RK Bosna

mario mostar
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la mario mostar » 27 dec 2011, 00:29

Baš me zanima tko je sad kriv za "projekat" rušenja i nepostojanja RK Bosna...bit će opet Mucić...sudci...
Jedino mi žao što slavni šampion,slavne prošlosti i još slavnije budućnosti neće ni doći na megdan u Mostar...

Trigger je napisao/la:Čestitke Borcu za osvoj Kup Bosne i Hercegovine.

Završnice kup turnira su konačno izvrsno “urađene“ – scenario, režija i izvedba u polufinalu (“Mucić-Borac-sudije“) i 'rušenje' šampiona!

Cijenu su platili najbolji, šampioni BiH, RK Bosna i ŽRK Borac ekipe koje u prevenstvu nisu doživjele niti jedan poraz ali su zato ispali u polufinalnim utakmicama Kup završnice!
Zna se i kako.

Tako je 'projekat' rušenja RK Bosna, šampiona BiH (7 puta) konačno uspio u Kupu, a vidjećemo šta će poduzeti slavni RS BiH barem kad su sudije u pitanju, jer sve ostalo je sad bez svrhe i smisla.
Sumnjam da će 'spiritus movens' ove žalosne ujdurme Stanislav Mucić predsjednik i vlasnik svega i svačega biti i 'dodirnut', mada ta osoba permanentno, na svako planu, radi protiv bh.rukometa iako se nalazi u vrhu RS BiH kao dopredsjednik, nažalost !!!
Jadno i sramotno po sve 'aktere' ali veoma opasno po bh.rukomet! :twisted:

RK Bosna nije osvojila 'duplu krunu', ali Liga prvaka je osigurana, ponovo. :mrgreen:

mario mostar
Kontakt:

Post Postao/la mario mostar » 27 dec 2011, 00:46

Napisah jednog dana...ne tako davno...
4. Bosna ako u međuvremenu ne odustane.....
Izgleda da sam bolje ja iz Mostara znao sudbinu slavnog šampiona,nego kolege iz Sarajeva.....
Razlog vrlo jednostavan! Ja sam kroz slavnu prošlost providio budućnost...
Kaže jedna stara "ko pod drugim jamu kopa sam u nju upada"

mario mostar je napisao/la:Zrinjski pobjedio Prijedora 16 razlike!!!!
Reko ja prije par mjeseci da Zrinjski ulazi u ligu i da slavni šampion nema šanse u Mostaru!!!! Kad dođe vrijeme...naravno...
poredak na kraju prvenstva:
1.izviđač
2.borac
3.zrinjski
4.bosna...ako u međuvremenu ne odustaneJedino ako šampionu suci ne pomognu,a bi a ne mogu :-)
mario mostar je napisao/la:
Trigger je napisao/la:Čestitke Borcu za osvoj Kup Bosne i Hercegovine.

Završnice kup turnira su konačno izvrsno “urađene“ – scenario, režija i izvedba u polufinalu (“Mucić-Borac-sudije“) i 'rušenje' šampiona!

Cijenu su platili najbolji, šampioni BiH, RK Bosna i ŽRK Borac ekipe koje u prevenstvu nisu doživjele niti jedan poraz ali su zato ispali u polufinalnim utakmicama Kup završnice!
Zna se i kako.

Tako je 'projekat' rušenja RK Bosna, šampiona BiH (7 puta) konačno uspio u Kupu, a vidjećemo šta će poduzeti slavni RS BiH barem kad su sudije u pitanju, jer sve ostalo je sad bez svrhe i smisla.
Sumnjam da će 'spiritus movens' ove žalosne ujdurme Stanislav Mucić predsjednik i vlasnik svega i svačega biti i 'dodirnut', mada ta osoba permanentno, na svako planu, radi protiv bh.rukometa iako se nalazi u vrhu RS BiH kao dopredsjednik, nažalost !!!
Jadno i sramotno po sve 'aktere' ali veoma opasno po bh.rukomet! :twisted:

