AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 13 jul 2014, 18:56

Ne mogu se oteti dojmu da bi bolje prosli da je Pazzo igrao kao starter svaku utakmicu i da je kao prvi pik sto se tice napadaca, trudi se, zabija, otvara, trazi loptu, i plus kralj je peterca, sve ono sto treba da krasi napadaca njegovih karakteristika,
Balo je balo ali nesto mislim da njegovo ne zalaganje na pojedinim utakmicama je nas skupo stajalo.
vidjet cemo sta ce biti, ne bi volio da Pazzini ode iz kluba, za veoma kratak period mi je postao drag, a priznat cu nije bio kada je dolazio u Milan, svi znamo zbog cega.

Rami :bow: :bow:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2014, 19:19

Ne slazem se za Pazza, on uvijek dodje kao super dzoker, ali mi nije materijal za startne postave. Zna odigrati dobro, ali i boga oca promasiti.

Kazu da su u toj tekmi najbolji bili menez, saravi, pazzo i taj neki pichinochi. :D
Bas sam to zelio cuti, ne treba zuriti sa kupovinom desnog krila, treba se maksimalno isprobavati Menez. On je strasan igrac kada je u formi i yebo me svak' ako u najmanju ruku nije kao Cerci (mozda cak i bolji, ali sve je to u par deka). Ustedis taman 20 miliona i proslijedis tamo gdje treba, na veznjaka. :beba:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 jul 2014, 19:22

FT: Red&Black 3-2 Yellow. Goalscorers: Albertazzi 10’. Pazzini 20’ (PK) and 28'. Mastalli 22’. Menez 33’. #ForzaMilan

The Milan players are now giving the shirts to the fans at Milanello (no name or number on them).
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 jul 2014, 19:28

Ja bi Balu prodao (al ga niko nece) Pazzu gurnuo u prvih 11. Kupio nekog mladog napadaca za nekih 10-15 mil i kupio jednog veznjaka za razliku para

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2014, 20:44

Da znam da će poslije njegove prodaje dovesti recimo Martineza ili Negreda, odmah bih potpisao. Ali pošto znam da bi nam uvalili nekog jeftinog ublehaša, onda radije ne.
Meni fino izgleda ovaj trio faraon - balo - menez, plus dobra klupa. Napad ne bih mjenjao. :thumbup:

A s druge strane, dolazak veznjaka je neminovan. I beka. Tih 20 miliona što bi dali za Čerčija plus zarađeni novac od prodaje drugih bi bio taman da se pojačamo. Nadam se da će biti pametni i da neće trošiti naslijepo tu crkavicu koju Berlusconi nudi za pojačanja, da nam se opet ne bi desio slučaj Matri. :facepalm:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 jul 2014, 21:28

Sta je po tebi dobra klupa? Odnosno, ko su zamjene za Saravija i Meneza?

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2014, 22:00

Pa konkretno za napad ima vise opcija, poput Pazzinija, Petagne, Nianga, Saponare i Honde, a mozda jos neko stigne. Nisu sad to neka aman imena, ali pristojno izgleda.

Ovi igraci su dobri da ih ubacis kada ganjamo rezultat, ali ne daj boze neke teze povrede ove trojke, onda se slazem s tobom da poprilicno lose izgleda. :mrgreen:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 jul 2014, 22:32

Ma to je ocajna klupa za ovu formaciju. Samo Niang moze odigrati na krilu a i on nije bas najspretniji s loptom. Po meni se mora kupiti jedno krilo a ako ode Niang onda nam trebaju dva.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 jul 2014, 01:16

Je li iko vidio Abbiatija, gdje se taj izgubio?
Yebem ga ja, covjek je u godinama, mora nekako odrzati i podignuti formu jer ce biti prvi golman, a njega nigdje. Poprilicno neozbiljno od strane nasih.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 jul 2014, 01:22

A ko kaze da ce bit prvi golman ;)

Prvo je trebalo da ode Kaka da bi dosao Iturbe a sad treba da ode Robinjo da bi dosao Cerci :-?
Na kraju nece doc nijedan. Koji je celo muljator

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 jul 2014, 02:11

Pa ko ce, nece valjda Agazzi? Gabriel je s druge strane kiksara, nije bas da ima nekog izbora. :mrgreen:
Yebi ga, da je u najmanju ruku drugi golman, mora trenirati, nije bas da je u cvijetu mladosti.

Ma realno ne moraju nikoga ni dovoditi, ja sam zasad zadovoljan Menezom. Ali neki back up bi dobrodosao, prvenstveno mislim na lijevo krilo.
Kaka i Robinho su ionako ispuhali igraci, a plate enormne. Bar smo se toga rijesili.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 jul 2014, 03:12

Mislim da sam negdje procitao ranije da je Pipo izjavio da svi golmani imaju podjednake sanse za prvih 11

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 jul 2014, 06:02

Ma nama su golmani za klinca, Agazzi i Gabriel mrtvi prosjek, a Abbiati ima milijardu godina. I u koga se ti uzdati, pogotovo kad znas da dobar golman vrijedi skoro kao pola ekipe ?

