FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pogledajte golove sa utakmice Sloboda-Budućnost i izjavu Ćire Blaževića (VIDEO)
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Prva utakmica a panika vec. Polako prijateljska je, nikakvo mjerilo.. Jeste frku digli 
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
vec se sada vidi da ce problem biti u veznim igracima.ruku na srce nema omic kvalitet kao ni husic da dijele lopte napadacima.omic pogotovo.treba vam na tom mjestu jedan igrac tipa gavaric i premijer liga je tu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ciro je svjestan da je ovo tek pocetak priprema, to govori i njegova izjava, a ja licno smatram da ce nakon povratka iz Slovenije to vec liciti na nesto.
Jedan grad, jedna ljubav!
ma pregazit cemo ligu kao plitak potok

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Početak priprema jest, al' se vidi da nam fali kreativac uz Husića. I sam Ćiro reče da je početak i da nije mogao tražiti ono što nisu radili. Nije ni ovo danas loše, Bgm se igralo jako u par navrata opasne situacije za povredu skroz.
Pršeš, Musić, Jaha najlošiji, i mali Karlos se izvlači na svoju snagu dosta puta je zagrlio igrača bukvalno to mu neće u prvenstvu prolazit.
Iako mislim da neće biti više pojačanja, falio bi nam taj igrač koji bi znao dijelit lopte kako treba. Mi bez Ome ne znamo ništa, i dalje glavni igrač za svaku poziciju
Dobri su naši dresovi i meni se učinilo da vuče na tamno plavu boju, iako nije baš toliko primjetno, a još manje značajno. Dok su dresovi kod Banovićana brate mili, šta je ono onako nakaradno k'o iz cirkusa
Pršeš, Musić, Jaha najlošiji, i mali Karlos se izvlači na svoju snagu dosta puta je zagrlio igrača bukvalno to mu neće u prvenstvu prolazit.
Iako mislim da neće biti više pojačanja, falio bi nam taj igrač koji bi znao dijelit lopte kako treba. Mi bez Ome ne znamo ništa, i dalje glavni igrač za svaku poziciju
Dobri su naši dresovi i meni se učinilo da vuče na tamno plavu boju, iako nije baš toliko primjetno, a još manje značajno. Dok su dresovi kod Banovićana brate mili, šta je ono onako nakaradno k'o iz cirkusa
ne može kreativac, kad mora biti i neko ko će da udara, kvari protivničku igru, kao što je Oma .. ako dovedeš kreativca, onda gubiš defanzivnog veznog, itd
to bi se moglo izvesti u formaciji 4-3-3, al' pošto mislim da će to biti 4-2-3-1, onda nije izvodljivo
to bi se moglo izvesti u formaciji 4-3-3, al' pošto mislim da će to biti 4-2-3-1, onda nije izvodljivo
Vidjećemo poslije Slovenije kako će to izgledati, ionako rekoše da ćemo poslije toga odigrati sa nekim i PL.
Bilo kako bilo, Omu treba naučiti da daje golove, prečesto dolazi u šanse
Bilo kako bilo, Omu treba naučiti da daje golove, prečesto dolazi u šanse
Ma care daleko je ovo od idealnog terena...ovdje je pobjeda največa ako nije bilo povreda. Pa u par navrata je samo kamera bilježila, uleti neko klizeći ne može se zaustaviti.NYKnicks Fan je napisao/la:[youtube][/youtube]
Broj gledaoca još uvijek ne mogu da vjerujem...1000 na pripremnoj sa Budučnosti!
tuzlanska Sloboda
Mićo se gubio po desnoj strani k'o nevinost.
P.S. Kakva posjeta
toliko ljudi na jednoj običnoj prijateljskoj tekmi, nevjerovatno. To može samo Sloboda.
P.S. Kakva posjeta
Zadnja izmjena: beka23, dana/u 29 jan 2014, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Koliko li ce onda biti protiv Mladostizlajci je napisao/la:Ma care daleko je ovo od idealnog terena...ovdje je pobjeda največa ako nije bilo povreda. Pa u par navrata je samo kamera bilježila, uleti neko klizeći ne može se zaustaviti.NYKnicks Fan je napisao/la:[youtube][/youtube]
Broj gledaoca još uvijek ne mogu da vjerujem...1000 na pripremnoj sa Budučnosti!
Vezni igrac kakvog pojedinci ocekuju u Slobodi ne postoji na prostorima bivse Jugoslavije, ja ga jos nisam vidio, pogotovo u BiH, previse gledate LP... 
- Probisvjet
- Kontakt:
Napisao si ono sto mi je na umu.Skver je napisao/la:Vezni igrac kakvog pojedinci ocekuju u Slobodi ne postoji na prostorima bivse Jugoslavije, ja ga jos nisam vidio, pogotovo u BiH, previse gledate LP...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Šta hoćete od igre pa lopta je bila smrznuta čitavo vrijeme, samo se odbijala nogu. Super je ovo sve. A ko je mislio da ćemo se prošetat kroz ligu grdno se vara.
ljudi Husic je odlicno odigrao asistirao za prvi gol a zbog toga je i doveden
golman Hadzic je mnogo bolji od Fejzica, sto se tice napada tu imamo 1000 opcija pa ne sumnjam da ce Ciro pronaci najbolju. mali Huseinbasic mi se pravo svidio momak ima nevjerovatnu kondiciju samo mu jos malo treba snalazljivosti, sto se tice dresova koga libo racku jel crno ili tamno plavo
drago mi je da nema vise Mrkve koji je sad u Proleteru a i Brckalic je isprdio svoje
Jusufbasic sta reci jucer odradio trening danas odma gol, sve u svemu ekipa ima nevjerovatan potencijal i mislim da ce im mjesec dana biti sasvim dovoljno da se uigraju 
Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ono za par treninga je odlicno. Vise pasova je bilo nego u prvom dijelu prvensta. Husic igracina.
Teren zaledjen totalno, lopta ko kamen, protivnik itekako borben i inspirisan.
Sve u svemu ko imalo poznaje nogomet, za par treninga ovo je odlicno!!!
Teren zaledjen totalno, lopta ko kamen, protivnik itekako borben i inspirisan.
Sve u svemu ko imalo poznaje nogomet, za par treninga ovo je odlicno!!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Po ovoj Ćirinoj izjavi rekao bih da je on zadovoljan,poznavajući njega on bi kao iz topa rekao NE VALJA TI TO TAKO I TAKO 
ma gdje nece biti zadovoljanGorki je napisao/la:Po ovoj Ćirinoj izjavi rekao bih da je on zadovoljan,poznavajući njega on bi kao iz topa rekao NE VALJA TI TO TAKO I TAKO
Sloboda Tuzla
fukaratz je napisao/la:ma gdje nece biti zadovoljanGorki je napisao/la:Po ovoj Ćirinoj izjavi rekao bih da je on zadovoljan,poznavajući njega on bi kao iz topa rekao NE VALJA TI TO TAKO I TAKObanovici dobru ekipu imaju Trumic, Slomic, Salihovic, Mujic, Zoletic, Mujkic..... stoperi uljevaju strah u kosti imam osjecaj ko da da slobodno vrijeme u rudniku provode
nasa ekipa prvi put ovako igra Jusufbasic se jucer prikljucio, Krpic prije 3 dana, Husic takodjer
uslovi katastrofa a opet je bilo akcija, ma ovo je super
To i ja kažem,a ekipa se još nije ni uigrala.Tako da aBd u Sloveniji će sve doći na svoje mjesto.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], VivaLaLiberta i 18 gostiju.