RK Bosna nije osvojila 'duplu krunu', ali Liga prvaka je osigurana, ponovo. :mrgreen:

Sad i ko zna opet kad :D
Kup u Banja Luci (čestitam Borcu) je pokazao kako slavni BH šampion igra bez pomoći sudaca! Jadno i žalosno!!!! Nemoćno!!!! Nadigrala ih dječica iz Ljubuškog :D
Jadno i sramotno je jedino način na koji je slavni BH šampion osvojio ovogodišnje prvenstvo....
Iduće godine Zrinjski ulazi u Ligu....slavni BH šampionu pazi se hahahahahahaha

rukomet_24
Kontakt:

Post Postao/la rukomet_24 » 27 dec 2011, 01:20

Hvala Ti veliki poduzetnice Pilav sto unisti i ono malo svjetla u tamnoj svakodnevnici bh sporta!

Nemam sta drugo reci, jad, cemer, tuga...Ja udbasa majko draga...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 dec 2011, 01:36

Gori scenario ceka RK Bosnu od KK Bosna.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 27 dec 2011, 02:03

šteta, svarno tuga, jer svi znamo da je BOSNA bila odmah po jačini iza Zagreba i gorenja na ovim prostorima, sada je pitanje da li će se ikada vratiti u prijašnji nivo? nažalost sve dok je ovakvih ljudi u sportu koji prvo gledaju da napune svoje ionako pune džepove, NIKADA...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Coalmanyx
Kontakt:

Post Postao/la Coalmanyx » 27 dec 2011, 02:08

Jedina svijetla tačka u bh. sportu posljednjih godina će biti ugašena. :evil: :roll: Ako smo nečime mogli da se ponosimo i dičimo to je svakako bila RK Bosna, 1/8 finala Lige Prvaka je za svaki respekt. Ali naravno uvijek ima ljudi koji su "sposobni" da unište nešto tako veliko. :(

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 27 dec 2011, 05:20

neno#4 je napisao/la:Gori scenario ceka RK Bosnu od KK Bosna.
Sine ne verujem da ce se RK Bosna ugasiti. Ako se ugasi BIH rukomet savez ce dobiti 5 godina supenzije od EHF, nikad se nie dogodilo ekipa da napusti CL a mislim ima zestoki kazni za to.

Seha liga nasol sponzor tako da vise nema problema sa taj troskove pa do kraj sezona verovatno cete igrat sa juniorima u seha lige kao i CL posto verujem da BIH savez ce plati patuvanje u CL.

Mislim da gazda vam je picketine voema brzo kapira da nema nista od F4 u Seha lige i nista od top 16 u CL i bjezi.

A sledece sezona cete morat igrat kvalifikacije za CL makar i da osvoite CL ova sezona broj se resultata 5 godina unazat a ne se racuna zadnje sezona, cudan sistem ali tako je i toa vam gazda znae a ima jaci tima u kvale.

Verovatno ce napravi 1 godina pauza ulaganje i dati sanse RK Borac igrati u taj CL kvale.

Sezona 2013(2014 BIH opet ima direkno CL mesto.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 27 dec 2011, 06:53

Fuj i SDA i SDP i grad i Behmen i svi politicari : ugasise 2 kluba koja su bila ponos grada , 2 Bosne RK i KK :roll:

nismo mi za vrhunskog sporta , SRAMOTA :twisted:

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 27 dec 2011, 07:54

Ma realno nisu je oni samo ugasili, da nema pomoci vlasti to se znalo odavno, ali bolna cinjenica da je ta Bosna prosle sezone igraca 1/8 CL a prosjek gledatelja na njihovim utakmicama je bio ispod 1.000, kako u CL tako i u nasoj ligi. Isto se desili i KK Bosni, dok je bilo navijaca bilo je i rezultata, znao sam ici svaki vikend na utakmice KK Bosne, ulazila je u play off, preokrenula -14 protiv Albe i slicne stvari, ali jedna losa sezona i na tribini nema nikoga. RK Bosna je samo na pcoetku imala navijace i navijalo se i onda evo tri -cetiri sezone igraju bez navijaca skoro, jednom mjesecno dodje 2.000 i to ako igraju CL i to je to.

