senci-071 je napisao/la:Igraju li se dvije utakmice ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
Igraju,prva kod nas,napuniti ih do vrha,pa tamo poslat Sarajevo 2senci-071 je napisao/la:Igraju li se dvije utakmice ?Tyson je napisao/la:Solidno,mada koga god da smo dobili,taj bi igubio sve sanse za prolazMourinhokilledbarca je napisao/la:Mozemo reci da smo dobro prosli na zrijebu![]()
![]()
Idemo dalje

- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
da...senci-071 je napisao/la:Igraju li se dvije utakmice ?Tyson je napisao/la:Solidno,mada koga god da smo dobili,taj bi igubio sve sanse za prolazMourinhokilledbarca je napisao/la:Mozemo reci da smo dobro prosli na zrijebu![]()
![]()
Idemo dalje
1946
- sarajlija89
- Kontakt:
Odlicno...
Rudar je ekipa koja ima ogromne organizacijske probleme i nisu ni blizu proslosezonskih rezultata. Po meni ozbiljni kandidati za ispadanje, pa im kup nece biti prioritet...a i u prvenstvu cemo ubrzo igrat i vec im tu pokazati snagu...
Rudar je ekipa koja ima ogromne organizacijske probleme i nisu ni blizu proslosezonskih rezultata. Po meni ozbiljni kandidati za ispadanje, pa im kup nece biti prioritet...a i u prvenstvu cemo ubrzo igrat i vec im tu pokazati snagu...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
ta ce rudar.. 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- Giallorossi
- Kontakt:
Primiti petardu eto sta cebordo_Sarajevo je napisao/la:ta ce rudar..

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Solidno,mada koga god da smo dobili,taj bi igubio sve sanse za prolazIdemo dalje
Igraju li se dvije utakmice ?
tyson kako pise ovo,prva se igra u prijedoruIgraju,prva kod nas,napuniti ih do vrha,pa tamo poslat Sarajevo 2
19.10. 16:00 RUDAR P. SARAJEVO ---:---
28.09. 16:00 SARAJEVO RUDAR P. ---:---
Zadnja izmjena: Marinac, dana/u 20 sep 2011, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
ove sezone dupla kruna dolazi na hasetov stadion 

- Giallorossi
- Kontakt:
To si ti pomjeso,poslije Sirokog igramo sa Rudarom KUP utakmicu na kosevu,onda igramo prvenstvenu tekmu sa njima u Prijedoru i onda poslije Travnika kuci u prv. igramo uzvratnu kup utk. u Prijedorutyson kako pise ovo,prva se igra u prijedoru
19.10. 16:00 RUDAR P. SARAJEVO ---:---

Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 20 sep 2011, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
ako Bog da potrudit se svi dobro igraci,samo polako 7 je kolo lagano ima jos da se igra !!! a to nam nebi trebalo doci u pitanje sa ovakvim igrackim kadrom i sefom SŠpacovi_tu_ima je napisao/la:ove sezone dupla kruna dolazi na hasetov stadion
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Nisam zadovoljan žrijebom ne zbog snage protivnika , nego zato što su neatraktivni te če stadion biti skoro prazan protiv njih a da ne govorim dug put u sred sezone. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
kakve to ima veze kad si ti 24 sata na forumu i nisi nikad na stadionuDRHAUSE je napisao/la:Nisam zadovoljan žrijebom ne zbog snage protivnika , nego zato što su neatraktivni te če stadion biti skoro prazan protiv njih a da ne govorim dug put u sred sezone.
mrzim_ulizice je napisao/la:kakve to ima veze kad si ti 24 sata na forumu i nisi nikad na stadionuDRHAUSE je napisao/la:Nisam zadovoljan žrijebom ne zbog snage protivnika , nego zato što su neatraktivni te če stadion biti skoro prazan protiv njih a da ne govorim dug put u sred sezone.

U novi boj ...
DRHAUSE je napisao/la:Nisam zadovoljan žrijebom ne zbog snage protivnika , nego zato što su neatraktivni te če stadion biti skoro prazan protiv njih a da ne govorim dug put u sred sezone.

- BernardBarnjak
- Kontakt:
19.10. 16:00 RUDAR P.- SARAJEVO 0:2
28.09. 16:00 SARAJEVO- RUDAR P. 4:0

28.09. 16:00 SARAJEVO- RUDAR P. 4:0

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Pa ispravno pise, sta je problem?Marinac je napisao/la: 19.10. 16:00 RUDAR P. SARAJEVO ---:---
prva u SA - pogledaj datum

Ev Haskic zabio gol za Olimpisku reprezwentaciju
Igrali su jos Comor,Sesar i Dzafic za Ompadinsku rep.,a Dupovac i Suljic za mladu rep.

Krenulo ga,zabi i dva u Trebinju al jbg visa sila 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
sad ce zabit 4 protiv sirokog. 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.