AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 10 jul 2014, 15:15

IlPrincipe je napisao/la:
milanist je napisao/la:
Galliani pensa a Shaqiri, ma la Roma è in pole
:tralala:
odkud ti ovo ?

popušili smo za Iturbea, ali nema veze tu je Niang :cool:

ali naše najveće pojačanje je Inzaghi, upamtite ;)
msm da sam to procitao na milanlive ak se dobro sjecam :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 jul 2014, 15:18

Bolje da su produzili ugovor Emanuelsonu a otjerali Constanta.
Iturbe..Cerci...Ayev..na kraju ce otkupiti Tarabta za 4-5 mil :zviz:
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 jul 2014, 15:36

Pa kako ćeš ga natjerati da ode, ženi se sviđa u Milanu. :rol:

Ja sam baš kontao da posjetim Milan iduće godine, ali se sad baš dvoumim. Da li otići tokom sezone pa na neku utakmicu ili ovako dok traje odmor, pa da možda nekog upoznam i uslikam se? :D

Evo čitam (doduše neki kvazi portal) da smo Realu ponudili šaravija za 20 miliona. Ej, PONUDITI ga? E svašta. Pa zar smo spali na to da seljakamo i nudimo igrače ne bi li šta zaradili. :rol:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jul 2014, 15:42

Ženu zaključati i to je to :D

A ne znam šta bih ti rekao. Vjerovatno će te u sezoni (mislim sezoni Serie A :mrgreen: ) izaći skuplje jer ćeš još doplatiti kartu ali dobro svakako bi nekad kontao valjda otići na tekmu. Ja lično kad bih išao, to bi bilo u sezoni. I ovako se ti možeš slikati sa igračima, odabereš jedan vikend, od Četvrtka to Nedjelje recimo, možeš skoknuti i do Milanella pa se uslikati sa igračima :D

Ja još ne planiram ići bar ne u bližoj budućnosti.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 jul 2014, 15:51

Uuuu, dobra je ona žemska, gdje ćeš to zaključati? Gre'ota :mrgreen:

Jah, upravu si, zaboravio sam na milanello, samo će mi biti frka moljakati ih da stanu i da se uslikaju. :lol: Mada se iskreno nemam s kim ni slikat, ja bih radije Maldinija, Nestu i tako, al' haj ti potrefi kad će oni u Milano. :D
Inače sam kontao tamo u maju, možda zadnju domaću tekmu.

Galliani: "We will sign a good player."

FORZA MILAN !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 jul 2014, 17:36

slika

Lijepo bi ga bilo vidjeti u Milanu, ali...

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 10 jul 2014, 17:42

Ovaj Galijani pravi šaljivđija, kad se samo sjetim da je Mister X bio Nocerino, mogu misliti koga podrazumijeva pod ovo "good player".
Sto se tice napada ne bi trebalo nikoga ni dovoditi osim ako nece iskesirati 30-40 mil. i dovesti pravo pojacanje. ElS, Balo, Pazzo, Menez, Niang i Petagna mislim da je sasvim dovoljno za dobar rezultat u Seriji A.
Nama treba neki pouzdan vezni igrac koji ima i ofanzivne i def. karakteristike ono sto zovu box to box midl. Dok se Monto ne oporavi mi imamo De Jonga, Cristantea, Muntaria, Polia i Saponaru od kojih ocekujem da igraju, od Honde se ne moze nista ni ocekivai kao i Esiena koji ce vjerovatno biti prodan. Ja bi nekako volio i mislim da bi se dobro ukopio Paulinha iz Totenhama, taman je za nas.
Albertazzi se vratio i zaduzio je Audia sto znaci da ce ga Inzagi vjerovatno ostaviti i korisiti.

I vidim da nam se i Didac Vila vratio, treba se i njega riješiti, samo kako.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 jul 2014, 17:51

Oj gdje nadje Paulinha, bolje drvo posaditi na centru, bar bi hlad pravilo za razliku od njega.
Ali u jednom si definitivno u pravu, bas bi se uklopio. :mrgreen:

Slazem se za napad, ako se ne uspije dovesti nijedan kvalitetan igrac, onda nemoj svakakvo smece radi reda dovoditi.
Ja sam prije za ofanzivnog veznjaka koji zna loptu podvaliti. Kod nas niko nije za to sposoban, pa taman se na glavu nasadili.
De Jong defanzivac, Cristante klasicni veznjak, taman nam treba jos jedan tipa Eriksen.

Evo sad navodno prizivaju i Lamelu. Ko zna, mozda ne bi bilo lose mada nisam bas ni za njega. Bas ga je flopno i to posteno.

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 10 jul 2014, 19:09

rope11 je napisao/la:Oj gdje nadje Paulinha, bolje drvo posaditi na centru, bar bi hlad pravilo za razliku od njega.
Ali u jednom si definitivno u pravu, bas bi se uklopio. :mrgreen:

Slazem se za napad, ako se ne uspije dovesti nijedan kvalitetan igrac, onda nemoj svakakvo smece radi reda dovoditi.
Ja sam prije za ofanzivnog veznjaka koji zna loptu podvaliti. Kod nas niko nije za to sposoban, pa taman se na glavu nasadili.
De Jong defanzivac, Cristante klasicni veznjak, taman nam treba jos jedan tipa Eriksen.

