FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Fudo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fudo » 09 jul 2019, 21:46

Nije mi zao sto sam u lokvi sjedio, nije mi zao platiti i gledati voljeni klub, ali mi je ZAO igrati pickasto bez muda, ko prepadnuti i pisebno nakon 1-9. Kako bi ovo srbi i hrvati npr dobili bez imalo respekta.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 09 jul 2019, 21:48

Bravo momci. Dobra borbenost, nije losa igra. Samo ovako igrajte i sve je ok. Nemamo snage ne znam kako su ovako nadmocniji od nas. Mozemo u EL dosta napraviti... Samo jako momci.... Idemo u play off
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2019, 21:48

Steta. Da je gazda dao lovu za dva KLASNA mogli smo imati prednost pred revans. Ipak, svaka cast treneru i ekipi, narocito za prvo poluvijeme. Ostaje zal kao i uvijek. Okrecemo se prema EL, nadam se da cemo tamo imati vise srece.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 jul 2019, 21:49

Tek sad vidjeh...kako idiot nije vidio faul nad Rahmanovicem..ono se ne moze ne vidjeti makar sudija na centru bio.
Steta sto 3.primismo.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 jul 2019, 21:50

Nema sanse da bi bilo bolje da se otvorilo. Pa napunili bi nas do vrha da se napalo glavom bez obzira..ovo je super bilo od Husa nocas.

Zaboravio sam reci da je Hebib kriv za treci gol i da je sudija zezno i nije svirao faul/penal nad Rahmanom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 jul 2019, 21:53

Kondicioni trener sto nas je napusto, je fino to objasnio nasi igraci trce od 10-12 km po utakmici al evropski igraci prave 400-450 sprintova dok unas 22 igraca na jednoj utakmici pretice 400 sprintova, i zato je 1:3 mi da smo imali 200 sprintova po glavi uzeli bi ovo danas.

Al u svakom slucaju svaka cast momci glavu gore, niste vi krivi sto na ovakvoj utakmici i sa 2 mjeseca pauze niste mogli 200 sprinteva napravit.

I prije tekme bih podpisao ovaj rez

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 09 jul 2019, 21:54

Kad uporediš sa ovim boljim timovima u Evropi, Sarajevo djeluje totalno nespremno, to je ta kvaliteta naše lige. Davno je neko kod nas govorio o broju šprinteva koji prave razliku. Ako ste primijetili kako igrači Celtica uzmu loptu kod svog 16terca i predju 50-60 metara okomito prema golu, to nama fali. Medjutim, nije sve tako ni crno ni sivo, odigralo je Sarajevo dobro nekih 40ak minuta. Svaka čast, ipak je ovo ozbiljan fudbal. Sa drugim ekipama koji su bili u opticaju definitvno bi imali nekih šansi. Za nešto više u Evropi moraju se sistemski rješavati problemi naše lige jer ne može ni Sarajevo napredovati ako previše odskače, niti bilo koji drugi naš tim, kvalitet se mora podići kolektivno. Akademija je put kojim moraju krenuti i ostali da bi mogli napredovati kao liga. Pooštriti kriterij po pitanju uslova, nemaš dobar teren, ne možeš igrati Premijer ligu. Želim puno sreće Sarajevu u nastavku evropskog puta, lijep ambijent, lijepo navijanje, fin ugodjaj, slika koja pokazuje da možemo puno toga kao država, samo treba dosta kolektivnog htijenja. :clap:
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 09 jul 2019, 21:55

Pitar6785 je napisao/la:Kondicioni trener sto nas je napusto, je fino to objasnio nasi igraci trce od 10-12 km po utakmici al evropski igraci prave 400-450 sprintova dok unas 22 igraca na jednoj utakmici pretice 400 sprintova, i zato je 1:3 mi da smo imali 200 sprintova po glavi uzeli bi ovo danas.

Al u svakom slucaju svaka cast momci glavu gore, niste vi krivi sto na ovakvoj utakmici i sa 2 mjeseca pauze niste mogli 200 sprinteva napravit.

I prije tekme bih podpisao ovaj rez
To je nas problem generalno, bio je i kada smo imali famoznog kondicionog i sad kad je otisao nista se promjenilo nije.
Sve mi znamo.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 jul 2019, 21:56

Ponosan na svakog igraca veceras. Razlika je ocigledna, nedostatak DMF bas problem.

Za nasu ligu imamo extra igrace. Milanovic i Oremus zaista mogu donijeti dimenziju vise. Odbrana titule aBd !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 09 jul 2019, 21:57

Ponosan na bordo momke!
Hvala vam za ovaj osjecaj ponosa! Trka, sprema, kondicija, taktika. Drugacije nebi moglo!!!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 09 jul 2019, 21:58

Sasvim dobra partija...Pocetak je ,jos tu nema svježine,jos su noge teske,ali pokazalo se da se može igrati i sa evropskim velikanima...
Dosta ljudi potcjenjuje to htijenje i borbenost kod nasih igraca,ali ako uporedimo kvalitetu nase lige i skotske sa svim pratecim segmentima,onda postaje jasno da se ovakvom izdanju Svetinje,može samo cestitati...
Bilo je rotacija odlazaka,novih momaka,jos to sve nije ni uigrano,ali perspektiva je tu i zaista bez obzira na moje stavove,skidam kapu Husu na taktickoj postavci...

