OFFICIAL: Rami has signed a 3-year contract (to June 30, 2017) with Milan.
#RamiRossonero #ForzaRami
@Rami13officiel

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Bruka.IlPrincipe je napisao/la:Barca ispljune 80m za Suareza, Arsenal 40m za Sancheza, a Rami sam sebi plaća transfer u Milan. Tuga.
Svake sezone Milan proda najboljeg igraca, ili nerijetko 2. Tako da su velike sanse da ce otici Balotelli ili Faraon, a mozda cak i jedan i drugi.DeeWa je napisao/la:Pojavila se informacija na sportsportu da bi el sharaawy mogao u real i to za ne mnogo velike pare a ja sam siguran da ce biti WC igrac ako ga zaobidju povrede za jedno 1-2 sezone. Moje je pitanje posto ste navijaci milana vjerovatno pratite i neke italijanske listove ili tako nesto pa koliko tu ima istine i da li je to samo nasa bosanska spekulacija ili se premisljao? Ukoliko dovede pero jamesa koji je mnogo skuplji ne vjerujem da ce i ovog. Ja sam inace realov navijac ali mi je milan drag klub.
Nije bolest sve sto boli !Caeruleus je napisao/la:Ne želim vam prisjedati na muku, ali ako treba raja da se skupi da se udjeli kojih stotinu eura vašem klubu, samo recite. Vidim kriza pokucala i na vrata Crno-Crvenih. A i ne pokucala kad je onaj vaš nesretni vlasnik potrošio sve na TILF-erice.
A sad ozb, mislim da ne bi bilo loše da zatražite financijsku pomoć od Romana Abramoviča, već je pomogao Vitesse, vjerujem da će i jednom velikanu kao što je Milan. Dobar je naš gazda, gospodin čovjek.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.