Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Indijski peksini se razmnozavaju kao pacovi.
- ASD
- Kontakt:
Nema veze, što nema mjesta u Indiji, ima u Evropi, Austaliji i Sjevernoj Americi. 
Dosta tih država će morati da uvede 1 child policy, trenutni resursi to ne mogu izdržati.
U pojedinim dijelovima Indije imaju penali za više od 2 djece, ali opet ne uspijevaju da uspore rast.

Dosta tih država će morati da uvede 1 child policy, trenutni resursi to ne mogu izdržati.
U pojedinim dijelovima Indije imaju penali za više od 2 djece, ali opet ne uspijevaju da uspore rast.
More than 60 million people in Nigeria do not have access to basic clean water supply.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 28 jul 2023, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
- Pensioner26
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za 30 godina će ovi prostori biti jedini na svijetu sa bijelom većinom, eventualno istočna evropa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- ASD
- Kontakt:
Ako uđemo u EU. I ovdje će se natrpati par miliona Indijaca.BosniaBoston je napisao/la: ↑28 jul 2023, 13:59Za 30 godina će ovi prostori biti jedini na svijetu sa bijelom većinom, eventualno istočna evropa
- numanumaye22
- Kontakt:
Aha, hoce jer je opcepoznato da je to najrazvijeniji dio Europe pa ce samo domaci ostat i nece biti migranata, kao sto ih nema ni sad.BosniaBoston je napisao/la: ↑28 jul 2023, 13:59Za 30 godina će ovi prostori biti jedini na svijetu sa bijelom većinom, eventualno istočna evropa

Dijete drago kakva je to rasistička izjava?
- numanumaye22
- Kontakt:
Bas cemo uci pa da Dodik i Covic sutra imaju pravo veta. Zvuci kao naucna fantastika, pa nisu toliko glupi ljudi.ASD je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:05Ako uđemo u EU. I ovdje će se natrpati par miliona Indijaca.BosniaBoston je napisao/la: ↑28 jul 2023, 13:59Za 30 godina će ovi prostori biti jedini na svijetu sa bijelom većinom, eventualno istočna evropa

Sad bez zajebancije, ako se vec nadate Europi pa da mozete zbrisati kao i svi, mislim da vam se vise isplati sada otici pa za 5 godina uzeti EU pasos jer cekajuci da mi udjemo u EU, vjerovatno ces dobiti i unuke a i ko zna hoce li postojati u ovom obliku.
- Centre forward
- Kontakt:
Čuj "ako se već nadate"?
Zašto imaš potrebu za externim identitetom i uz to još autošovinizmom?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- ASD
- Kontakt:
Koji će mi par miliona Indijaca?numanumaye22 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:16Bas cemo uci pa da Dodik i Covic sutra imaju pravo veta. Zvuci kao naucna fantastika, pa nisu toliko glupi ljudi.ASD je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:05Ako uđemo u EU. I ovdje će se natrpati par miliona Indijaca.BosniaBoston je napisao/la: ↑28 jul 2023, 13:59Za 30 godina će ovi prostori biti jedini na svijetu sa bijelom većinom, eventualno istočna evropa![]()
Sad bez zajebancije, ako se vec nadate Europi pa da mozete zbrisati kao i svi, mislim da vam se vise isplati sada otici pa za 5 godina uzeti EU pasos jer cekajuci da mi udjemo u EU, vjerovatno ces dobiti i unuke a i ko zna hoce li postojati u ovom obliku.
Eno objavili da je Juli najtopliji mjesec ikad, idealna ti je šansa da nađeš i najjeftiniji smještaj u Dubaiju ikad.
"bas cemo uci", pa "ako se vec nadate"
numan king najveci 

- Chapman1886
- Kontakt:
ko kaže cia i soroš jeli

mislio sam da ovaj narod nije glup ali je glup toliko da mu sladić mozak izpira
šta kome nije jasno evo odličan fotografija koji daje odgovor na sva masonsko cionistička pitanja
izmislili gripu pa gurniuli vakcine pa vas poubijali pa onda pokrenuli rat sa rusima radi potrošnog vojnog materijala i sad vam truju mozak temperaturama

Samo Sloboda | COYG

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa zato sto sam se ja davno prestao nadati. Nadao sam se ja mnogo i autputu da se provozam od Save do mora, ali znam da mi to nece ni unuk docekat. Samo sam realan.Centre forward je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:20Čuj "ako se već nadate"?
Nisi ti realan burazeru nego cinican, x ih tu napise da ne valja ovo ono pa ok, ali ti to radis na nacin da si bolji od nekog, a to vise govori o tebi odnosno nekom komplexu. Kako god Hans nes biti nikad. Zivionumanumaye22 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:34Pa zato sto sam se ja davno prestao nadati. Nadao sam se ja mnogo i autputu da se provozam od Save do mora, ali znam da mi to nece ni unuk docekat. Samo sam realan.Centre forward je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:20Čuj "ako se već nadate"?
Znas kako je rekao Kurt Cobain:" I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not".
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 28 jul 2023, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Najgore je kad se fukara dočepa para, pa zaboravi kako je živio/la i osjeća potrebu da nekog ponizi i gleda na njega sa visoka.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nece ni EU biti tamnoputa , imaju nevjerovatnu prirodnu granicu u vidu sredozemnog mora , buše im čamce kad pokušaju da se domognu Europe, jedino malo pušta na grčko turskoj granici
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
To je ono sto sam ja govorio da se nasladjiva. Tacno isijava neka vrsta srece iz njega dok pi.sa po narodu koji je dole ostao. Za povratiti.alemsa je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:47Nisi ti realan burazeru nego cinican, x ih tu napise da ne valja ovo ono pa ok, ali ti to radis na nacin da si bolji od nekog, a to vise govori o tebi odnosno nekom komplexu. Kako god Hans nes biti nikad. Zivio
Znas kako je rekao Kurt Cobain:" I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not".
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- ASD
- Kontakt:
Jesi svjestan da je prije dvije godine ovako isto bahato pisao i ponižavao ljude, samo sa druge strane. Tad je on bio u Bosni i ponižavao dijasporu.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:09To je ono sto sam ja govorio da se nasladjiva. Tacno isijava neka vrsta srece iz njega dok pi.sa po narodu koji je dole ostao. Za povratiti.alemsa je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:47Nisi ti realan burazeru nego cinican, x ih tu napise da ne valja ovo ono pa ok, ali ti to radis na nacin da si bolji od nekog, a to vise govori o tebi odnosno nekom komplexu. Kako god Hans nes biti nikad. Zivio

Mada više sebe ponižava, rad za praznike i nedjelju, pa posjete Dubaiju u julu i avgustu on predstavlja kao neki top život.
Takva fukaraštinja se ne viđa ni po Njemačkoj ni po Bosni.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 5 gostiju.