Evo sad navodno prizivaju i Lamelu. Ko zna, mozda ne bi bilo lose mada nisam bas ni za njega. Bas ga je flopno i to posteno.
Lamela nije flopnuo, nego ima tu neku povredu ledja, dobro bi on doso na desno krilo ( Iturbe, Cerci, Shaqiri, Lamela, Feghouli) jednog od njih dovesti. I na centru ja bih volio jednog playa, ali nikako ne migu da skontam koji je to dobar play a nama dostupan ( Eriksen je bio prosle godine) ali i on je vise Amf ali moze odigrati i na Cmf. Pored njih ocekujem jednog Lb i naravno Ramija, za golmana mi je svejedno.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 jul 2014, 19:10

Gleda li neko Pippovo predstavljanje? :mrgreen:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 jul 2014, 19:19

Ja ne gledam al pratim na stranici jednoj šta govori ..

Galliani: "We must return to the Champions League next season."
Galliani: "I want to thank all the fans who are here at Casa Milan today. Forza Milan!"

Inzaghi: "I like Honda as a player. He can play in the front three as a right winger or in the midfield as a mezz'ala."

Inzaghi: "All the players will start over from scratch with me. Those who prove that they deserve to play will get to play."

Inzaghi: "I'm sure that Balotelli will be an example for the other players."

Inzaghi: "My motto has always been 'Honor the shirt'. This has to be our motto now at Milan."

Inzaghi: "I can forgive a misplaced pass or a missed chance, but I won't forgive inappropriate and unprofessional behavior."

Inzaghi: "Which formation I will use? I like the 4-3-3 and the 4-4-2."

Inzaghi: "The management knows that we need to strengthen the team. The other teams have to start fearing Milan again."

Inzaghi: "I can say to the fans that this team will fight hard. Those who don't fight hard won't get to play in my Milan side." :tokralju: :tokralju: :tokralju:

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 10 jul 2014, 19:25

Paulinho mi je zapeo za oko na ovom SP. Solidno je odrađivao posao. Kada je u polufinalu ušao u drugom poluvremenu Nijemci su dali samo 2 gola, zar nije dovoljna preporuka cccccccccccccccccccc.

Vidi Barbare što se utegla, mora da pokusava opet zavesti nekog fudbalera.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 jul 2014, 19:29

Ma Paulinho je ograničen igrač a već ima 27-28 godina ..

Evo na Engleskom prezentacija cijela ..

[youtube][/youtube]

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 jul 2014, 19:34

Barbara. :ljepota:

http://www.acmilan.com/en/news/show/153124

Na ovom linku možete pročitati stenogram konferencije.

Što se tiče Pippa, on je odradio posao na nivou. Profesionalnost mu je u krvi. Definitivno jedan od najvećih šampiona koji se pojavio u svijetu fudbala. Rekao je mnogo pozitivnih stvari za koje ću navijati da se provedu u djelo, ali ne zavisi sve od njega. Posebno mi se sviđa što je povukao paralelu s Atletico Madridom, odmah sam rekao da će on biti naš Simeone. :mrgreen:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 jul 2014, 20:09

Barby 8-)

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 jul 2014, 20:13

ja sam vala skeptican kada je u pitanju inzaghi, nesto ne vjerujem da ce uspjeti ( nadam se da se varam ) ali ne djeluje mi kao neki ''veliki'' trener, ja sam vise bio za ostanak Sedorfa, ali ja se ne pitam nista kao i ostali navijaci Milana, tako da nam ne preostaje nista vec da podrzimo Inzagija i da se nadamo da ce uspjeti u nakani da nas izdigne makar jedan nivo iznad trenutnog.
FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 10 jul 2014, 20:40

Sviđaju mi se izjave Pippa. Nadam se da će ove svoje ideje i mentalitet prenijeti na igrače. Treba autoritet da bude na klupi da ovi novi igrači shvate da se moraju boriti.

Barbara i bez šminke gori :ljepota:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 jul 2014, 20:54

Rami is willing to pay the €0.5m difference in order to finalize his transfer to Milan. Valencia want €4.25m. Milan's offer is €3.75m. :ljepota: :ljepota: :ljepota: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bow: :bow: :bow:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 jul 2014, 21:11

Mastour 16.
Niang,Petagna,Cristante 19.
Gabriel,De Sciglio,El Shaarawy 21.
Balotelli,Saponara 22.

:cool:

Rami is willing to pay the €0.5m difference in order to finalize his transfer to Milan. Valencia want €4.25m. Milan's offer is €3.75m. Kolko je lik samo zaljubljen u Milan, porasto mi je u očima zbog ovoga ..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 jul 2014, 21:24

16 mil za Faraona :lol:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.