A sve je pocelo kada je neko rekao da Horde Zla ne dolaze organizovano na utakmicu, i od tada pola navijaca je nestalo kako KK Bosne tako i RK Bosne. Ocigledno je da su i KK Bosna i RK Bosna bile samo furka nekim ljudima i kad im je tamo neki pametnjakovic rekao nema vise KK Bosna a ni RK Bosna prestalo se dolaziti na utakmice, tako sve se svodi na to da vlast nikad nije pomogla a i da smo mi navijaci (oba sarajevska fudbalska kluba zapostavili kako KK tako i RK Bosnu a bez navijaca ne moze niko uspijeti na duze staze)
Mes Que Un Club

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 27 dec 2011, 07:59

Trigger je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Nadam se da ce dolaskom Magija, Šumana i Radoncica, krenuti razvoj rukometne skole i kupljenje talenta iz cijele drzave. Jednostavno, pravljenje igraca za druge drzave u najboljem BH klubu ne ide i ne treba nikada ni ici.
Nismo mi filijala Zagreba ni bilo koga drugog.
Nadam se da ce i ovaj ublehas od trenera brzo odletiti.
Zaista je postalo uzaludno pisatati bilo šta pored ovolikih "ljubitelja" RK Bosna i njihovi "argumenata"!
Magi. Šuman, Radončić...neće valjda sva trojica 'voditi' ekipu (iako je to ustvari ubleha, namjerno podmenuta) - pa to i oni totalni balavci znaju, a pojedinačno - pa nek izvole, nek se 'probaju', negdje moraju započeti pa im super ovo došlo...veliki i dokazani stručnjaci...
Ja bi volio, recimo, Šumana ili Radončića ali da se prvo oprobaju sa omladinskim pogonima - da nam od naših "silnih talenata" pronađu nekog i naprave igrača a i steknu trenersko islustvo. Jašta će :mrgreen:
Magi, ma znamo o njemu puno, ko hoće da zna (ne kao vrsnom igraču - ono ostalo..).

Smajlagić sad "ublehaš" a bio je ...ma svi vi znate šta ste pisali a sad ublehaš (jedino je onaj "imeime" bio 'dosljedan' u svojoj mržnji!?). Velahavle .

I još ovaj sa dva "zz" napiše:
...Jednostavno, pravljenje igraca za druge drzave u najboljem BH klubu ne ide i ne treba nikada ni ici.
Nismo mi filijala Zagreba ni bilo koga drugog.....
Drugar, ili bilo ko - navedite više barem jedno ime, jednog igrača kojeg je Smajlagić "pravio" za druge (Hrvatsku) !?
Zna se dobro ko je hrvatska filijala - vidi pod Izviđač.

Ne znam ko to za BiH 'formira' Vražalića, Čakića, Međića, Savića..,pa i onog jednokratnog Čelicu?! "Ublehaš", valjda :shock:
Stvarno, ovo je sredina gdje izgleda niko, ama baš niko, ne može malo duže 'trajati', biti dobar..... Smajlagić je 'mala maca'...nama ne valja ni jedini oskarovac Danis...šta i on - posrećilo mu se s jednim filmom... :o

Sujetaaaaaa!
Jedan ili nekoliko ljudi će učiniti sve da da zadovolje svoju sujetu pa makar propala i država a ne jedan običan sportski klub..... :evil:
Biće Bosne... :D
Ma ja, sada treba popljuvati i Magija i Sumana i Radoncica, taaaaa ce oni bjednici jel tako napisa ti sa dva g?
Nek je Pipe napravio igraca i igraca, broj im se ne zna, nek je nas rukomet procvjeto dolaskom njega u nas najbolji klub, cuj formiro Vrazalica, sta sve necu procitati.
Maltene Faruk nije znao hodati dok ga Pipe nije naucio.

