FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ne znam sta onaj klaun pise al Puyol je u zadnjih par sezona totalno losiji igrac nego li prije 5-10 god.Prosjecan stoper.Kiks igrac.A vjerujem i da ce nam servirat neku stopostotnu
Inace,Messia obozavam i jedan mi je od najdrazih igraca i smatram ga najboljim svih vremena a Barci kao klubu se divim u mnogim stvarima i jedan sam od onih koji stvarno misle:FC Barcelona-Més que un club.

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Sve ovo stoji što si napisao, samo previše se kritički odnosiš prema Puyolu. Još neki su za Puyola govorili kao da je samo obična klocina. Nije on možda na tako visokom nivou kao prije, ali opet jeste dosta, dosta dobar. Možda su čak te greške samo bile jedan lošiji period. Međutim, Puyol je pravi vođa Barcinog tima, on gine na terenu, zrači snagom, voljom za igrom, bori se za svaku loptu i ima nevjerovatan psihički uticaj na tu ekipu. Znači on je jedan od onih čije prisustvo na terenu njima puno znači. Koliko im je bitan Messi kao čarobnjak s loptom, toliko im je Puyol bitan kao borac, kao lider....gerdmuller je napisao/la:Ne znam sta onaj klaun pise al Puyol je u zadnjih par sezona totalno losiji igrac nego li prije 5-10 god.Prosjecan stoper.Kiks igrac.A vjerujem i da ce nam servirat neku stopostotnuInace,Messia obozavam i jedan mi je od najdrazih igraca i smatram ga najboljim svih vremena a Barci kao klubu se divim u mnogim stvarima i jedan sam od onih koji stvarno misle:FC Barcelona-Més que un club.
Ono što je ključno u svemu, nije bitno se zamarat ko kod njih sve igra ili ne igra, nego je bitno da naši provedu svoju igru na terenu, da pokažu prisutnost. Bayern je jedina ekipa možda, koja ne mora promijenit toliko svoj stil i koja može proturit svoj stil igre protiv Barce. Samo što Barca uglavnom uvijek igra isto i nameće svoj stil, to je strategija koja se godinama gradila i skoro perfektno funkcioniše, Bayern može da varira i da pravi modifikacije u svojoj igri, može odigrat i defanzivnije. Ali sve je to sasvim normalno, jer prilagodit se igri protivnika je umijeće, s tim da Bayern od ključnih osnova svoje igre niti će, niti smije odstupit.
A ja još jednom ponavljam stav, da je meni bitna uvijek pobjeda (u ovom slučaju pobjeda je uspješniji biti u ukupnom duelu), a kako ćemo do tog doći, to je meni iskreno onako totalno svejedno. Nikad nisam patio da ekipa igra lijepo (super je kad igra tako ali kad su rezultatit tu), nego mi je bitan razultat. Kada rezultati štimaju, onda tek treba ljepota igre da štima. Od ljepote nemaš skoro ništa, a od rezultata imaš titule. A ove sezone su se u većini kod nas poklapali i rezultati i lijepa igra...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- gerdmuller
- Kontakt:
Sve si super objasnio effe ali se zaista ne slazem da je Puyol jako jako dobar.Po meni je on u ovo zadnje vrijeme totalno pao i velik je kikser.Uostalom vidjet cemo sve u dvomecu 

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Radnja akcije se odvija u 67' min utakmice, Gomez svojim poznatim lažnjakom (lijeva pa desna) baca na tlo Puyola i matira nemoćnog Valdesa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Puyol ce znaciti dosta,nije to isti puyol, ali ako bude igrao znacit ce dosta. Mozda cak i najvise moze znaciti u napadu za prekide...
A zamislite da dobijemo Barcelonu na slijedeci nacin, damo im loptu (ili nam je uzmu, svejedno je) i opalimo par dalekometnih projektila koje ce proci kroz Valdeza, a oni napdaju sturise se, a Panter sve samo kupi...

A zamislite da dobijemo Barcelonu na slijedeci nacin, damo im loptu (ili nam je uzmu, svejedno je) i opalimo par dalekometnih projektila koje ce proci kroz Valdeza, a oni napdaju sturise se, a Panter sve samo kupi...

Stern des Südens
A na to racunate a ?Saurman je napisao/la:Radnja akcije se odvija u 67' min utakmice, Gomez svojim poznatim lažnjakom (lijeva pa desna) baca na tlo Puyola i matira nemoćnog Valdesa.
Da Puyola rastegnete jel.

