U pravu si sve, ali mislim da ne možemo svakog igrača koji bi nam mogao poslužiti, zvati i kada ne zaslužuje, jer se bojimo da bi nam ga neko mogao oteti. Nije to dobra praksa, dolazimo upravo u situaciju kao sa sučićem, da neko možda napiše sponzorisani članak da ga prati HNS i tako provocira poziv u A selekciju BiH. On je stvarno daleko od kvaliteta za poziv, a i nije mu 17 pa da očekujemo veliku karijeru.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ovo sadasnja generacija hrvatske u21 je tanka u odbrani i solidna u veznom redu a napad im je odlican.Osim baturine i bulata nemaju nekog top igraca u veznom redu i ne cudi sto su ilinkovica pokupili,tu je jos hođa iz rijeke a kacavenda i stojkovic su povrijeđeni
Ovaj Igor Janković je jedna od najpozitivnijih osoba koje su se pojavile u NFSBiH.
Nadati se da ce nastaviti u ovom smjeru i da će ga rezultati poslužiti.
Nadati se da ce nastaviti u ovom smjeru i da će ga rezultati poslužiti.
prosle godine u ovo vrijeme sigurno nisi znao ko je benjamin tahirovic a danas nam je haman pa najveci potencijal u veznom redu, slicno sa huseinbasicem da je situacija ispala malo drugacije
-
- Kontakt:
Ne iskacu nama igraci tek tako, a susjedi opet kupe kajmak 

E da mi je znat koji su to kajmak od nas pokupili
Kojeg smo to mi igrača napravili, pa prešao u Hrvatsku ili Srbiju i igrao neku iole ozbiljnu ulogu.
Ovaj ilinković, ako i dobije koji minut u mladoj Hr, to mu je plafon

Kojeg smo to mi igrača napravili, pa prešao u Hrvatsku ili Srbiju i igrao neku iole ozbiljnu ulogu.
Ovaj ilinković, ako i dobije koji minut u mladoj Hr, to mu je plafon
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ma kakav Ilinkovic. Jedan od rijetkih da mi nije zao sto je tamo otisao. Nece se on kod njih naigrati, a grije klupu u Rijeci. Ovo je njega agent (ako ga ima) preveslao da tamo ide.
Iskreno mi je i drago sto je otisao, jer je dosao Buljubasic umjesto njega, a djeluje mi veci talenat od Ilinkovica
Iskreno mi je i drago sto je otisao, jer je dosao Buljubasic umjesto njega, a djeluje mi veci talenat od Ilinkovica
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samomrznja kod ovih autohtonih bosnjaka katolika( ovih na potezu od kupresa do doboja) je za psiho analize..
-
- Kontakt:
U pravu je Horoz, mi mozemo tom logikom u svakoj utakmici 2 Sucica kaparisati da nam ih ne bi neko "oteo", a istovremeno ocekujemo da imamo reprezentaciju u kojoj igraju najbolji, koja ostvaruje rezultate i koju svi igraci postuju i vole, te se prema njoj ponasaju patriotski.
Pa da mi dva okupljanja zaredom dovedu neko dijete kojem je 18-19, eto i 20 godina, i da ga uvedu prije mene jer ce mozda za 3-4 godine postati igrac, a da sam ja recimo Prcic ili neko takav ciju bi minutazu to dijete uzelo, pa rekao bih nakon ta dva okupljanja, hvala vam, ali na mene vise ne racunajte.
Pa da mi dva okupljanja zaredom dovedu neko dijete kojem je 18-19, eto i 20 godina, i da ga uvedu prije mene jer ce mozda za 3-4 godine postati igrac, a da sam ja recimo Prcic ili neko takav ciju bi minutazu to dijete uzelo, pa rekao bih nakon ta dva okupljanja, hvala vam, ali na mene vise ne racunajte.
Ne moze lik koji igra u Rijeci Ilinkovic da ne bude nama interesantan za reprezentaciju ,a ima 20godina ili Sucic u Dinamu samo je poenta sto momak je nasavjetovan da promjeni prije U21 jer posle moze samo za A igrati.Ovdje je samo pitanje zatso Ilinkovic nije zaigrao jos za U21
Zaigrao je, samo ne u službenim utakmicama.zgembo89 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 08:54Ne moze lik koji igra u Rijeci Ilinkovic da ne bude nama interesantan za reprezentaciju ,a ima 20godina ili Sucic u Dinamu samo je poenta sto momak je nasavjetovan da promjeni prije U21 jer posle moze samo za A igrati.Ovdje je samo pitanje zatso Ilinkovic nije zaigrao jos za U21
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Ali ne igra on u Rijeci. Pomalo ulazi sa klupe u zgusnutom rasporedu utakmica i to je to, sad kad nema više Evrope, igrat će drastično manje. Daleko je od velikog potencijala za A tim.zgembo89 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 08:54Ne moze lik koji igra u Rijeci Ilinkovic da ne bude nama interesantan za reprezentaciju ,a ima 20godina ili Sucic u Dinamu samo je poenta sto momak je nasavjetovan da promjeni prije U21 jer posle moze samo za A igrati.Ovdje je samo pitanje zatso Ilinkovic nije zaigrao jos za U21
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On u Bosni ne bi imao mjesta a ne da igra za Hrvatsku. Ne znam im ko puni glavu takvim glupostima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Imali bi puno pravo da se ljute.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 sep 2023, 23:33U pravu je Horoz, mi mozemo tom logikom u svakoj utakmici 2 Sucica kaparisati da nam ih ne bi neko "oteo", a istovremeno ocekujemo da imamo reprezentaciju u kojoj igraju najbolji, koja ostvaruje rezultate i koju svi igraci postuju i vole, te se prema njoj ponasaju patriotski.
Ne kažem ja da treba isključiti mogućnost poziva nekom talentu, da bi ga se vezalo za reprezentaciju, čak i ako je da daleko od kvaliteta za A tim. Međutim to zaista mora biti ekstra talenat i postojati realna opsnost da će ga neko preoteti. Jako često, pritisci su manipulacija da b ise isforsirao poziv igraču koji taj poziv ne zaslužuje.
Da se ne lažemo, da Sučić ima neke ralne šanese u Hrvatskoj, davno bi on osvanuo na njihovom spisku. Prije nego što bi mi i bili svjesni opasnosti.
Opet, ako mu se minutaža u Dinamu popravi i pruži neke dobre partije, treba računati na njega.
Ide neko danas na uktamicu?
Naravno. Nadam se sto vise raje da ce doci

92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Da. Nije cak ni u protokolu bio za utakmice, a kamoli da je igraoSheyi je napisao/la: ↑07 sep 2023, 15:53https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5316047521
Jel istina ovo?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Njegov agent je Stefan Bulic.
ali je laz da nije igrao.
ali je laz da nije igrao.
Ko god bude isao, slobodno malo savez i vicu prozovite, neka znaju da raja nije glupa 
Prenos imate na Areni 1 (BiH)

Prenos imate na Areni 1 (BiH)
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.