NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Neznam otkud vam informacija za te Irance sa klubom niko ne pregovara po tom pitanju.
Patkica...izgleda fujj... Zvijezda1 kralju hocel bit kakvi novi pojacanja da deremo jos bolje? Reko si prije desetak dana dolaze dvojica i ti patke bacas izgleda bjezi ba...Vidim i combe digo ruke od pojacanja kuka na travu i golubinju... 

Druže moj ja nepišem nista dok mi čojk iz uprave kluba nekaže a ta trojca iz Slobode su bila dogovorena međutim zakasnilo se par dana pa nisu mogli doc.
Sta sad kazu telad iz uprave? Trebal im jos igraca il mogu sa ovim izgurat?
Pozdrav znal ko o kakvom se igraču radi Strahinja Cvoro igra desnog beka kako sam razumio on je novi igrac Zvijezde.
Ja kako znam on je stoper igrao u slaviji i proslu godinu u olimpiku al se nije naigrao bit ce od neke pomoci po pitanju sirine kadra malo ce rasteretit zadnju liniju i nece se kadric morati vracat na stopera kad nas stignu kartoni.
Doso je jos jedan igrac al nije jos potpiso pa tako da necu napisat jos ime
Jel pored Cvore jos jedan ako sam te dobro razumio? I zasto ne napises ime tog drugog nebi bio ni prvi ni zadnji da nas je izlevatio. A svakako si i ovog prvog imenovo a ni on jos nije potpisao.
Ovaj novi Cvorak nas vadi a combe sve kuka... fino si nakuko combicu nam pojacanja...
- ASD
- Kontakt:
Dobar igrac, bio na probi u Premijerligasu, plus zasticeno godiste.zvijezda1 je napisao/la:Pozdrav znal ko o kakvom se igraču radi Strahinja Cvoro igra desnog beka kako sam razumio on je novi igrac Zvijezde.
Taman da Sarkanovic ispadne iz prve postave, a Brckalic se vrati na desnog beka.
- prisonbreak
- Kontakt:
stoper je momak.ASD je napisao/la:Dobar igrac, bio na probi u Premijerligasu, plus zasticeno godiste.zvijezda1 je napisao/la:Pozdrav znal ko o kakvom se igraču radi Strahinja Cvoro igra desnog beka kako sam razumio on je novi igrac Zvijezde.
Taman da Sarkanovic ispadne iz prve postave, a Brckalic se vrati na desnog beka.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- ASD
- Kontakt:
Znamprisonbreak je napisao/la:stoper je momak.ASD je napisao/la:Dobar igrac, bio na probi u Premijerligasu, plus zasticeno godiste.zvijezda1 je napisao/la:Pozdrav znal ko o kakvom se igraču radi Strahinja Cvoro igra desnog beka kako sam razumio on je novi igrac Zvijezde.

Zvijezdi i treba stoper.
Taman i ja tu kombinaciju kontam. Cvoro na stopera, Petrovic koji je svakako po vokaciji zadnji vezni na svoju prirodnu poziciju, Brckalic na desnog beka a Sarkan na skemliju. Uz jos jednog ako dovedu + Sarkan, Sabanovic, Himzo, Mehic solidna skemlijs mogla bi se sezona izgurat.
Bajram serif mubarek olsun svim muslimanima...
I Abd da nastavimo sa pobijedama
I Abd da nastavimo sa pobijedama
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Jesul stigli Cvoro i taj drugi? Sutra je prvi trening nakon 2 dana pauze. Hocel se pojavit ili ce i oni nestati biti povrijedeni, uvrijedeni, sa parama na ruke ili bez para ili neka sesta kombinacija??????
Nemudruj combicu Cvorak nas vadi...Cekaj da matori Lazo odbajramuje... nije lako naci igraca da valja... realno gledano je samo Sarkan i Saban malo losi a i oni su mladi ostali igraci extra... kad se sjetim Kesica i taraba od prosle sezone koje smo dzaba placali ovo je extra zasad. Extra odradjen prekazni rok nisi dobio nijednu kalaju koji dzaba placas svi igraci se zalazu i trener extra... Treba to malo i pohvalit... vidim ja omijeh combicu tvoj cim se o Zvijezdi i pojacanjima prica...
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 22 avg 2018, 06:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ako dodu jos ova dva igraca i pojacaju konkurenciju bice super. Sta mislite o sledecoj utakmici imamol sanse za 3 boda. Nesto nisam pratio igman jesul jaci nego prošle sezone
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Prosle godine smo dobili iz slobodnog civic,kod kuce patnja u sudijskoj nadoknadi cvija,promjenili su dosta igraca otislo 10 doslo 10 ..bit ce gutavo tvrda utakmica po meni ovo sto se da vidjeti u dvije utakmice da tesko dajemo golove nadati se da ce Jusufbasic,Ilic,Šaric i Jacimovic bit na nivou.Vjerovatni sastav Igmana: Kolak-Mehić,Đurić,Savinović,Lukomirak-Žerić,Kašić,Rodrigo-Oglečevac,Handžić,Klarić...Ako dadnemo dva gola dole donjet cemo bod(ove)
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Igman jeste jači nego prošle sezone ali ne znači da ne možete pobijediti u Konjicu. Ekipa Igmana nije još sto posto uigrana tako da vam to može biti prednost.astra1922 je napisao/la:Ako dodu jos ova dva igraca i pojacaju konkurenciju bice super. Sta mislite o sledecoj utakmici imamol sanse za 3 boda. Nesto nisam pratio igman jesul jaci nego prošle sezone
Support your local club !
-
- Kontakt:
Nije ni zvijezda nesto al et bore se.ta sad su dobri.evo potpisala su jos ova dvojica.KonjicBOY je napisao/la:Igman jeste jači nego prošle sezone ali ne znači da ne možete pobijediti u Konjicu. Ekipa Igmana nije još sto posto uigrana tako da vam to može biti prednost.astra1922 je napisao/la:Ako dodu jos ova dva igraca i pojacaju konkurenciju bice super. Sta mislite o sledecoj utakmici imamol sanse za 3 boda. Nesto nisam pratio igman jesul jaci nego prošle sezone
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.