Kako te nije sramota porediti Pipeta sa jednim Danisom, sram te i stid bilo, dodaj i Kusturicu kad te vec krenulo.

Doveo skart iz lipe nase u Sarajevo i prodaje muda za bubrege, kupi par novinarcica ruckom, naslusaju se bajki i onda ga brane po forumu. P
Na svu srecu prosao sam tu skolu as KK Bosna i te stare dobre metode pisanja i branjenja ublehasa.
Uostalom vidim gdje je RK Bosna danas i svaka cast svima u klubu koji su je doveli na ovaj nivo.

Turnir u Doboju zbog Pipeta moci cemo samo na TV gledati, srozo je imidz kluba na minimum.

Eto vam Pipe, idite za njim, prodane duse.
Cuva Bog Zelju svog!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 dec 2011, 08:09

Sasvim su mi jasna osjecanja navijaca RK Bosne! Dozivio sam vec na KK Slabodi!
Ovi ljudi na vlasti ce nas odvesti u propast i nestanak! Sigurno!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

CEVAPI
Kontakt:

Post Postao/la CEVAPI » 27 dec 2011, 09:12

Iskreno,po meni nije kriv Pipe,krivi su oni koji su mu to omogućili!!! To je trebalo rastjerat,dok je još bilo "vakta",a sad što bi naš narod napaćeni reko: "puhni ga Habibe"!!! Al hajd **** to,sretni smo mi kad živimo u državi u kojoj sve funkcioniše,pa tako i sport... jer samo oko 4 miliona ljudi na čitavom svijetu ima sreću da živi u BiH,dok ostali nemaju tu sreću----------al imaju sve ostalo!!! Glavu gore ljudi bit će Bosne!!!

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 27 dec 2011, 12:10

Hajde sad sarajlije nadzite pare netreba 10 milijona rukomet nije skup kao kosarka i nogomet nadzije 2 milijona i rijesen problem.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 dec 2011, 12:10

ljudi mozete pricati sta hocete,pipe je sa prosjecnom ekipom prosle god usao u top 16 u europi.ko se tim moze pohvalit i u jednom sportu u BIH.zato kapa dole majstore

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 dec 2011, 12:20

Nije mi jasno ,pa jel ima kakvih prihoda od igranja u LP i osvajanja titule u domacoj ligi? Najuspjesniji poslijeratni sportski kolektiv u drzavi da se nadje pred gasenjem :? rukomet mi je poslije nogometa najdrazi sport ,nek se ne zajebavaju i nek kanton uskoci u pomoc ... bilo ko :cry:

PS: Nek prica ko sta hoce,ali jos jednom smo dokazali, da smo vjerovatno naj nesposobniji narod u Evropi ,tacnije da nismo za niceg,nije slucajno BIH kao drzava zadnja u svemu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 27 dec 2011, 14:47

opet se brisu postovi, a ticu se rk bosne i pipeta.
zasto bosna nije dobrodosla na dobojski turnir??? ima li pipe kakve veze s tim?
imperator, prodavac magle

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 dec 2011, 15:06

Kobe Bryant je napisao/la:Fuj i SDA i SDP i grad i Behmen i svi politicari : ugasise 2 kluba koja su bila ponos grada , 2 Bosne RK i KK :roll:

nismo mi za vrhunskog sporta , SRAMOTA :twisted:
Sta ti je Boga ti sad SDP kriv?

Niti su Behmen i ostali imali ikakve veze sa klubovima.

Ostalo je samo ime.....

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 27 dec 2011, 17:31

neno#4 je napisao/la:Sta ti je Boga ti sad SDP kriv?

