22:42

rob do bagro je napisao/la:Putnička agencija prevarila bh. navijače

Navijači nogometne reprezentacije BiH, njih stotinjak, koji su danas trebali otputovati u Lisabon, ostali su u Sarajevu jer je let definitivno otkazan.
Kao što smo izvijestili, prva avio kompanija odustala je od leta jer nije dobila potrebne saglasnosti od lisabonskog aerodroma.

Putnička agencija BH Pasport je navijačima obećala da će tokom večeri drugi prijevoznik preuzeti liniju, da bi tek nakon cjelodnevnog čekanja saopćili da je i taj let otkazan.

Prevareni i izrevoltirani, navijači su se nakon višesatne neizvjesnosti uputili svojim domovima.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 nov 2009, 22:43

pa mogli su otet i avion i sami se vozikat do Lisabona...valjda ne bi promasili destinaciju :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 13 nov 2009, 22:44

MaliMemo je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Putnička agencija prevarila bh. navijače

Navijači nogometne reprezentacije BiH, njih stotinjak, koji su danas trebali otputovati u Lisabon, ostali su u Sarajevu jer je let definitivno otkazan.
Kao što smo izvijestili, prva avio kompanija odustala je od leta jer nije dobila potrebne saglasnosti od lisabonskog aerodroma.

Putnička agencija BH Pasport je navijačima obećala da će tokom večeri drugi prijevoznik preuzeti liniju, da bi tek nakon cjelodnevnog čekanja saopćili da je i taj let otkazan.

Prevareni i izrevoltirani, navijači su se nakon višesatne neizvjesnosti uputili svojim domovima.

Vratiti' ce pare.. Al' nije to to.. Kad bi meni tako nesto se slicno desilo.. Kupis kartu imas osiguran smjestaj, prevoz i na kraju nista.. Ma uhvatila bi nekog i davila :evil:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 nov 2009, 22:44

harishp je napisao/la:
Lily je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:ma ovo je sramota sta nam rade...pokrase ih tamo u portugalu,sad i ova nevjerovatan potez...nemam rijeci stvarno,mogu mislit da su ovi momci sakupljali i zadnji svoj fening kako bi otisli u Lisabon i sad ovo...sramota,sramota
ma grozno.. nadam se da ce bar biti ovi posteni i momcima pare vratit'.. al' to nece pomoci da prebole ono sto ce propustiti.. :(
Pare ce se vratiti,ali kako rece jedan od tih 100 ,,nesretnika,,
Necu pare ja sam pare halalio,hocu u Portugal,,
Ebiga tako blizu a tako daleko :roll:
:( :( :( :( :( :( :(
Hebiga nek sad na crno uzmu kartu za zenicu :D
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 13 nov 2009, 22:47

Često se sjetim kako smo se zabavljali kada smo ratnih godina u Vjesnikovoj redakciji primali faksove Carla Gustafa Storma. Ne znam sjećate li ga se, ali taj bradati gospodin Nijemac bio je veleštovani komentator koji je pisao značajne komentare za “poznatog čitatelja”. Prije unosa na daktilo naslađivali smo se njegovom pravopisu natipkanom na smrdanoj mašini, ali jedan početak posebno smo prepričavali. “Kada bi jedna vanzemaljac došla u Hrvatsku, ne bi se mogla načuditi što se ovdje događalo”. Naravno da su to lektori ispeglali, ali taj početak mi se čini kao odličan za ovaj tekst. Dakle, kada bi, ne mora biti vanzemaljac, može biti i domaći čovjek, došao u Hrvatsku nakon duljeg izbivanja i raspitivao se o sportu, njegov dijalog s prijateljem bi mogao izgledati ovako.

- E stari, a šta ima novo s repkom?- Hm, duga je to priča. Eno ih na pripremama u Čatežu.

- A Ćirini Bosanci, čuo sam da igraju dobro.

- Oni su ti isto na pripremama, ali u Novom Vinodolskom.

- Vidi, vidi, njima je tamo dobro. A za šta se pripremaju?

- Naši za Lihtenštajn, a Ćirini za Portugal. A jesmo dobro prošli. Jesu to neke kvalifikacije? Nisam znao da je Lihtenštajn tako ojačao.

- Jaki su. Ali to ti je prijateljska. Ćiro igra kvalifikacije, a mi smo ispali.

- Jel’ ti to mene zaje...?

Eto, kako stvari stoje. Ćiri i njegovim sinovima je dobar Novi Vinodolski, a Bilić boysi se opet časte u Sloveniji. U Novom Vinodolskom se uz trening i oko terena odvija pravi dernek, ljudi hodočaste na treninge. Sve je puno smijeha, jedu se tufahlije, igrači su na raspolaganju brojnim novinarima. Danas lete u Lisabon.

