FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 29 jan 2014, 18:46

Probisvjet je napisao/la:Ma ono za par treninga je odlicno. Vise pasova je bilo nego u prvom dijelu prvensta. Husic igracina.
Teren zaledjen totalno, lopta ko kamen, protivnik itekako borben i inspirisan.
Sve u svemu ko imalo poznaje nogomet, za par treninga ovo je odlicno!!!
Sve si rekao.
P.S. Velike momcadi sa velikim igracima treniraju akcije do automatizma, sa velikim veznjacima :D, pa nekad se ne mogu sastaviti sa loptom...Ljudi moji stanite malo na loptu :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jan 2014, 18:49

valjda bude na Tušnju generalka, protiv neke ekipe iz PL, recimo Čelik :D

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 29 jan 2014, 18:54

pretjerujete, treniraju 12 dana, imamo 12 novih igraca sta ocekujete? uostalom mi igramo prvu ligu fbih
ako ocekujete neke kombinacije i igru ko barselona onda gledajte ligu prvaka :mrgreen:

strpljenja ljudi strpljenja, treba momcima da se naviknu jedne na druge + novi trener, u martu sudite
ne u prvoj ozbiljnijoj utakmici...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 29 jan 2014, 18:54

Zna li neko ko je igrac sa brojem 69,igrao napadaca u 2.poluvremenu,mene je odusevio,stvarno je brz,zna s loptom..Ekipa je na 8 pozicija odlicna,samo sto po meni krila stekaju,nemaju fintu nikakvu,niti neke brzine,al ce valjda to za mjesec biti bolje i dovoljno za PL
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 jan 2014, 18:56

ma moze se ispred Husica i Ome uglavit jedan igrac a Mujka, Kapic i Jusufbasic naprijed..jednu loptu smo podvalili i Jusufbasic dao go..imamo takav napad da im podvalis 5 lopti u prostor dace 4 gola al nema im ko podvalit taj pas..mislim da jaci napad nikad u ovoj ligi nije bio , al jbg nisu to igraci da sami predju 3-4 igraca ( da jesu ne bi bili u ovoj ligi) treba im neko dodat.

Hadzic; Mehanovic (Efendic), Cejvan, Moranjkic, Kuduzovic; Oma, Husic; Husejnbasic, Kapic, Mujkic, Jusufbasic...je najbolje sto sad imamo...eh sad to je 1 u-21 u tom timu pa ce se vjerovatno pocinjati Salihovic (mada bi nam Cejvan- Moranjkic bili zemlja stoperi) ili Mehidica da negdje uglavi...i sad u hodu trazit tog veznog. i nije da nema tih igraca, ima Duro u Rudaru, Delic u Gracanici , Mujic mali od danas itd itd (samo nabrajam u ovoj ligi)

ja mislim da je 69 Husejnbasic..i meni se svidio danas..u njega i Jusufbasica polazem najvise nade da sidju malo po loptu ako ne dovedemo veznog (a hocemo), dok su Mujka, Kapic i Krpic ipak bolji pred golom protivnika.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 29 jan 2014, 18:58

Slatinash_7 je napisao/la:Zna li neko ko je igrac sa brojem 69,igrao napadaca u 2.poluvremenu,mene je odusevio,stvarno je brz,zna s loptom..Ekipa je na 8 pozicija odlicna,samo sto po meni krila stekaju,nemaju fintu nikakvu,niti neke brzine,al ce valjda to za mjesec biti bolje i dovoljno za PL
69 je Huseinbasic momak prebrz :!:
Sloboda Tuzla

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 29 jan 2014, 19:20

slika

Evo ovde se lijepo vidi, kad se uporede rukavice kod Mujkica, Kapica i Mehidica sa rukavima da je dres tegetplavi.

I jos mi nije jasno sto nisu stavili novi grb.

Krpić, Moranjkić, Salihović, Fejzić, Husić, Omić
J. Mujkić, Kapić, Efendić, Jusufbašić, Mehidić
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 jan 2014, 19:29

Zar nije trebala ta nova oprema da ide sa novim grbom :?

pj88
Kontakt:

Post Postao/la pj88 » 29 jan 2014, 19:39

samo su rukavi teget plavi, ove pruge na dresu su crne ;)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 29 jan 2014, 19:39

Hajd što su daltoniste nego ne znaju ni grb staviti :lol:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 29 jan 2014, 20:07

fukaratz je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Zna li neko ko je igrac sa brojem 69,igrao napadaca u 2.poluvremenu,mene je odusevio,stvarno je brz,zna s loptom..Ekipa je na 8 pozicija odlicna,samo sto po meni krila stekaju,nemaju fintu nikakvu,niti neke brzine,al ce valjda to za mjesec biti bolje i dovoljno za PL
69 je Huseinbasic momak prebrz :!:
Ne zovu ga dzaba Brzi :)
OFK Gradina Srebrenik

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 29 jan 2014, 20:28

Može koja riječ o igri Budućnosti, onako ukratko liči li to na šta ili je sve na vrat na nos. Bio bih zahvalan, obaveze mi nisu dopustile da ispratim meč, a biće nam teško u nastavku sezone pa da vidim ima li kakvog napredka.

