Trigger je napisao/la:mirzza je napisao/la:Nadam se da ce dolaskom Magija, Šumana i Radoncica, krenuti razvoj rukometne skole i kupljenje talenta iz cijele drzave. Jednostavno, pravljenje igraca za druge drzave u najboljem BH klubu ne ide i ne treba nikada ni ici.
Nismo mi filijala Zagreba ni bilo koga drugog.
Nadam se da ce i ovaj ublehas od trenera brzo odletiti.
Zaista je postalo uzaludno pisatati bilo šta pored ovolikih "ljubitelja" RK Bosna i njihovi "argumenata"!
Magi. Šuman, Radončić...neće valjda sva trojica 'voditi' ekipu (iako je to ustvari ubleha, namjerno podmenuta) - pa to i oni totalni balavci znaju, a pojedinačno - pa nek izvole, nek se 'probaju', negdje moraju započeti pa im super ovo došlo...veliki i dokazani stručnjaci...
Ja bi volio, recimo, Šumana ili Radončića ali da se prvo oprobaju sa omladinskim pogonima - da nam od naših "silnih talenata" pronađu nekog i naprave igrača a i steknu trenersko islustvo. Jašta će
Magi, ma znamo o njemu puno, ko hoće da zna (ne kao vrsnom igraču - ono ostalo..).
Smajlagić sad "ublehaš" a bio je ...ma svi vi znate šta ste pisali a sad ublehaš (jedino je onaj "imeime" bio 'dosljedan' u svojoj mržnji!?). Velahavle .
I još ovaj sa dva "zz" napiše:
...Jednostavno, pravljenje igraca za druge drzave u najboljem BH klubu ne ide i ne treba nikada ni ici.
Nismo mi filijala Zagreba ni bilo koga drugog.....
Drugar, ili bilo ko - navedite više barem jedno ime, jednog igrača kojeg je Smajlagić "pravio" za druge (Hrvatsku) !?
Zna se dobro ko je hrvatska filijala - vidi pod Izviđač.
Ne znam ko to za BiH 'formira' Vražalića, Čakića, Međića, Savića..,pa i onog jednokratnog Čelicu?! "Ublehaš", valjda
Stvarno, ovo je sredina gdje izgleda niko, ama baš niko, ne može malo duže 'trajati', biti dobar..... Smajlagić je 'mala maca'...nama ne valja ni jedini oskarovac Danis...šta i on - posrećilo mu se s jednim filmom...
Sujetaaaaaa!
Jedan ili nekoliko ljudi će učiniti sve da da zadovolje svoju sujetu pa makar propala i država a ne jedan običan sportski klub.....
Biće Bosne...

Ma ja, sada treba popljuvati i Magija i Sumana i Radoncica, taaaaa ce oni bjednici jel tako napisa ti sa dva g?
Nek je Pipe napravio igraca i igraca, broj im se ne zna, nek je nas rukomet procvjeto dolaskom njega u nas najbolji klub, cuj formiro Vrazalica, sta sve necu procitati.
Maltene Faruk nije znao hodati dok ga Pipe nije naucio.
Kako te nije sramota porediti Pipeta sa jednim Danisom, sram te i stid bilo, dodaj i Kusturicu kad te vec krenulo.
Doveo skart iz lipe nase u Sarajevo i prodaje muda za bubrege, kupi par novinarcica ruckom, naslusaju se bajki i onda ga brane po forumu. P
Na svu srecu prosao sam tu skolu as KK Bosna i te stare dobre metode pisanja i branjenja ublehasa.
Uostalom vidim gdje je RK Bosna danas i svaka cast svima u klubu koji su je doveli na ovaj nivo.
Turnir u Doboju zbog Pipeta moci cemo samo na TV gledati, srozo je imidz kluba na minimum.
Eto vam Pipe, idite za njim, prodane duse.