Ma baci ti krivicu samo na SDA. Je li SDP drzi opcinu Centar? Drzi. Je li onaj ublehas Kovacevic bio predsjednik ili sekretar (ako nije i jos uvijek?) USD Bosna i visokorangirani kadrovik SDP-a? Jeste.
Je li SDP samostalno na vlasti na podrucju grada Sarajeva? Jeste
Je li SDP vodeca stranka u Kantonu? Jeste
Jesu li RK i KK Bosna bili neprikosnoveni u BiH sve dok su klubove vodili clanovi i simpatizeri te stranke (Konakovic i Purivatra? Jesu
Je li Hadzihafizbegovic, tadasnji ministar za kulturu i sport u KS, zelio u budzet za 2010. godinu uvrstiti vise od milion maraka za sarajevske sportske klubove - i tako po prvi put regulisao tu oblast u kantonu? Jeste
Jesu li taj prijedlog oborili SDP i SBiH? - Jesu.
Da ne govorim o situaciju u kulturu i institucijama kulture u ovom gradu jer nije tema.

Sto ne mogu na erende kora, mislis da smo svi slijepi kod ociju i da ce ti poci za rukom amnestirati SDP, kao vodeci stranku u Sarajevu od situacije u kojoj se sport u gradu nalazi.
Zadnja izmjena: Megaloman, dana/u 27 dec 2011, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 27 dec 2011, 17:36

Rukomet + politika = ****

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 dec 2011, 18:04

Megaloman je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Sta ti je Boga ti sad SDP kriv?

Ma baci ti krivicu samo na SDA. Je li SDP drzi opcinu Centar? Drzi. Je li onaj ublehas Kovacevic bio predsjednik ili sekretar (ako nije i jos uvijek?) USD Bosna i visokorangirani kadrovik SDP-a? Jeste.
Je li SDP samostalno na vlasti na podrucju grada Sarajeva? Jeste
Je li SDP vodeca stranka u Kantonu? Jeste
Jesu li RK i KK Bosna bili neprikosnoveni u BiH sve dok su klubove vodili clanovi i simpatizeri te stranke (Konakovic i Purivatra? Jesu
Je li Hadzihafizbegovic, tadasnji ministar za kulturu i sport u KS, zelio u budzet za 2010. godinu uvrstiti vise od milion maraka za sarajevske sportske klubove - i tako po prvi put regulisao tu oblast u kantonu? Jeste
Jesu li taj prijedlog oborili SDP i SBiH? - Jesu.
Da ne govorim o situaciju u kulturu i institucijama kulture u ovom gradu jer nije tema.

Sto ne mogu na erende kora, mislis da smo svi slijepi kod ociju i da ce ti poci za rukom amnestirati SDP, kao vodeci stranku u Sarajevu od situacije u kojoj se sport u gradu nalazi.
Sta tebi bolan bi pa se odmah upali. Boli me i za jedne i druge. Kada je SDP dosla na vlast u Kantonu Sarajevo?! Mozda neke tamo davne 1990. ili 1991. godine.

Je li ti mislis da opcina Centar ima toliko sredstava da isfinansira i RK i KK?! Ja licno znam da je dosta para KK dobila od opcine Centar.

Ne, taj ublehas kojeg spominjes nije odavno vise sekretar USD Bosna, jer covjek nije dobijao platu mjesecima, jer je USD Bosna odavno pred kolapsom, a ne od jucer.

Sta, hoces ti meni sada da kazes da je Dino za sve zasluzan sto je KK napravila :lol: :lol: :lol: :lol:
Dino nije simpatizer, on je clan SDA stranke.

O Hadzihafizbegovicu ne treba trositi rijeci. Licemjer i poltron, koji je tu samo da se slika.
Besim Mehmedic, kao premijer KS, je Bosni u sezoni 2009/2010 uplatio toliko transu kada je trebalo, da ti ne mozes ni zamisliti.

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.