FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 09 jul 2019, 22:40

Fudo je napisao/la:Borili su se nego sta bi drugo, to je nesto sto se ocekuje. Kako mrzim ovaj luzerski mentalitet, nikako ga istjerati iz nasih glava. Zato rijetko pobjedimo velike i kao klub i kao repka, zato sto se zadovlijimo i "minimalni" porazom. Ja sam jedino ponosan na navijace a za mene je ono bezmudno djelovalo, prebise respekta i straha.
Sve si u pravu , ali jesu dali max. iz svojih pluca i misica .To sto ne mogu vise nisu krivi . volio bih da neko kaze dokle ce igrati Ahmetovic , Velkoski i Hebibovic do 40-te godine . Spoj mladosti i iskustva(plafon 30 g., sve preko :thumbdown: ) .Mogu oni bljesnut , ali kontinuitet ??
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 09 jul 2019, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 jul 2019, 22:41

Ponosan na sve ijednog koji je veceras bio na terenu.
Hvala ti Bože što sam Pitar !

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 09 jul 2019, 22:46

Po meni su svi odigrali za vrlo visoku ocjenu.Prvo gol je standardan eurogol koji mi primamo u Europi (Papu Gomez).Stoperski par odličan , Hebibu samo malo kondicije fali ostalo top , Hole borben jak samo na pogrešnoj strani kad Letić bude tu bit ce top.Oremuš klasan igrač bolji od Crepulje odmah.Falio je Stanoje ovdje malo da ih još udara.Milanovic okej , moze bolje sigurno.Ahmet gigant 90 min i trči dalje , svaka utakmica;bravo majstore.Fina brojka od 25.000 ljudi s obzirom na nevrijeme koje je trajalo do 30 min.Navijaci koji su izlazili nakon 3 gola :thumbdown: Takvi nam ne trebaju , fuj.Idemo se dalje boriti , tek je početak sezone utakmica po utakmicu, svaka kao da je zadnja i rezultat ce doci kad tad :thumbup: Bravo sjever :bih:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 jul 2019, 22:47

Ma odlično ozbirom na okolnosti oko povreda i oko neuigranosti jer su Šerbečić i Oremuš došli prije par dana, ovom Celticu ne bi mogao parirati ni Dinamo ni Zvezda. Ovako kad bi prošli i u Škotskoj, mislim da bi Atalanta bila zaboravljena i da bi ta trauma manje više bila iza nas, a prati nas to i dan danas i svi se bojimo neke sramote i večeras se definitivno nismo osramotili, čak šta više možemo biti zadovoljni.

Hodžić se opametio u Čeliku izgleda, bio je odličan na lijevom beku, a mislim da bi još bolji bio na desnom.
Ruku na srce, Velkoski je odigrao na zadnjem veznom odlično, djelovao je najspremniji naš igrač a to smo mu najviše osporavali, bravo kapitenu.
Lazić igračina, na sve načine moramo momka ispoštovat i pokušat ga zadržati bar još pola godine.
Oremuš će biti strašano pojačanje, Šerbečić takođe, kad je ovako odigro a tek došo, kakav će tek biti poslije...
Raham je za našu ligu isto što su i za nas igrači Celtica, svemirski brod. Bravo Amare.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 09 jul 2019, 22:48

Ja zadovoljan, glupa dva gola, CIST PENAL nije nama sviran, ljudi su nevjerovatno jaki brzi u pm, dobro smo odigrali, ja zadovoljan i prezadovoljan, atmosfera odlicna, koreografija cak sam napisao prije 7 dana djetelina i sotona kako ga sjece da bi bilo dobro da urade, uradili su slicno super, steta sjevera nije pun, al zapad me iznenadio, istok krcat, kad smo poveli JAO, steta glupi golova i sudija nikad ne serem na sudiju al sudija je zajebo neke stvari

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jul 2019, 22:48

Idemo dalje..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 09 jul 2019, 22:49

Kako su oni klasu/dvije veći od nas tako smo i mi 5 klasa veći od svih u ligi, kad pogledas ove navijače organizaciju pa sad i igrače, slabo nam ko može biti konkurencija.. :salut:

Voliim teee Saraj'voooo :ljepota:
Bordo bijeli za život cijeli!!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 09 jul 2019, 22:50

