AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

_forzamilan_
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la _forzamilan_ » 12 jul 2014, 12:25

Fantastična vijest, trakavica se završila Rami je Milanov igrač!

OFFICIAL: Rami has signed a 3-year contract (to June 30, 2017) with Milan.
#RamiRossonero #ForzaRami
@Rami13officiel

slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 jul 2014, 13:37

Fala ti Rami :tokralju: Nije World Class ali je veoma blizu tome.

Čovjek ba voli Milan, gledaj kolko mu je drago ..

slika

Milan have signed the 17-year old left back Francesco Bordi from Roma. He will play for #MilanPrimavera this season.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 12 jul 2014, 14:25

Pojavila se informacija na sportsportu da bi el sharaawy mogao u real i to za ne mnogo velike pare a ja sam siguran da ce biti WC igrac ako ga zaobidju povrede za jedno 1-2 sezone. Moje je pitanje posto ste navijaci milana vjerovatno pratite i neke italijanske listove ili tako nesto pa koliko tu ima istine i da li je to samo nasa bosanska spekulacija ili se premisljao? Ukoliko dovede pero jamesa koji je mnogo skuplji ne vjerujem da ce i ovog. Ja sam inace realov navijac ali mi je milan drag klub.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 12 jul 2014, 14:33

IlPrincipe je napisao/la:Barca ispljune 80m za Suareza, Arsenal 40m za Sancheza, a Rami sam sebi plaća transfer u Milan. Tuga.
Bruka.
embrace the chaos

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 12 jul 2014, 14:46

DeeWa je napisao/la:Pojavila se informacija na sportsportu da bi el sharaawy mogao u real i to za ne mnogo velike pare a ja sam siguran da ce biti WC igrac ako ga zaobidju povrede za jedno 1-2 sezone. Moje je pitanje posto ste navijaci milana vjerovatno pratite i neke italijanske listove ili tako nesto pa koliko tu ima istine i da li je to samo nasa bosanska spekulacija ili se premisljao? Ukoliko dovede pero jamesa koji je mnogo skuplji ne vjerujem da ce i ovog. Ja sam inace realov navijac ali mi je milan drag klub.
Svake sezone Milan proda najboljeg igraca, ili nerijetko 2. Tako da su velike sanse da ce otici Balotelli ili Faraon, a mozda cak i jedan i drugi.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 jul 2014, 15:50

De ba ne ide El Shaarawy nigdje .. gledo sam na presici Barbara je govorila da veliku nadu polazemo u njega ove sezone.

Bronzetti: "Rami had 6-7 offers, including from Italy, and one of them was from a big club. But he only wanted Milan." :guz:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jul 2014, 18:28

Drago mi je za Ramija, mada nisam ni sumnjao u to. Pametniji popusta, pa tako i Valencia, dosadilo se ljudima seljakat oko gluposti.

Ma de ba, neki spanski portal prenio trac da traze faraona i odmah svi zivi se raskokodakali, iako je vijest cista izmisljotina.
Momak bi mogao postati wc igrac i sigurno da ga nece negdje slati da grije klupu i to za pisljivih 16 miliona. Nama s druge strane mnogo znaci i bit ce glavna uzdanica Milana. :thumbup:

Ako cemo vec o tome ko bi mogao napustiti, veca je sansa da Balo i Siljo odu (mada i za njih cisto sumnjam).
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 12 jul 2014, 18:38

Ne želim vam prisjedati na muku, ali ako treba raja da se skupi da se udjeli kojih stotinu eura vašem klubu, samo recite. Vidim kriza pokucala i na vrata Crno-Crvenih. A i ne pokucala kad je onaj vaš nesretni vlasnik potrošio sve na TILF-erice.

A sad ozb, mislim da ne bi bilo loše da zatražite financijsku pomoć od Romana Abramoviča, već je pomogao Vitesse, vjerujem da će i jednom velikanu kao što je Milan. Dobar je naš gazda, gospodin čovjek.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 12 jul 2014, 18:43

Menez je postao prvi igrac u istoriji Milana koji nosi broj 87.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 jul 2014, 20:15

Caeruleus je napisao/la:Ne želim vam prisjedati na muku, ali ako treba raja da se skupi da se udjeli kojih stotinu eura vašem klubu, samo recite. Vidim kriza pokucala i na vrata Crno-Crvenih. A i ne pokucala kad je onaj vaš nesretni vlasnik potrošio sve na TILF-erice.

