NK Zvijezda Gradačac

combe
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe » 30 jul 2018, 15:55

Ko ce biti kapiten to je najmanji problem. Problem je sto je trenutna uprava i na primjeru golmana pokazala koliko je ne dorasla ovome poslu ili to namjerno radi.
Prle ti jedan od rijetkih iz prosle sezone produzi ugovor. I ako vec nemas para golman ti vise ne treba. Jer onaj mali iz juniora je pokazao da se na njega moze racunati.
Ali ne oni dovedu Ostraka takode za nase uslove extra golman.
I hajmo sad biti realni Prle i Ostrak su tu sa kvalitetom 50-50 i kojeg god stavis na go, drugi ce bit nezadovoljan.
Al bitno je glumit pamet a bit glup ko ku rac.
Bitno je da mi sad imamo dva extra golmana a sto nam fali najmanje 3 igrace za prve postave + 1-2 za klupe koga to briga.
Nesto se ko sad trude pokusaju nesto dovest al nece niko da dode.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 30 jul 2018, 16:10

Fino si combicu jaro nas i ti na jaslama uprave cim sve znas ha ja...daj covjece poguraj to.... realno ti je ako nedodje jos tri najmanje teska borba za opstanak posebno na strani sa ovom ekipom neces pet bodova donijet.Ostrak je doveden jer nece daleko od kuce lik i nije tolko skup, naravno da ce grijat klupu jer je Prle jaci. Trebaju nam vezni nato igraci da dernemo Orasje... Ako nedodju kanal... u Janji ces vidit oni su mozda kvalitet Toska i ovih sto ce se za opstanak borit u nasoj ligi. Tu ces vidit gdje i sta smo jer ce vjerovatno uigravat prvih jedanest drugo nesto i nije za ocekivat deset dana prije prvenstva.... teska patnjava gore vjerovatno jedan dva razlike za Janju sa ovim nasim kadrom.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 30 jul 2018, 19:25

Pokusao sam im preko jednog prijatelja pomoci oko angazovanja odredenih igraca.
Kazu koji ces nam ti ku rac pomagat sposobni smo mi i bez tebe a na kraju imamo i sportskog direktora.
Da bi na kraju jos dodali da ima dovoljno igraca tako da mozda necemo nista ni dovodit.
Ponovo sam pitao zasto to onda ne objave na zvanicnoj da je za nas prelazni rok gotov? Da se raja ne nada dzaba. Ponovo je odgovor boli te racku.

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 30 jul 2018, 19:55

Još dva igrača dolaze i to je to ljudi nema se para.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 30 jul 2018, 20:02

Dobro combe došao je jedan tvoj :) ima igrača more al oni misle da znaju, al hajd ne treba se petljati oni su glavni! Ali upamtite da će se na zimu povuc svi do jednog i ostavit će klub kao sto svake zime urade pojedinci! A sto ti kažeš moglo je se još dosta dobrih igrača završit ali hajd vjerujem u pobjedu prvo kolo jer Orašje nikad lošije nije bilo ! Al ne trebalo poletit u nebesa

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 30 jul 2018, 21:49

Cim vide da su dotakli dno odma sastanak sa navijacima. Pa jedni drugim lizu guz icu. A do prije mjesec yebavali mamu na sav glas.
Sta bi na tom cirkusu danas kakvu su im sad viziju iznijeli i predocili? I ko je bio na sastanku ispred "vesele druzine" posto je to njima iz ponizenja?

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 31 jul 2018, 18:05

Sta bi od kamiondzije hocel ulagat u zvijezdu???pojedinci, nesto se usutise po tom pitanju...
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 31 jul 2018, 18:14

Hoce ulagat, jastace. Ceka samo da krov krenu radit i tad i on uskace. A do tad ce kazu doci i jos 3 pojacanja al top.
Tako barem pricaju ako ne lazu. A ja vjerujem da ce sve to bit jer oni nikad ne lazu.

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 31 jul 2018, 18:54

Čombe ti trebas na liječenje pod hitno čovječe jesil ti uopšte navijač Zvijezde skontaj se malo tebi izgleda godi ova situacija u klubu.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 31 jul 2018, 19:20

Trenutna uprava i vi koji je branite trebate na lijecenje a ne ja.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 31 jul 2018, 19:48

Taraba nema izgleda novih igraca al deremo dovoljno je ovo za neke srede nisu mozda ni druge ekipe nesto narucito bolje...Combicu zakazo si konto sam da nam mozes pomoc da jos koga dovedemo al nista...morat ce mo ovako nadrat Orasje...