Zal za vise ostaje al momci su skroz ok odigrali. Treci gol je visak, Kovacevic je trebao izletiti na onu loptu, nesmijes dopustiti da ti primi loptu u petercu. Al sve u svemu OK.
P.S. Hebib nije dorastao velikim utakmicama definitivno.
U novi boj ...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 jul 2019, 22:51

ŠAMPIONI!!!!!!!!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 09 jul 2019, 22:51

Napapijri je napisao/la:Sta je sa Gavrica? Nisam citao, izvinjavam se ako je neko pisao.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 09 jul 2019, 22:53

Povesti protiv Celtica na punom Kosevu, au kakav osjecaj, konto sam cu se rodit u umrijet u isto vrijeme, plako i vristo, **** sex, **** sve

Hvala im makar za taj osjecaj, ljudi su jaci, odigrali smo borbeno, sudija je malo srao

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 jul 2019, 22:55

Svaka čast momci! Odlično odigrano!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 09 jul 2019, 22:55

extazy je napisao/la:Povesti protiv Celtica na punom Kosevu, au kakav osjecaj, konto sam cu se rodit u umrijet u isto vrijeme, plako i vristo, **** sex, **** sve

Hvala im makar za taj osjecaj, ljudi su jaci, odigrali smo borbeno, sudija je malo srao
Ti rece da nikad ne komentarises sudiju,e sad ga nadoknadi... :kafa:

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 09 jul 2019, 22:57

Vanja8 je napisao/la:
extazy je napisao/la:Povesti protiv Celtica na punom Kosevu, au kakav osjecaj, konto sam cu se rodit u umrijet u isto vrijeme, plako i vristo, **** sex, **** sve

Ti rece da nikad ne komentarises sudiju,e sad ga nadoknadi... :kafa:
ne znam mozda grijesim al ono mi je sa Istoka cist penal izgledao, faulovi i nesto isto pogresno, ne znam fakat, ne voli tu politiku, sudija ovo sudija ono, al sad stvarno gresaka je imao

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 09 jul 2019, 22:57

Napapijri je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:Sta je sa Gavrica? Nisam citao, izvinjavam se ako je neko pisao.
Ostavio ga Husref na tribinama, zajedno sa Handžićem, a na kraju Tatar igrao zadnjeg veznog, prvi put u karijeri.Potpuno besmislena odluka da Gavrić i Handžić budu van protokola, naravno niko od ovih nepismenih novinara nije ni pomislio da Husrefa pita zašto je to uradio.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 09 jul 2019, 22:59

Šta je ba!!!! Kakvo ZADOVOLJVSTVO! UŽAŠ od igre ba!! Husref katastrofa od postave..FUJ! ANTI FUDBAL!!! Čuj zadovoljni što smo primili samo 3 gola!!! Yebem ti dan više!!! Igra ista ko 2007, ista... Ništa, nikakve promjene.... Tamo će nam ljudi najmanje 5 komada uvaliti!!!! ... Previše respekta, nikad napretka.... Ovako je od '97 pa do danas... Mentalitet 0!!!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 09 jul 2019, 22:59

Meni nekako Koševo neozbiljno izgleda za koreografije. Nekako pozicija one sjeverne tribine je tako čudna, moje subjektivno mišljenje.
Bolje bi nam bilo sa stadionom od 15.000 - koji ima krov, jer ovo danas je loše izgledalo, ljudi nam se smiju na Celticovoj stranici, tj. piše jedan čovjek "kakav je ovo olimpijski stadion". HITNO NOVI STADION, NEŠTO DRUGAČIJE, PROMJENA NAM TREBA!!!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 09 jul 2019, 23:00

Steta! Moglo je bolje! Cist penal kod 1-2 nam nije svirao.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 jul 2019, 23:05

Sve u svemu, zadovoljan. Sudija nas klao, igrali bez DMF, Hebib nas klao, nije bolje ni moglo. Svaka čast momcima na zalaganju i svaka čast svima nama koji smo pokisli i po ovakvom vremenu nagurali onakvu fantastičnu posjetu! :bow: :bow: :bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jul 2019, 23:06

"Mi smo još uvijek u pripremnom periodu i nismo u takmičarskoj formi", rekao je Musemić

:urnebes: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 1921TM87, MSOZ101, Simi, Tarapi, torbica i 110 gostiju.