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 09 jul 2019, 21:59

emir79 je napisao/la:Nas generalno najveci problem u BiH je bezmudost. Tako i ova utakmica danas, bezmuda.
Previse **** respekta prema protivniku, svaka njima cast al nisu bogovi. Bahati su bili poprilicno a nasi na svaki kontakt ruku pruzaju, jedino Rahman ne **** nikog.

Sve u svemu, borili su se i trudili, nisu nas razocarali. Svaka cast i Husrefu i momcima.
Sve mi znamo.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 09 jul 2019, 22:01

Kad skontas koliko je problema bilo pred pripreme kako je tim sastavljan u zadnji cas ova igra i rezultat su super. Cestitke husrefu i igracima tesko da je moglo vise od ovog.
You are someone else I am still right here

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 09 jul 2019, 22:01

Kratki rezime...
Bruka definitivno nije, 1-3 protiv Celtica super..ljudi su klasa za naše klubove...super smo stajali 50ak minuta..Glenn Nyberg (nek crkne) maksimalno navlačio za goste, Bjelica zakon...bravo za atmosferu 30k ljudi...
HVALA TI DRAGO MOJE SARAJEVO, PONOSAN SAM!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 09 jul 2019, 22:02

Ako 5 puta zaredom u BiH budemo prvaci možemo očekivati nešto i u Evropi, uglavnom ovo nije tragedija, jer nastavljamo svoj put u EL, imamo sreće što smo nosioci u trećem pretkolu, vjerujem da će se desiti čudo i da ćemo ući u grupnu fazu EL.

EDIT: Kako možete biti ponosni na poraz? Pa i da te Barcelona pobijedi ne možeš biti ponosan na poraz, morate vi malo preuzeti našeg krajiškog mentaliteta očigledno. Nema ponosa u porazu, zbog toga nam je i država 49% srpska.
Zadnja izmjena: KrajisnikBosnjak, dana/u 09 jul 2019, 22:04, ukupno mijenjano 2 puta.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 09 jul 2019, 22:04

Ja zadovoljan. Da je ostalo 1:2 bio bi prezadovoljan. Penal ili faul + žuti za onaj start nad Rahmanom, ono je čist penal i imali bi 2:2.

Imajte na umu da nama fali par igrača zbog povreda, krpili smo se al sve će to biti tip top za 3 kolo EL.

Po meni Hodžić i Velkoski najbolji, svi smo ovdje sr.ali zbog kapitena na zadnjem veznom ali čovjek šprinta u 93 minuti i smijem se kladit da je najviše pretrčo i solidno je odradio posao. Lazić je igračina!!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 09 jul 2019, 22:04

Da se bolje odradio prelazni rok, odnosno da su se NA VRIJEME doveli kapitalci na pozicijama štopera i pogotovo zadnjeg veznog (još jedan uz Oremuša), vjerujem da bi sve bolje ispalo.Znao sam da ćemo sigurno izgubiti, onog trenutka kada je Tatar otišao na zadnjeg veznog, vjerovatno prvi put u karijeri :facepalm: :facepalm:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 jul 2019, 22:05

Nisam siguran , da li sam dobro vidjeo , ali mi se cini da kod drugog gola Rahmanovic hoce-nece na loptu i to 2x u istoj akciji (izviniti cu se , ako sam pogrijesio). Sva 3 gola smo primili kad samo jedan igrac hoce da "predahne" . Ne znam ,ali i sada mi se cini da bi Kurdc i Mustafic u ovakvoj postavci igre mogli odgovoriti . U FKS ne trebaju igrati igraci preko 30 god. , 28 plafon .Postujem ja ono nisu vazne godine , ali u qrcu .
Sve u svemu ocekivano , igrali pozrtvovano , sredine terena nije ni bilo . Ne znam koliko smo puta odigrali 3-4 dodavanja . No napredak je da su igrali ono 90+ min. Realnost , razlika u kvalitetu . Ne mozemo preko noci . Korak po korak . Titula je najvaznija , ebo Kup (nista ne donosi , samo mogucnost povrede). Zadovoljan , ako nista euforijom raje(meni najvaznije) i lijepim parama i gazdi se odgovorilo posjetom ,po kjametu . Zivili u sreci .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 09 jul 2019, 22:05

Jbg, ljudi odigrali rutinski, mi dobri dok smo imali snage, bruka nije, idemo dalje :opaopa: :opaopa: :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 09 jul 2019, 22:06

Hebibovic pferd. Prozuja mu lopta naocigled svih. Lik je stvoren da za*ebe svaku situaciju u kojoj se nadje. To ti je rec' baksuz.

Ma nema, nismo mi kapacitet jednostavno van granica. Ljudima ostavi samo malo prostora, zabiju gol. Mi iz 100%-tne ne mozemo. Saplicu se o crtu sesnaesterca.

1. poluvrijeme :thumbup:
2. poluvrijeme :thumbdown:

Marko :ljepota:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: badboy, bordobijeli, bvsic, juka55, Pablo11 i 113 gostiju.