Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Prognoziram 3-1 za City, Dzeko 2 gola.
Mislim da nece poceti, uci ce ako budu gubili,drugacije ne. Mada ni drugi nisu trenutno nista bolji, cak sta vise, al nas Manco mora po svom. Nece zabiti ako ude, pa ti golovi umjesto pohvala donjeli su mu samo naziv super zamjene
, a Balo koji nikako ne zabija i Tevez u zadnjh 9 utakmica 1 gol su i dalje svijetske kase i zasluzuju startati ispred Edina. Edine ipak ako udes haj jedan za nasu dusu 

- hule_barca
- Kontakt:
Danas Džekson počinje. Živi bili pa vidjeli. Moj me insekt nikad ne vara 

Mes Que Un Club
redarmy0 je napisao/la:O cemu vi? City pobjedio Aston Villu a Dzeko ni minut znaci glup trener zabar pickica mancini

Joj car si

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Chicha-tap-in-heroj-nisam-ni-v-od-vede-al-igram-u-junajted-rito
Kako mi je samo odravtan taj lik, niko odravtni od njega.
Još nakon utakmice sa Meksikom i Stojana Vranješa, još više mi je odvratanredarmy0 je napisao/la:Chicha-tap-in-heroj-nisam-ni-v-od-vede-al-igram-u-junajted-rito

insekt te nikad ne vara ?hule_barca je napisao/la:Danas Džekson počinje. Živi bili pa vidjeli. Moj me insekt nikad ne vara

- Cautinho
- Kontakt:
Naravno da pocinje,nije igrao od pocetka protiv Ajaxa.Dzeko i Aguero danas igraju,100%.
Keep walking.
Još se posvađo sa Mancinijem , sad komotno počinje. Mogo je još odbit da uđe protiv Ajaxa i onda do početka drugog dijela sezone bit na odmoru pa bi onda bio prvotimac.Cautinho je napisao/la:Naravno da pocinje,nije igrao od pocetka protiv Ajaxa.Dzeko i Aguero danas igraju,100%.
- maximusdecimus
- Kontakt:
de malo realnostiredarmy0 je napisao/la:Chicha-tap-in-heroj-nisam-ni-v-od-vede-al-igram-u-junajted-rito

Realno tip je gori ''smecar''od Pipe.maximusdecimus je napisao/la:de malo realnostiredarmy0 je napisao/la:Chicha-tap-in-heroj-nisam-ni-v-od-vede-al-igram-u-junajted-rito
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- maximusdecimus
- Kontakt:
pardon, do mene je, pročitah "gori od smećara Pipe"harishp je napisao/la: Realno tip je gori ''smecar''od Pipe.

Džeko je izjavio kako se do sada dokazao u svakoj prilici koja mu je pružena na terenu.
"Neki ljudi i neki mediji me ne poštuju mnogo. Ne znam zašto je to tako ali me ne uznemirava. Možda je to bio slučaj kad sam bio mlađi i tada mi je to teško padalo. Ali, sada sam stariji, iskusniji i svjestan sam svojih mogućnosti, svojih uspjeha i samo sam koncentrisan na svoje igre", kazao je Džeko, prenosi The Telegraph.
Prema pisanju navedenog lista, Džeko je nezadovoljan što ga pojedini mediji smatraju 'super zamjenom' a ne regularnim prvotimcem ekipe sa Etihada. U intervjuu za The Telegraph, Džeko je govorio o svojoj dosadašnjoj karijeri.
“Možete me zvati kako želite ali ja nikada neću prihvatiti da sam 'super zamjena'. Imam 26 godina i odigrao sam mnogo utakmica i postigao mnogo golova prije dolaska u City. I Njemačkoj sam bio prvi strijelac na kraju sezone. Nikada nisam bio samo zamjena niti ću to biti. Možda se u ovom trenutku to tako čini i to nije dobro za mene. Ali, sa golovima koje sam postigao ove sezone, mislim da zaslužujem više", kazao je Džeko za The Telegraph.
Tako je nemoj vise trpiti! I vrijeme je bilo. Ima dosta klubova na cekanju. Sretno danas i utrpaj pijetlovima jos koji
"Neki ljudi i neki mediji me ne poštuju mnogo. Ne znam zašto je to tako ali me ne uznemirava. Možda je to bio slučaj kad sam bio mlađi i tada mi je to teško padalo. Ali, sada sam stariji, iskusniji i svjestan sam svojih mogućnosti, svojih uspjeha i samo sam koncentrisan na svoje igre", kazao je Džeko, prenosi The Telegraph.
Prema pisanju navedenog lista, Džeko je nezadovoljan što ga pojedini mediji smatraju 'super zamjenom' a ne regularnim prvotimcem ekipe sa Etihada. U intervjuu za The Telegraph, Džeko je govorio o svojoj dosadašnjoj karijeri.
“Možete me zvati kako želite ali ja nikada neću prihvatiti da sam 'super zamjena'. Imam 26 godina i odigrao sam mnogo utakmica i postigao mnogo golova prije dolaska u City. I Njemačkoj sam bio prvi strijelac na kraju sezone. Nikada nisam bio samo zamjena niti ću to biti. Možda se u ovom trenutku to tako čini i to nije dobro za mene. Ali, sa golovima koje sam postigao ove sezone, mislim da zaslužujem više", kazao je Džeko za The Telegraph.
Tako je nemoj vise trpiti! I vrijeme je bilo. Ima dosta klubova na cekanju. Sretno danas i utrpaj pijetlovima jos koji

HZ87
Ko prenosi danas ovu utakmicu
dzeko ti si super zamjena i zavrseno !
jel izasao sastav ?
Jeste , Tevez i Aguero počinju.
Bravo Mancini
Bravo Mancini
- BenjooJutub
- Kontakt:
Hart, Zabaleta, Kompany (C), Nastasic, Clichy, Yaya Toure, Barry, Silva, Tevez, Aguero, Kolarov
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Ovo je cini mi se prvi put da je dao malo zescu izjavu u Engleskoj..Tako i treba..Pokazi malo zube EdinerevoX. je napisao/la:Džeko je izjavio kako se do sada dokazao u svakoj prilici koja mu je pružena na terenu.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Da Bog da izgubili i mancini i balotelli nogu dobili

Zhaci danas gledam Roma-Lazio

Zhaci danas gledam Roma-Lazio

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 27 gostiju.