A sad ozb, mislim da ne bi bilo loše da zatražite financijsku pomoć od Romana Abramoviča, već je pomogao Vitesse, vjerujem da će i jednom velikanu kao što je Milan. Dobar je naš gazda, gospodin čovjek.
Nije bolest sve sto boli !

Eto vidis posto niste osvojili ni EPL a ni LP onda on itekako ima jos ulaganja u Chelsea, sto bi se on bavio Milanom. Kao sto se u narodu kaze, vama vase nama nase :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jul 2014, 21:11

Ko da babo Berla nema para, ali ne da. :rol:

Ali stvarno je to misterija. Čovjeku se procjenjuje da je težak oko 10 milijardi, a igrači nam se počeli sami kupovati. Ne očekujem brate 100 miliona za jednog igrača, ali izdvojiti kojih četrdesetak miliona po merkatu ne bi trebalo predstavljati neki problem.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 12 jul 2014, 21:17

Da beg nije cicija ne bi nikad bio beg :lol:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2014, 00:02

Pa yebemu, evo sad gledam Holandiju, pa sta bi falilo dovesti recimo De Guzmana ili Wijnalduma. Kad se vec nema para za wc igrace, ima dovoljno kvalitetnih mladica za pristojne novce.
Mislim, lupio sam ova dva imena onako iz prve, ali ima citava kamara igraca koji su fino odigrali, a dobro bi nam dosli.

Ili ovaj desni bek Janmaat, dobro momak na oba fronta igra. Ali ne, nasi radije gledaju Vrsaljka. :roll:

FORZA MILAN !

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 13 jul 2014, 00:55

Rope, previše si jednostavan. A svijet je kompliciran.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 13 jul 2014, 01:13

Ja vi volio onog Vlaara iz Holandije, mogo bi dobar stoper pod stare dane. Treba vidt kad mu istice ugovor.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 jul 2014, 10:38

Evo odmah novih zakona Pippa .. :cool:

The Milan players will train twice a day until July 20: at 09:30 and 17:30 CET. The players have to wake up at 07:45 CET.

Inzaghi has forbidden the players to use their phones inside the Milanello locker room.

Tako i treba .. :salut:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 jul 2014, 10:59

Pipo je king, imam neki dobar osjecaj kad je on u pitanju

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 jul 2014, 12:08

Verona want €8m in order to release Romulo. Milan, Juventus and Galatasary are interested in the player.

Ako se ne uspije dovesti Cerci alternativa je Griezmann. Iskren da budem nisam ga puno puta gledao ali kad god sam ga gledao bio je odličan.

dosad 9 otišlo

amelia
coopola
urby
silvestre
birsa
traore
noce
kaka
matri

a pred izlazom su zaccardo,essien,didac vila i robinho kojima se već traže klubovi.

Filippo Inzaghi : VRATIT CU U SVOJ MILAN DUH I EMOCIJE, ONAKO KAKO JE BILO U MOJE VRIJEME, KO SE NE BUDE BORIO I RADIO ONAKO KAKO JA KAZEM, NECE BITI DIO MOG MILANA (steta sto Balo nije bio tu da ovo cuje, ali ponovit ce mu Pippo sigurno, ima da ga slusa ili ce najebat, Pippa voli citav Milan od Berle Gallianija Barbare igraca Curve Sud do pape u Vatikanu i ostalih). Igraci se moraju probuditi prije 7:45, biti u svlacionicama do 8:15 i poceti s treningom u 8:30. Svako ko ostane do kasno vani biti ce kaznjen i mobiteli i slicne stvari su zabranjene i biti ce zakljucane u svlacionicama cak i u vrijeme trajanja obroka. Obavezna striktna i zdrava dijeta, sa raznim grickalicama(zitaricama) i vocem u toku dana, po uzoru na ishranu velikog sampiona i Milaniste Novak Djokovica.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 13 jul 2014, 18:20

[youtube][/youtube]
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 jul 2014, 18:40

Rami: "I'm very happy to be back in this great club, I never stopped considering myself a red&black"

slika

Pazzo majstorski ;)

[youtube][/youtube]

Menez odličan gol :thumbup:

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.