Sad u utorak večernja utakmica i
SVI NA GRBAVICU
ti i tvoj kolega sa tribine @babilon izgleda niste bili na istoj utakmiciMarin je napisao/la:**** ti i ligu i sudije i sve.
Na stranu oni glupi prekršaji, nepuštanje prednosti i sl. Tri-četiri kardinalne pogreške su preočite da bi bile slučajne;
-korner kada je Željo dao gol je vidio samo sudac i nitko više,
-ako je svirao prvi penal za nas, onda je drugi mora biti penal i izravni crveni.
-produžetak od 0 minuta na utakmici sa 6 zamjena i jedno 6-7 ulazaka doktora je smješan!
-Kartonirao nam je sudac pola sastava, od toga pola neopravdano.
Sad mi je jasno zašto je Željo pobjeđivao samo kad ovaj sudi. Da se razumijemo, nije Željo loše odigrao ali ni blizu koliko sam očekivao od pretendenta na titulu, ništa bolje od većine klubova.
Kolega babilon je navijač Željezničara!!!19TM87 je napisao/la:ti i tvoj kolega sa tribine @babilon izgleda niste bili na istoj utakmiciMarin je napisao/la:**** ti i ligu i sudije i sve.
Na stranu oni glupi prekršaji, nepuštanje prednosti i sl. Tri-četiri kardinalne pogreške su preočite da bi bile slučajne;
-ako je svirao prvi penal za nas, onda je drugi mora biti penal i izravni crveni.
-produžetak od 0 minuta na utakmici sa 6 zamjena i jedno 6-7 ulazaka doktora je smješan!
Sad mi je jasno zašto je Željo pobjeđivao samo kad ovaj sudi. Da se razumijemo, nije Željo loše odigrao ali ni blizu koliko sam očekivao od pretendenta na titulu, ništa bolje od većine klubova.
Nevalja puno gubiti živce,šteti zdravljuMarin je napisao/la:Nije poanta da Željo nije zaslužio taj bod nego da nam sudac nije dao igrati. Jesmo odigrali lošije od očekivanog ali su sigurno i igrači izgubili živce uz onakvog sudca. O tome se radi.
Pa toliko vam nije dao igrati da ne možeš ni da opravdaš taj vaš penal, već kažeš ako ga je svirao... Mora da je bila neka strašna krađa.Marin je napisao/la:Nije poanta da Željo nije zaslužio taj bod nego da nam sudac nije dao igrati. Jesmo odigrali lošije od očekivanog ali su sigurno i igrači izgubili živce uz onakvog sudca. O tome se radi.
Ti se ili praviš lud ili šta???Željovac je napisao/la:Pa toliko vam nije dao igrati da ne možeš ni da opravdaš taj vaš penal, već kažeš ako ga je svirao... Mora da je bila neka strašna krađa.Marin je napisao/la:Nije poanta da Željo nije zaslužio taj bod nego da nam sudac nije dao igrati. Jesmo odigrali lošije od očekivanog ali su sigurno i igrači izgubili živce uz onakvog sudca. O tome se radi.
Ma ne pravim se lud. Prije bih rekao da se ti praviš lud kad si izignorisao moj raniji post upućen tebi. Iako shvatam da nisi imao mnogo šta da kažeš. Vidi, ako je to drugo za penal i crveni karton, tako ćeš i reći. Nećeš ni spominjati taj prvi, ukoliko je potpuno ispravno dosuđen. Čemu uopšte usporedba?!Marin je napisao/la:Ti se ili praviš lud ili šta???Željovac je napisao/la:Pa toliko vam nije dao igrati da ne možeš ni da opravdaš taj vaš penal, već kažeš ako ga je svirao... Mora da je bila neka strašna krađa.Marin je napisao/la:Nije poanta da Željo nije zaslužio taj bod nego da nam sudac nije dao igrati. Jesmo odigrali lošije od očekivanog ali su sigurno i igrači izgubili živce uz onakvog sudca. O tome se radi.
Ovo "ako" je bilo čisto radi usporedbe u smislu; Ako je prvi penal bio ispravan gdje je naš igrač prešao vašeg i natjerao ga da ga faulira (ne grubo), onda je onaj drugi onako grub bio pored penala i za karton.
Uglavnom, utakmica prošla, bodovi se podijelili i neće se vraćati.
________Nema smisla rasprtavljati______________
igra vam je ravna nuli kop na tibini na domaćem terenu smiješanSamo ZRINJA je napisao/la:Glavni sudac: Vladimir Bjelica (I. Sarajevo)
A1 sudac: Zoran Taborin (Zvornik)
A2 sudac: Jasmin Smajić (Tuzla)
Četvrti sudac: Radoslav Vukasović (Trebinja)
Delegat: Stanko Vujković (Prijedor)
Detalj nakon utakmice
]
Kralju,Marin je napisao/la:**** ti i ligu i sudije i sve.
Svaka cast, objektivan momak!Jure je napisao/la:Eto, sada nam je i sudac krivdaj, majke vam ne serite vise
![]()
Sto Jovic nije nista rekao za suce? Mada on nema sta vise za reci, nakon ovih nekoliko kola![]()
U prvom djelu smo stekli prednost, ali je Željezničar bio agresivniji. U nastavku smo pokušali promjenama povezati igru, ali smo primili pogodak koji nas je koštao tri boda.
Zeljo je bio u najmanju ruku ravnopravan, a ja se nadam da ce Jovic pametnije rabiti pricuve u kupu. Danas je pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.