Neka dovedu Perina, bar nesto da urade kako treba. :zviz:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 jul 2014, 10:32

Lulić :rol:
18 mil :rol:
Tarabt :hmmmmm:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 jul 2014, 10:52

Šminkeraju u svlačionici je došao kraj. :mrgreen:

Pippo je stara garda i već sada je jasno da neće dozvoljavati ono što njegovi prethodnici u post-Ancelottijevom periodu jesu. Tako je i najbolje, igrači trebaju biti fokusirani na dešavanja na terenu, a ne u mislima biti miljama daleko. Uvjeren sam da će znati izvući maksimum iz limitirane ekipe koju ima na raspolaganju.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 jul 2014, 11:26

Milan could try to sign Taarabt if they fail to bring in Cerci. Robinho still has to leave first, though (as we all know). a ovo u pi'zdi maternoj nema, da nije smiješno bilo bi žalosno :urnebes: :urnebes:

Igrač koji je zamjena za Montoliva dok je povrijeđen je Clement Grenier iz Lyona .. Njegov agent je u Milanu da završi posao. Ima 23 godine i kapiten je Lyona. Nije mu problem pogodit iz slobodnog sa 30-35m. Ima strašnu ljevicu i desnicu. Odličan šut i mislim da bi bio solidna zamjena za Montoliva na sredini. Mene podsjeća na Pjanića igrom, a imaju sličan šut.

Galliani je jučer imao sastanak s predsjednicima Torina, tema je bio Ćerći.

Milan bi mogao uključiti Abatea u deal za Criscita.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 14 jul 2014, 11:42

rope11 je napisao/la:Ma nama su golmani za klinca, Agazzi i Gabriel mrtvi prosjek, a Abbiati ima milijardu godina. I u koga se ti uzdati, pogotovo kad znas da dobar golman vrijedi skoro kao pola ekipe ?

Neka dovedu Perina, bar nesto da urade kako treba. :zviz:
Za Agazzija ne znam ali na Gabriela svršava ovdje pola MIlanista sa foruma iako je momak branio lafo za Cruzeiro a nije prikupio ni 1 nastup a ono što je odigrao ovdje bolje da nije, više bi koristi bilo da su dasku peticu stavili na gol više bi odbranila.

Ako je vjerovati ovim natpisima onda je ovo katastrofa. Prvo dovode lafo Iturbea, pa onda može i Cerci kada i to ne može onda može i Taarabt. Ko da gledam ostavit će Robinha i reći to je taj mr X, Galliani će reći we're fine as we are. :tokralju:

Nadam se čvrstoj ruci Pippa jer ove 'zvjezdice' su se previše digle i puno para uzimaju a ne bore se za dres.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 14 jul 2014, 11:48

Što se tiče Gabriela, meni je još od prve utakmice djelovao kao prevara od golmana. Nadao sam se da će pokazati nešto proporcionalno pohvalama koje je doživio od strane forumaša, ali ništa od toga se nije desilo.

Milan nema pravog golmana i pitanje je kada će ga imati s nakaradnom transfer politikom kluba.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 14 jul 2014, 12:04

Ma bruka više šta rade sa kluba. Transfer politika nam je "niđe veze". Galiani obavlja milion funkcija u klubu, skauta ni na mapi nema. Debil je doveo mrtvace poput Zakarda i Konstanta i sad se hajvana ne možeš riješit.

Mjesec dana pričaju ako odu Kaka i Robi da će doći pojačanja, Kaka otišao, Robi će ubrzo a oni ne mogu ni šestu opciju da potpišu. Nemaju love za Iturbe, pa onda nemaju ni za Cercia, Griezman i Lavezzi nema šanse, i sad opet kontaju da traže Tarabu, znači opet slijedi neko cijenkanje i cigančenje.

Napokon odbrana izgleda malo normalnije ali džaba kad imamo djeda na golu i sa njim dva amatera, ako sad ne dovedu golmana onda smo najebali da valja.

Muka mi je više i čitati sva ova nagađanja oko transfera, gotovo sve su laži a na kraju će nam doći Cigarini i Pizaro i ode još jedna sezona u qrac.
Forza Milan!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 14 jul 2014, 12:14

IlPrincipe je napisao/la:Milan could try to sign Taarabt if they fail to bring in Cerci. Robinho still has to leave first, though (as we all know). a ovo u pi'zdi maternoj nema, da nije smiješno bilo bi žalosno :urnebes: :urnebes:

Igrač koji je zamjena za Montoliva dok je povrijeđen je Clement Grenier iz Lyona .. Njegov agent je u Milanu da završi posao. Ima 23 godine i kapiten je Lyona. Nije mu problem pogodit iz slobodnog sa 30-35m. Ima strašnu ljevicu i desnicu. Odličan šut i mislim da bi bio solidna zamjena za Montoliva na sredini. Mene podsjeća na Pjanića igrom, a imaju sličan šut.

Galliani je jučer imao sastanak s predsjednicima Torina, tema je bio Ćerći.

Milan bi mogao uključiti Abatea u deal za Criscita.
Gdje si nasao to za Greniera, je li dolazi na pozajmicu ili? Volio bih vidjeti tog momka u Milanu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: b00t, galia95, meho-medo, memaga, muxa, ronaldo99 i 22 gosta.