Pa dobro kaze @germuller.
Nije to vise onaj Puyol.
Carles je ostario a i povrede su ga unistile tako da je dosta sporiji i manje pokretljiv, ali i dalje je fenomenalan u citanju igre i postavljanju + uvijek je glavom letio tamo gdje mnogi kramponima ne smiju.
To bi mogli iskoristiti Ribbery i Robben, ali Gomez ne vjerujem da ima ikakve sanse jer on nikada nije bio pokretljiv.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- anelbavarac
- Kontakt:
leorey je napisao/la:Zbog ovakvih cu namjerno doci na forum Pinshena da provociram nakon ispadanja.gerdmuller je napisao/la:Puyol se vraca,jos jedno u nizu dobrih vijesti za bavarce
Zaboravili da je to Barcelona, da se igraju 2 tekme, da igra Messi![]()
Niko nikada nije favorit protiv Barcelone u 2 tekme, posebno kad igra Messi, zivi bili pa vidjeli.
Govorilo se da je Milan prosao nakon 2:0 pa nisu centra presli drugih 90 minuta.
Zaboravilo se da se igra protiv jedne od NAJBOLJIH(ako ne i najbolje) momcadi svih vremena.
Misli se da ce Barcelona igrati kao protiv PSG-a i Milana prvu tekmu.
Do vas nije, bitno je samo kako ce Barcelona odigrati presing, ako odigra kako zna=nemate sanse![]()
Znaci da bi prosli morate odigrati savrsene tekme, iskoristiti sve sanse,imati srece, da vi sve zabijate, da mi pogadjamo precke,stative kao prosle godine.
Za kraj da se vratim na objektivnost, ako nas razbijete igrom u obe tekme ( to se od 2008e nije desilo,ponavljam IGROM) prvi cu doci na forum i cestitati.
Pozdrav i nema me na ovom forumu do 02.05.
Ajde odleprsaj fino,dugo nisam cuo bolju vijest od one da ce Puyol igrati protiv Bavarske masineruje koja utjeruje strah svima pa i Uefaloni,jedva cekam da dodjes 02.05. cekamo te

koji moras biti strucnjak pa izjaviti da ti je drago sto ce puyol igrati protiv tvog tima, legendarni kapiten cije samo prisustvo znaci puno ekipi, komandant odbrane, igrac koji ima znanje u malom prstu
da je ostario jeste, izgubio je samo brzinu, nista vise, ne znam odakle izvale da je kiks igrac, jedna od najboljih stopera svih vremena, i sad ako bude spreman barca ce biti jaca dosta nego bez njega, jos ako znamo da je jedina alternativa mladjahni bartra, igranje puyola je ogroman plus za barcu, i smijesno je pricati da bi njegovo neigranje godilo bayernu
puyol u odbrani donosi mir, koncetraciju, veliku borbenost, snagu u prekidima gdje smo najtanji, daj boze da zaigra, al daboga
sto se tice barcine odbrane, izgledat ce ona jako dobro, ne vjerujem da ce nasi bekovi ici dosta u napad i odmah ce se to osjetiti, varaju se oni koji misle da ce to izgledati kao u nekim drugim utakmicama kad nasi bekovi igraju kao krila, ovaj put ce biti dosta opreznije, koncetrisat ce se iskljucivo na zaustavljanje vasih krila i mozete sanjati samo da ce riberi i roben imati prostora koliko hoce za svoje prodore, tito nije parmak, iznenadit cete se kako ce bayern imati malo prostora i prilike u napadu i u ono malo vremena kad bude imao loptu
da je ostario jeste, izgubio je samo brzinu, nista vise, ne znam odakle izvale da je kiks igrac, jedna od najboljih stopera svih vremena, i sad ako bude spreman barca ce biti jaca dosta nego bez njega, jos ako znamo da je jedina alternativa mladjahni bartra, igranje puyola je ogroman plus za barcu, i smijesno je pricati da bi njegovo neigranje godilo bayernu
puyol u odbrani donosi mir, koncetraciju, veliku borbenost, snagu u prekidima gdje smo najtanji, daj boze da zaigra, al daboga
sto se tice barcine odbrane, izgledat ce ona jako dobro, ne vjerujem da ce nasi bekovi ici dosta u napad i odmah ce se to osjetiti, varaju se oni koji misle da ce to izgledati kao u nekim drugim utakmicama kad nasi bekovi igraju kao krila, ovaj put ce biti dosta opreznije, koncetrisat ce se iskljucivo na zaustavljanje vasih krila i mozete sanjati samo da ce riberi i roben imati prostora koliko hoce za svoje prodore, tito nije parmak, iznenadit cete se kako ce bayern imati malo prostora i prilike u napadu i u ono malo vremena kad bude imao loptu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Romariooo je napisao/la:koji moras biti strucnjak pa izjaviti da ti je drago sto ce puyol igrati protiv tvog tima, legendarni kapiten cije samo prisustvo znaci puno ekipi, komandant odbrane, igrac koji ima znanje u malom prstu
Ajd vozdra,dosadio si i bogu i narodu dosadan si ko proljev,dosta smo gledali tvoje baljezganje popusti malo.
sine, nije ovaj forum tvoj mutvak dje ces ti krojiti pravila, opusti se heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- anelbavarac
- Kontakt:
ma naravno da nije "sine",nego visis ovde dan i noc,naprosto da se covjek zapita jesi li ti navijac Bayerna ili uefaloneRomariooo je napisao/la:sine, nije ovaj forum tvoj mutvak dje ces ti krojiti pravila, opusti se heh

