FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odlično, preponosan sam.
Šaban najlošiji, Hodžić najbolji.
Ja ništa za Šabana necu napisat al zbog onog pljuvanja Hebiba i "guranja" Šabana, pljuvat će momka poslije tekme, mada ni hebib ne bi bio bolji u defanzivi, valjda je jasno zasto nije puno igro kao pidro
Ja ništa za Šabana necu napisat al zbog onog pljuvanja Hebiba i "guranja" Šabana, pljuvat će momka poslije tekme, mada ni hebib ne bi bio bolji u defanzivi, valjda je jasno zasto nije puno igro kao pidro
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ElCartel11
- Kontakt:
Saban je na pocetku bio slab, mladost njegova i vjerovatno prvi put igra pred ovoliko raje, no posle 20 min igre se je primirio i odradio korektno ovo do poluvremena.BordoSarajevo je napisao/la:Odlično, preponosan sam.
Ja ništa za Šabana necu napisat al zbog onog pljuvanja Hebiba i "guranja" Šabana, pljuvat će momka, mada ni hebib ne bi bio bolji u defanzivi, valjda je jasno zasto nije puno igro kao pidro
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Jesi li gledao ikad bolje krilo od ovog danas? Iskreno? Na kosbu. Pa lik ima em kretanje em brzinu. Drugo, ni heba defanzivno nije od pomoci jer halida cesto udvoje.BordoSarajevo je napisao/la:Odlično, preponosan sam.
Ali sve na stranu, momci su strasni!!!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Da, Hodzic dosta dobar, ali se malo pogubio u zadnjih 10 min. Kod gola covjek iskopa loptu izmedju trojice i pljus, pokaze razliku izmedju Evrope i nase lige. Kod nas nikad neces vidjet da neko pokusa onaj udarac a ne da je onako zavali. Sve u svemu za sad odlicno...
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Klizav teren dosta pogoduje tehnički boljim ekipama, tako da je ova danas kiša dosta odmogla Sarajevu da ostvari do sada bolji rezultat. Šteta.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Joj rahmana kod drugog gola gotovo ne mogu hodat a ne znam jel Merso primio i jednu lopu u djep ga stavili, steta fizicka sprema naspram ovih ekipa 0. Prvih 40 minuta sam sam gledo ekipu live koja neda Celticu dahnut i onda ... jel oni gakat svi puse te nargile. Na terenu Celtic prvih 30 min nista nije posebno izgledao al cim smo posli padat fizicki , cim fali klizici tu i sprint tamo , onda vidis razliku
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
FKS svakako nije imalo nikakve sanse da napravi bilo sta u ovom dvomecu. Unaprijed su i igraci to znali, ali ipak se dobro bore koliko mogu u granicama svojih mogucnosti.
Vazno je samo da odograku koretkno i sa srcem do kraje i ne izgube sa vise od dva razlike i to se moze smatrati uspjehom. Za sada super igraju momci, nema im se sta prigovoriti. Samo da idrze kondiciono ako Bog da.
Vazno je samo da odograku koretkno i sa srcem do kraje i ne izgube sa vise od dva razlike i to se moze smatrati uspjehom. Za sada super igraju momci, nema im se sta prigovoriti. Samo da idrze kondiciono ako Bog da.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sarajevu je stadion sa krovom pod moranje! Sarajevo ima očajnu klimu, grozna zima, ljeto bezvezno, tako da - bez krova sve pada u vodu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Hledam i ne vjerujum ni jednom niiiii jednom nisu krenuli stisnut zadnju liniju cak kad su imali lose pasove a nasi bili blizu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
3:1
Razlika je tu. Nemojte više primiti.
Razlika je tu. Nemojte više primiti.
- ElCartel11
- Kontakt:
Vecina nas je upozoravala, da nam fali yebeni DMF na sredini terena.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nas generalno najveci problem u BiH je bezmudost. Tako i ova utakmica danas, bezmuda.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ma samo zatvoriti sada sve prilaze golu do kraja i taman. Samo sa da nedaju cetvrti.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Bezmudost i preveliki respekt prema svakome. Srpski klubovi bi im yebali majku na terenu, kod nas sve lijepo, skinuli gaće.emir79 je napisao/la:Nas generalno najveci problem u BiH je bezmudost. Tako i ova utakmica danas, bezmuda.
Raja je uzivala u dobrom fudbalu, napunio se stadion opet poslije godinu dana, napunila se klupska kasa, taman.
- ElCartel11
- Kontakt:
Nemaju muda ovdje nikakve veze, vec kvalitet ekipe.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Bezmudost i preveliki respekt prema svakome. Srpski klubovi bi im yebali majku na terenu, kod nas sve lijepo, skinuli gaće.emir79 je napisao/la:Nas generalno najveci problem u BiH je bezmudost. Tako i ova utakmica danas, bezmuda.
Celtic je "zalutao" u ovo 1. pretkolo LP, oni bi trebali minimum u 3. pretkolu da se prikljuce kvalifikacijama.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Samo ovaj zadnji gol je steta. Ostalo je sve bilo ok. Dobra utakmica.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Tu ima istine. Sve u svemu ovaj zadnji gol mi je nekako ponižavajući. Srećom nisam se nadao previše nekome čudu, tako da je na kraju sve ispalo hajmo reći očekivano.ElCartel11 je napisao/la:Nemaju muda ovdje nikakve veze, vec kvalitet ekipe.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Bezmudost i preveliki respekt prema svakome. Srpski klubovi bi im yebali majku na terenu, kod nas sve lijepo, skinuli gaće.emir79 je napisao/la:Nas generalno najveci problem u BiH je bezmudost. Tako i ova utakmica danas, bezmuda.
Celtic je "zalutao" u ovo 1. pretkolo LP, oni bi trebali minimum u 3. pretkolu da se prikljuce kvalifikacijama.
Itekako ima, jer mi smo bezmuda nacija.ElCartel11 je napisao/la: Nemaju muda ovdje nikakve veze, vec kvalitet ekipe.
Da se gleda kvalitet Zvezda ne bi mogla prismrditi Liverpoolu, nit bi Dinamo, Maribor... ikad mlatili jace i mnogo kvalitetnije od sebe.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.