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 31 jul 2018, 21:29

zvijezda1 je napisao/la:Čombe ti trebas na liječenje pod hitno čovječe jesil ti uopšte navijač Zvijezde skontaj se malo tebi izgleda godi ova situacija u klubu.
Pocesto se nisam slagao sa istim navedenim combetom,ali mu moram priznati da je covjek sve vise u pravu....Ovo sto se trenutno radi u klubu nije dobro,upumpaje se sve vise budzetskog novca a isti se izvlaci kroz prodaju utakmica...Nikad se dosada nije tako radilo u nasem klubu i ja sam na to bio ponosan,ovo sada je sramota...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 avg 2018, 08:44

Potpisa i Đukic. Sve krs do krsa. Hocel dovest ikog normalnog? Ovo djete je igralo sve prijateljske i realno nista nije pokazao.
Znaci definitivno mozemo prekriziti da ce dovest pravo pojacanje. Sa ovim dosadasnjim hameljom su popunili rupe.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 01 avg 2018, 09:50

Ima sad 22 igraca to je to Combicu, tesko je procijenit kolko nasa momcad moze jer nismo imali nijednog protivnika po mjeri. Mislim da bi Janja mogla bit jedan protivnik sto je jak kao prosjek prve federalne pa vidit ce mo kako ce zavrsit danas.
Pet top igraca imas Prle,Pop,Jusufaga,Ilic i Jacimovic. Dobrih igraca imas Petrovic,Brckalic, Saban,Ostrak,Saric,Pecelj. Uz to jos tri u21 imas finih Himzo,Piraga,Meha,Kadric

Problem je klupa jer nema ko uci u slucaju da se neko od ovi top igraca u sezoni povrijedi kanal si...

Tako da gornja sredina 6-8 mjesto tabele bi trebala bit zagarantirana, vise momentalno izgleda nije moguce.

Tako da za prve postave tolko ni neskripi

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 avg 2018, 10:28

Kakva crna 22 igraca. Mi nemamo svih 11 dobrih za prve postave. Fale nam najmanje dvojica. Klupu da ne spominjes. Povrede, kartoni i sl. da bude nas bager ne bi mogao pokupit.
Ovog Dukica sto su doveli nide veze gledo sam dijete u prijateljskim on je u rangu naseg Piragica ako ne i losiji.
Isto tako onaj Sarkanovic. Nas neko ovdje opasno yebe.
Oni ne izvlace opstinske/nase pare samo kroz prodaju tekmi nego i preko igraca kroz plate, ugovore- kes na ruke, stanarine itd.
Svi malo bolji poznavaoci stanja oko Zvijezde to znaju. Samo sute i nece niko nista da kaze. Prvi Spiska zna.
A sto se tice prvog kola i Orasja. Ako neko hoce okladu da se protiv onakvog raspalog Orasja ako mi budemo igrali u trenutnom sastavu necemo vratiti ispod dva komada.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 01 avg 2018, 11:23

Evo krenulo je Zivkovic potpiso hajmo.....extra pojacanje sa njim i Saricem i Kadricem imamo mozda najbolje mlade u 21 koji moraju startat i igrat najmanje 45 minuta... toooooooooo... ideeemoooooo bice Zvijezda opet sampion

Nakuko si pojacanja combicu...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 01 avg 2018, 11:52

Jedan od boljih poteza trenutnog rukovodstva. Ovo je igrac za prve postave. Fali jos desni bek.

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 01 avg 2018, 12:49

Još dva igrača i to je to

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 01 avg 2018, 13:58

Jedan odbrambeni i jedan vezni, po mogucnosti da jedan igrac bude zasticenig godista jer ce neko kvalitetan naprijed morati ici na klupu zbog tog pravila.

HMKAHH
Kontakt:

Post Postao/la HMKAHH » 01 avg 2018, 17:45

Mozda probati dovesti kenu lugavica iz orasja kad smo vec stali pustosit komsije :lolno: i ibrahima hrvata iz toska i kompletirati ekipu...mada je i ovako solidno popunjeno za neko 3-5 mjesto :salut:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.