ovdje je svako dobrodosao barem sto se mene tice, a siguran sam i ostalih Bavaraca,nego ne bi bilo lose da odes malo na temu Uefalone da nam malo popustis qurceve koje u zadnje vrijeme ne popustas iz ruku

- gerdmuller
- Kontakt:
Javi Martinez:"Drago mi je što se Messi vratio jer želimo da prođemo u finale i da pobjedimo njihov kompletan tim"! 

- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- anelbavarac
- Kontakt:

Potvrdjeno da ce ovo biti novi dresovi Bayerna

Kako smo navikli od Adidasa,cisto savrsenstvo
jedino sto mi je ruzan onaj dres za ligu prvaka ko da Inter igra
Effenberg bi od naredne sezone mogao biti trener drugog tima Bayerna. Sammer izjavio kako je Effe uvijek kandidat za pozicije u klubu, jer Stefan je 100 % Bayern i pravi lider.
Eto taman da Effe par godina peče zanat, pa da onda naslijedi Pepa, bolje ne bi moglo definitivno....
A evo ovde interesantne analize kroz 5 otvorenih pitanja, predstojećeg susreta s Barcom (inače najbolja stranica za analizu taktike, a pojedinim ovde isto već poznata od prije):
5 pitanja pred duel Bayern-Barca
Eto taman da Effe par godina peče zanat, pa da onda naslijedi Pepa, bolje ne bi moglo definitivno....

A evo ovde interesantne analize kroz 5 otvorenih pitanja, predstojećeg susreta s Barcom (inače najbolja stranica za analizu taktike, a pojedinim ovde isto već poznata od prije):
5 pitanja pred duel Bayern-Barca
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Bravo za izjavu Martineza, dodjite svi pa ako smo bolji da vas tako pobijedimo...
Inace navijaci su otkkazali koreografiju koja je trebala da ide preko cijelog stadiona,opet su u pitanju isti razlozi
Inace navijaci su otkkazali koreografiju koja je trebala da ide preko cijelog stadiona,opet su u pitanju isti razlozi
Stern des Südens
Javi
Ovo je utakmica za dokazivanje, da li smo najbolje ili ne.

Ovo je utakmica za dokazivanje, da li smo najbolje ili ne.
- anelbavarac
- Kontakt:
badstuber je napisao/la:jedino sto mi je ruzan onaj dres za ligu prvaka ko da Inter igra

Nisam ni ja odusevljen ovom plavo-crnom kombinacijom,bice u najmanju ruku cudno gledati Bayerna u tim bojama,ali sta je tu je.
Znam da se o ukusima ne raspravlja, ali kada je Adidas svom najacem timu poslao ovaku losu kombinaciju dresova, onda mogu misliti kako ce izgledati kod ostalih timova.
Domaci dres - nista specijalno, ali moze proci
Gostujuci dres - kada ne bi pisalo ko igra pomislio bih da igra St.Pauli
Dres za LP - podsjeca me na gstujuci dres HSV-a od prije par sezona. Kod ove varijante sam ocekivao da ce Adidas ozvijeti onaj srebreni dres iz 1999.godine koji je za mene licno bio extra.
Domaci dres - nista specijalno, ali moze proci
Gostujuci dres - kada ne bi pisalo ko igra pomislio bih da igra St.Pauli
Dres za LP - podsjeca me na gstujuci dres HSV-a od prije par sezona. Kod ove varijante sam ocekivao da ce Adidas ozvijeti onaj srebreni dres iz 1999.godine koji je za mene licno bio extra.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- gerdmuller
- Kontakt:
Ipak Puyol ne igra 

- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.