Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
baloteli nije ni na klupi..
-
- Kontakt:
Ove izjave Dzeke samo pokazuju da ce on vec mozda sad na zimu preseliti u neki drugi klub jer dosta mu je amaterizma 

Sumnjam u to.. možda na kraju sezone ako ne osvoje titulu ( a 90% neće ) , ali ovdje ništa nije govorio o Cityju i kako se osjeća tamo , već samo to da ne voli da ga ljudi zovu super zamjenom . Kao što je Edin sam reko ,opsjednut je ponovnim osvajanjem lige , a ako to ne uspiju a nastavi dobijati ovakav tretman od strane Mancinija vrlo lako će otići na kraju sezone. Mislim ne govorim da ja ne bi volio da ode iz Cityja. Meni bi najdraže bilo da može otić kako sad , gdje god, pa barem i u onaj crni Milankinder_jaje je napisao/la:Ove izjave Dzeke samo pokazuju da ce on vec mozda sad na zimu preseliti u neki drugi klub jer dosta mu je amaterizma

Vraca se Silva. Sad se nastavlja pacenje lopte . 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nemorate mi vjerovati ali pita se i City oko transfera...
Ima li neko dobar link za tekmu,,hvala.
Kao ni Lescot I Nasri. Zivo me zanima sta je Lescot ovoliko zabrljao pa ga tretiraju ko kugu.svabo94 je napisao/la:baloteli nije ni na klupi..
Naravno da se pita, ali jel vi (govorim u mnozini jer se ova prica potezala i ranije) stvarno mislite da ce neko drzati nezadovoljnog igraca, koji ne zeli da bude tu u ekipi i 'nako mu davati pare?alevkov je napisao/la:Nemorate mi vjerovati ali pita se i City oko transfera...
Ako spomenes Teveza razlog zasto ga je City placao dok je on igr'o golf u Argentini nije taj sto oni nisu htjeli da ga prodaju vec sto mu niko nije htio dati platu koju je on trazi. Isti je razlog zbog kojeg Adebayor nije ostao u Realu i sto se jako dugo peglao s Cityijem. Ako ste stvarno toliko naivni da mislite da u profi sportu, koji je zapravo biznis, postoji neki inat koji ce neko skupo placati, onda stvarno...
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;sanji je napisao/la:Ima li neko dobar link za tekmu,,hvala.
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Biraj...
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Pa isto ce biti i s Dzekom, niko mu nece niti ce moci dati onakvu platu kao u Cityu
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Da mi je samo skontati cime je Aguero zasluzio ove silne minute. 

- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Eh sada se slavi
.

UvelikoLiliumBosniacum je napisao/la:Eh sada se slavi.

Maaaancini ooooooo oooo, Manciniiiiii oooo ooooooo
ori se stadionom
ori se stadionom

- Zenichanin
- Kontakt:
cist penal ne svira 

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Meni ono nije penal cisto iz sudijske solidarnosti zbog Mancinievog sugavog pametovanja sudijama protiv AjaxaZenichanin je napisao/la:cist penal ne svira
Sto se Zabaleta izgalami. Gleda ga Adebayor ko veli ja budale. 

Da hoće Edin ući, zabit golove i hladno prošetat bez slavlja i onda se ispalit za Alžir bez tuširanja 

4-IN-A-ROW
opaaaaa
nakon 7 utakmica, prva izradjena akcija
nakon 7 utakmica, prva izradjena akcija

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 6 gostiju.