pa na ovoj stranici upravo gdje si pisao prijavljene timove i u ekipu Mislish Uniteda stavio si :123456 je napisao/la:Gdje na kojoj temi????????'
Zagor
GunnerS
Dubioza
a trebalo bi ic:
Zagor
__Liedson__
Dubioza
kontas ?

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
pa na ovoj stranici upravo gdje si pisao prijavljene timove i u ekipu Mislish Uniteda stavio si :123456 je napisao/la:Gdje na kojoj temi????????'
__Liedson__ je napisao/la:pa na ovoj stranici upravo gdje si pisao prijavljene timove i u ekipu Mislish Uniteda stavio si :123456 je napisao/la:Gdje na kojoj temi????????'
Zagor
GunnerS
Dubioza
a trebalo bi ic:
Zagor
__Liedson__
Dubioza
kontas ?
koliko sam ja upoznat ako ne odigra 3 u zadnjih 6 trazite zamjenuJohnyx95 je napisao/la:Koliko treba tekmi da jedan clan ne odigra da bi ispao iz ekipe?
Naime,nas kapiten(Pjetlovi) se vec duze vrijeme ne javlja na PP,a i nema ga nesto na forumu.Znaci,koliko tekmi bi @ArsenalFC trebao propustiti da bi mogli uzeti treceg?
Johnyx95 je napisao/la:Koliko treba tekmi da jedan clan ne odigra da bi ispao iz ekipe?
Naime,nas kapiten(Pjetlovi) se vec duze vrijeme ne javlja na PP,a i nema ga nesto na forumu.Znaci,koliko tekmi bi @ArsenalFC trebao propustiti da bi mogli uzeti treceg?
FK Delfin.LFC je napisao/la:ko je osvojio superkup ..... pitam zato sto dugo nisam bio kod kuce
Hamburger-Schalke 2:1----ammarc..... znaci sad je 2:2, prošlogodišnji prvak treće lige donio bodove sa gostovanjageronimo je napisao/la:Kao i pravi Bavarci, pobjeda 2:1.
Grrrrrr, vidi stvarno.juventus 0244 je napisao/la:Hamburger-Schalke 2:1----ammarc..... znaci sad je 2:2, prošlogodišnji prvak treće lige donio bodove sa gostovanjageronimo je napisao/la:Kao i pravi Bavarci, pobjeda 2:1.![]()
Mora da sekretar jos nije sve sredio, ako jeste onda ima greška Red Bavarian-Gušteri 2:2
Sta izgubili?MinistaR je napisao/la:Opet sam zabio, nastavlja se golgeterska forma iz prošle sezone. Šteta što izgubismo.
Omerbavarac je kriv. Bilo je to meni sumnjivo, cim je on isao u Bet live kladionicu (obicno ide u Premier).![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.