I ovi naši u ovim dresovima igraju samo prijateljske, kakav cirkus sunce ti poljubim.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 29 jan 2014, 20:33

LjumanM95 je napisao/la:Može koja riječ o igri Budućnosti, onako ukratko liči li to na šta ili je sve na vrat na nos. Bio bih zahvalan, obaveze mi nisu dopustile da ispratim meč, a biće nam teško u nastavku sezone pa da vidim ima li kakvog napredka.

I ovi naši u ovim dresovima igraju samo prijateljske, kakav cirkus sunce ti poljubim.
Cvrsto pozadi, igrali ste na kontre, par puta ste bili izigrani pozadi al nasa zavrsnica losa, par ozbiljnih tranzicija al fali tu jos uigranosti kad treba da se ozbiljno zaprijeti neka glupost, los pas, suvisni dribling i tak, nije lose za pocetak priprema

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 29 jan 2014, 20:40

dresovi su stigli pred samu utakmicu i ovo je samo za ovu tekmu, uskoro dolazi nova garnitura
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 29 jan 2014, 20:44

TRUST je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:Može koja riječ o igri Budućnosti, onako ukratko liči li to na šta ili je sve na vrat na nos. Bio bih zahvalan, obaveze mi nisu dopustile da ispratim meč, a biće nam teško u nastavku sezone pa da vidim ima li kakvog napredka.

Cvrsto pozadi, igrali ste na kontre, par puta ste bili izigrani pozadi al nasa zavrsnica losa, par ozbiljnih tranzicija al fali tu jos uigranosti kad treba da se ozbiljno zaprijeti neka glupost, los pas, suvisni dribling i tak, nije lose za pocetak priprema
Hvala prijatelju, znači nije baš katastrofa.

Šta ste zapeli za dresove pogledajte ove naše, ne može gore. :lol:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 29 jan 2014, 20:45

kanarinci iz banovica :D isto su kao norwich :D
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 jan 2014, 20:49

Samo da upitam ove moje Slobodaše... Koga bi vi kao playmakera :?: Zaista mislim da puno tražimo u određenim trenucima. Takvog igrača, kakvog mi zamišljamo, u BiH jednostavno nema. Nešto kao "El Dorado". Najbliži tome je bio Zeba u Želji, kada je igrao na vrhuncu. Jednostavno, kod nas se igrači dijele na trkače, mesare i tehnički potkovanije, ali ne do te mjere da razigravaju cijelu ekipu kao što to rade Xavi, Pirlo, Silva, Hazard, pa i naš Pjanić. Vidim da je @ultras naveo tri igrača kao primjer, a ja ću obrazložiti zašto oni ne dolaze u obzir (po mom mišljenju, naravno).

1. Duro je čovjek koji je na zalasku karijere. Ima 36 godina i nije neko na koga se možeš pouzdati. Njegovo je prošlo. Osim toga, mislim da čak nije paker, nego neko ko igra nešto defanzivnije negoli (zamišljeni) igrač koji nama treba.
2. Delić je trenutno u Bratstvu, a oni su direktni konkurenti za PL. Ne vjerujem da bi nam ga jeftino dali. Također sam čitao da ima zdravstvenih problema (ako je tako, brz oporavak), a da je i prije toga bio sklon povredama. Znam da je bio dobar u Zvijezdi, ali za očekivati je da čovjek u tridesetim ne može odgovoriti izazovima kao nekada.
3. Mujić se već okušao u Slobodi. Doduše, bio je mlađi, ali svejedno je tek na momente nagovještavao da se radi o talentu. Još jedna bitna stvar, Muhamed je napadač.

Što se tiče utakmice, najvažnije je da smo pobijedili. Jusufbašić pokazao da će biti pravo pojačanje, a Mićo da će biti čovjek iz sjene na kojeg se može računati.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 29 jan 2014, 21:03

Evo obzirom da sam i ja napisao da nam treba kreativac, napisaću da mi je svejedno koga bi doveli. Mislim da ima neko u BiH ko bolje igra od Prše ili Musića. Ne znam za Šaćirija u kakvom je stanju i hoće li se dovesti u red, ali ova trojica ako se ne varam igraju istu poziciju i sva trojica su dosta lošija od današnjih učesnika. Ne znam možda griješim jbg.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jan 2014, 21:10

Prses je danas igrao "trequartistu" :mrgreen: A iza Jahic i Music. Ustvari Prses je igrao ono sto je igrao Jusufbasic u prvom, dok je Jaha igrao Omino, a Music Husicevo. A u napadu su nam najblize golu bili Mico i Huseinbasic. :mrgreen:

Na Krpicu i Huseinbasicu se odmah vidi i po ponasanju na terenu i na faci da su banditi :mrgreen:

Omic po meni treba vise olaksati Husicu malo i uvijek mu biti tu u blizini ako ovaj napravi takvu gresku, a mislim da to ne moze sam, zato je danas bilo malo puno 4 spica, treba neko malo kao Jaha ali da je bolji da tu bude uz njih 2 :mrgreen:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 29 jan 2014, 21:38

takav igrac kakvog vecina vas zamislja,preskup je,i nebi igrao ovu ligu cak i da ga ima u bih
po vasim postovima hocete covjeka koji ce bez problema podijeliti 15-tak asistencija,davat pasove iz udzbenika i td
takvog nema,nevjerujem da ce i biti...ono sto nam fali,nadomjestiti trkom i borbom,zalaganjem i to je to...
ekipa ima slifa,treba to uigrati,do pocetka prvenstva bice to top
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.