Lopez-Arostegui, Parra, Brizuela, Padilla

Španska košarka odavno nije bila na nižim granama.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Medin Duškaj - Kockar , smeće ljudsko koji je godinama u reprezentaciji , klasični žohar
Ma bjezi bolan, ne pisi nista, cita svako forum.
bombaysaphire je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:20Medin Duškaj - Kockar , smeće ljudsko koji je godinama u reprezentaciji , klasični žohar![]()
![]()
Vidi lobanje , svako novo okupljanje reprezentacije sve veći veći ...
Medin Duškaj je uposlenik KS BiH, tehniko A reprezentacije Bosne i Hercegovine. Delegat je na utakmicama bh. prvenstva. Medin Duškaj je i predsjednik sudijske komisije košarkaškog saveza Kantona Sarajevo.
Tri u jedan, na osnovu čega? Tehniko selekcije koji u ode u daleku Kinu, ali ne ode na groblje “Bare”, na godišnjicu smrti legende bh. košarke Sabahudina Dine Bilalovića!? Kakav je to uposlenik saveza, čovjek koji na reprezentativna okupljanja nosi klupski šal? Očito ne poznaje definiciju reprezentacije?
Ko zna, možda je Duškaj i legenda košarke, samo još to nismo primijetili!?
kad ovog vidim,odmah se sjetim i Bahe,pa covjek kao da je selektor svim reprezentacijama,ohani covjece,izgubio si smisao za komentarisanje i za interviju.
sve isti ljudi kao u politici,nema niko bolji od njih
I ova lobanja Hariz Bilić , isto uhljeb reprezentacije . Obojica su bili sudije i to očajne , ali su presbosobni da se uhljebe![]()
iz Dragodola, išao u tušanj osnovnu, vazda dominirao na školskim takmičenjima_dreamer_ je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:28Ma bjezi bolan, ne pisi nista, cita svako forum.
Jbt nisam znao da je Miki haman sa Slatine. Jutros mi na insta izleti objava Ede Nurkanovica (Tuzlaci ga se sjecaju da je nesto pokusavao u Slobodi) i tag na mikija uz komentar "republika Slatina". Ne mogu nikako momka da se sjetim iz mladjeg perioda, mada ima do toga da sam ja sa 14 vec otisao u SA i samo provodio vikend i raspuste u TZ.
Ti mislis da "oni" vide neku razliku izmedju zastave ARBIH i Ljiljanagruezi je napisao/la: ↑06 sep 2022, 08:23Naravno da treba mahati zastavom sa ljiljanima ali ne sa zastavom armije bih jer jbg sport je ipak I to je vec politiziranje... ako svetosavcima smetaju Ljiljani tj zastava republike bih onda nek srbija promjeni zastavu jer pod srpskom trobojkom pocinjem je genocid u vukovaru ,bosni I kosovu.
Aha, to vec ima vise smisla ako je iz Dragodola. Mada opet, ako je visio na Slatini na kosu (ne na onom u kavezu, nego kod Binga) kao mladji npr sa Cipom i ostalim, vjerovatno sam ga nekad trebao vidjeti... Helem nejsebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:33iz Dragodola, išao u tušanj osnovnu, vazda dominirao na školskim takmičenjima_dreamer_ je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:28Ma bjezi bolan, ne pisi nista, cita svako forum.
Jbt nisam znao da je Miki haman sa Slatine. Jutros mi na insta izleti objava Ede Nurkanovica (Tuzlaci ga se sjecaju da je nesto pokusavao u Slobodi) i tag na mikija uz komentar "republika Slatina". Ne mogu nikako momka da se sjetim iz mladjeg perioda, mada ima do toga da sam ja sa 14 vec otisao u SA i samo provodio vikend i raspuste u TZ.slobodno vrijeme na slatini vazdan provodio na košu
Jesi li skontao kontekst tog sto je rekao? Trebao si imati 12 do 15 uz posteno sudjenje. Opet si se prosuo Rexe, covjek rekao sve kontra onoga sto ti danima pises po forumu, zestoko udario po sudijama. Poslusaj ga makar, nemoj cupati iz konteksta.ReX je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:42
28:45, "Realno gdje si ti trebao imati 12 do 15 razlike na poluvremenu ti imas 5"
E moj Avdicu, drzi se ti fussbala i ostavi kosarku za strucnjake poput stanfielda i slicnim.![]()
Drago mi je sto su istakli sramotno sudjenje Njemackoj..sto kaze Edin moras bit bolji 20 razlike da bi imo egalizdzezveubrazil je napisao/la: ↑06 sep 2022, 09:55Jesi li skontao kontekst tog sto je rekao? Trebao si imati 12 do 15 uz posteno sudjenje.