FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
pozzz manijaci ne pratim utakmicu preko neta jer me konekcija zeza,pa bih htio da pitam kakvo je stanje na tribinama koliko ima navijaca....
-RIVALDO-
na stranici iza pise ti sve, pa procitajsenad_flamin je napisao/la:pozzz manijaci ne pratim utakmicu preko neta jer me konekcija zeza,pa bih htio da pitam kakvo je stanje na tribinama koliko ima navijaca....

Nisi u zupci?sancho21 je napisao/la:na stranici iza pise ti sve, pa procitajsenad_flamin je napisao/la:pozzz manijaci ne pratim utakmicu preko neta jer me konekcija zeza,pa bih htio da pitam kakvo je stanje na tribinama koliko ima navijaca....
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Ovaj komentator je debil pravi... Mrzi Zelju tako ocigledno !!
Haha pune ruke posla za fizioperateu.. fizotrepate... tepare... fizioterapeuta Zeljeznicara...
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Odilcna sansa za Zelju ,ali nista...
Opet sansa...Cak je i glupi komentator prizano da Zeljo dobro igra ..
Zašto nema direktnog prenosa utakmice na televiziji?
- RK Gradacac
- Kontakt:
Jao Rovcanina kako je sebican
Nasi igraju odlicno, nadam se da nece primiti gol i da cemo nekako uvalit jedan. Sa minimalnom pobjedom bi bio prezadovoljan!

Nasi igraju odlicno, nadam se da nece primiti gol i da cemo nekako uvalit jedan. Sa minimalnom pobjedom bi bio prezadovoljan!
010 ISN'T JUST A CODE
evo me na tekmi, jel neko moze reci ime ovog idiota sto sudi, sjeme mu se zatrlo, zeljo odlican, igra protiv zasticenih medvjeda i sudije
Cuva Bog Zelju svog!
ja u ovoj trci frci nista nemogu da nađem...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
carlos clos gomez iz španijemirzza je napisao/la:evo me na tekmi, jel neko moze reci ime ovog idiota sto sudi, sjeme mu se zatrlo, zeljo odlican, igra protiv zasticenih medvjeda i sudije
Joj komentatora muca !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Rezime prvog. Zeljo 3 sanse, oni dvije. Zeljo vrlo dobar. Hapoel ima par jako brzih igraca sa kojima su i stvorili ove sanse. Ni Puyol im ne bi mogao nista..Rovcanin je definitivno pokretljiviji 10 puta od Laze. Malo sebican ,ali da se to ispraviti.
Navijanje odlicno s obzirom na rezultat. Jug skoro pa pun osim one lijeve strane..
Zeljo vrlo dobar. Za nasu smo ligu itekako spremni.
Navijanje odlicno s obzirom na rezultat. Jug skoro pa pun osim one lijeve strane..
Zeljo vrlo dobar. Za nasu smo ligu itekako spremni.
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Ovo zasad je odlicno,a u drugom dajte jedan za raju!
Da, toliko vas mrzi da vas udupla na stadionu. Kaze idiot oko 8.000 a sve zjapi praznokrkacina je napisao/la:Ovaj komentator je debil pravi... Mrzi Zelju tako ocigledno !!

od koga ste i vi debakl dozivjeli.... smijesno....
8.000 ljudi na stadionu.... Svaka cast !!!
Raja i sebi sam dosadan gdje mogu da gledam tekmu ali da mi nepada slika 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
nemoj tako, rekao je covjek 8.000" je napisao/la:% је ово, ' " на "?! посјета је " него ?

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 24 gosta.