Ma da su se pripremali na skolskom poligonu moraju izgledat bolje nego ovo sad. Pa imamo sasvim dobro krilo za nase uslove i mi nemamo nikakve akcije za njega osim nabij mu je u for.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 apr 2023, 22:23Metaforicki sam mislio. Toliko su svi ojadili klub, da i navijaci ne vjeruju kad se pobjedi.godrina je napisao/la: ↑08 apr 2023, 22:09Sta su navijaci krivi za "igre" na terenu. Ja sam sebe lozim "nije losa ekipa, mogu bolje, ne mogu se ponovit 3 lose utakmice..." i onda dobijamo ovo.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 apr 2023, 22:04
Navijaci su sami od sebe postali luzeri. Ovo je nevjerovatno kakav je kukavicki mentalitet razvijen oko kluba a i u samom klubu.
Igraci, a i navijaci ne postuju nikog zivog i to ti se vrati kad tad..
Sta su radili na pripremama koji qurac. Cjelo proljece igraju na nivou kantonalne lige a realno nimalo losa ekipa. Ili su bas pic.ke sve do jednog ili ih je onaj unakazio nekako necim.
Ljudi dragi pripreme odradjene na relaciji Konjic-Sarajevo jer za Medjugorja nije bilo para. Toliko neprofesionalno Krpic i Ara se prikljucili pred Leotar, to su banalne stvari koje svaki iole profesionalni klub mora ispostovati.
A ocekivati da klub neke druge stvari ispostuje.
Ali ovo godinama vise postaje kao bolest u ovom periodu.
Nama je mrak na terenu evo haman 10 godina uz par kratkih bljeskova. Ja ne mogu da vjerujem da u gradu, u drzavi nema 10 ljudi koji se razumiju u sport u fudbal i koji bi uskocili da naprave nesto. Nije fudbal samo nabacaj igrace. Ne mogu vise da pisem bas sam iscrpljen, dosta mi ih je. Razocaran na maksimum i opet cu ko debil cekat da pocne sledeca utakmica i sam sebe furat sa mozemo uzet.