U Čatežu dva mrka zaštitara čuvaju igrače koji na treninzima pripremaju taktiku za Lihtenštajn, a o tome na strogoj i službenoj presici govori Mladen Bartulović. Kada šofer našeg autobusa krene prema Vinkovcima, proći će i pokraj kamena temeljca za novi reprezentativni kamp koji je spektakularno posadio Vlatko Marković. U to vrijeme će reprezentacija BiH biti u Lisabonu. Dvojici prijatelja preporučujemo da se ne napiju previše u subotu popodne pa da stignu pogledati pravu utakmicu navečer u 21.30 sati.

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 13 nov 2009, 22:49

ma velika bruka i sramota,ne mogu ni zamisliti kako se ljudi osjecaju,citav dan na aerodromu,Boga pitaj kako su skupili pare da onu,i ovako zavrse..pa manje bi im bilo krivo da su krenuli na hadz pa ih zeznuli,nego na ovu utakmicu..
:?

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 13 nov 2009, 22:52

U kojim dresovima sutra istrcavamo.. :mrgreen: plavi ili bijeli... U bijelim smo oderali belgiju u genku tako da bi bolje legli bijeli..znam da to sad nidje veze, al eto i to je vazno :D

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 13 nov 2009, 22:53

Savez tim ljudima sutra pod HITNO mora da obezbijedi charter let, da ljudi stignu do utakmice, kako znaju i umiju!!!

Zamislite kako se ti ljudi osjecaju, koji su mukotrpno RADILI za dozivljaj svojih zivota?! Dobro je pa su ostali mirni...ja bih POLUDIO !!! :twisted:

Ciro, dajte posaljite vas avion nazad i neka pokupi te ljude!!! :x

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 13 nov 2009, 22:53

kenoo je napisao/la:ma velika bruka i sramota,ne mogu ni zamisliti kako se ljudi osjecaju,citav dan na aerodromu,Boga pitaj kako su skupili pare da onu,i ovako zavrse..pa manje bi im bilo krivo da su krenuli na hadz pa ih zeznuli,nego na ovu utakmicu..
:?
oj budale :lol: :lol:

hahahahahaaha
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 nov 2009, 22:53

cappy je napisao/la:U kojim dresovima sutra istrcavamo.. :mrgreen: plavi ili bijeli... U bijelim smo oderali belgiju u genku tako da bi bolje legli bijeli..znam da to sad nidje veze, al eto i to je vazno :D
ja mislim da ce igrati u potkosulji radi pakosne vrucine :mrgreen:

ma bijeli brate...nek se tradicija nsatavlja :)

SMRT FASIZMU!!!

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 13 nov 2009, 22:54

Sto je lijepa noc veceras,ja se nimalo ne brinem oko utakmice ljudi jer znam da ce nasi momci to uradit perfektno :D

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 13 nov 2009, 22:54

cappy je napisao/la:U kojim dresovima sutra istrcavamo.. :mrgreen: plavi ili bijeli... U bijelim smo oderali belgiju u genku tako da bi bolje legli bijeli..znam da to sad nidje veze, al eto i to je vazno :D

Pa kada igramo u gostima igramo u bijelim dresovima a kada smo kuci onda su plavi (ispravite me ako grjesim) :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 13 nov 2009, 22:55

Ako me sjecanje nevara mi smo vise pobjedivali u bijelim :idea: ......
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

husoo97
Kontakt:

Post Postao/la husoo97 » 13 nov 2009, 22:55

Goni se stoko ustaška :!: :!: :!:
Vaši retardi nisu do baraža stigli.

POKLOPI SE

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 nov 2009, 22:57

haj ljudi laku vam noc,ja vise ne mogu...odoh sad spavanac da mi malo brze ovo vrijeme prodje

Sretno nam sutra ;)

SMRT FASIZMU!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 nov 2009, 22:57

hooligan_SA je napisao/la:Savez tim ljudima sutra pod HITNO mora da obezbijedi charter let, da ljudi stignu do utakmice, kako znaju i umiju!!!
Zamislite kako se ti ljudi osjecaju, koji su mukotrpno RADILI za dozivljaj svojih zivota?! Dobro je pa su ostali mirni...ja bih POLUDIO !!! :twisted:

Ciro, dajte posaljite vas avion nazad i neka pokupi te ljude!!! :x

Jest, pa da Uske &co ostanu kratki derneka i kurvi. Nisi ludi.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 13 nov 2009, 22:57

Steta za tih stotinjak navijaca , svaki navijacje vazan u ovom trenutku :(

A nebi bila Bosna da sve stima ://
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 13 nov 2009, 22:58

rob do bagro je napisao/la:haj ljudi laku vam noc,ja vise ne mogu...odoh sad spavanac da mi malo brze ovo vrijeme prodje

Sretno nam sutra ;)
sto lazes..ode ti master lige igrat :mrgreen: :mrgreen:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 13 nov 2009, 22:59

rob do bagro je napisao/la:haj ljudi laku vam noc,ja vise ne mogu...odoh sad spavanac da mi malo brze ovo vrijeme prodje

Sretno nam sutra ;)

cuj ti ne mozes vise...svasta,ajd laku noc
bas me zanima i vidjet cu da li ces i sutra u ova doba leci :P :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.