Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
majstore Anatomija polozena da si ti meni ziv i zdrav.AYAN je napisao/la:Neznaš ni šta je Anatomija, a pričaš o cijenama...![]()
![]()
Babo plati 5000 KM ma nije ni čudo, kad zarađuje 1200 KM za ljudske živote...dr_rock je napisao/la:majstore Anatomija polozena da si ti meni ziv i zdrav.AYAN je napisao/la:Neznaš ni šta je Anatomija, a pričaš o cijenama...![]()
![]()
bas si talentirano glup, na neki humoristican nacin i opcenito svi zadnji komentari pokazuju vas IQ. moram neke stvari po 5 puta ponavljati jel' ne citate ni postove do kraja, a kamol i kakve knjigice.AYAN je napisao/la:Babo plati 5000 KM ma nije ni čudo, kad zarađuje 1200 KM za ljudske živote...dr_rock je napisao/la:majstore Anatomija polozena da si ti meni ziv i zdrav.AYAN je napisao/la:Neznaš ni šta je Anatomija, a pričaš o cijenama...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
yeboombs je napisao/la:@ dr_rock
"jes eto ja ljubomoran na dzekuevo sad cu rezati vene.
bolje bi vama bilo da radite nesto korisno da zaradite djeci kruh nego da znate kad je dzeko prno'
"
HHEHHEHEHE sto mu djeca tesko padaju HEHEHHEHE stvarno volim dojamante samo zbog ovih zavidnih. Ti nemoj vene rezat - pojedi m.da od muke. Eto mi necmo "bolje korisno radit i zaradit djeci kruh" nego cemo gledat djecu i uzivat a tebi corlucit kad ih nemozes ocima smislit...![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nema on pojma, trebo bi otić doktoru na tretman od 1200 KM...yeboombs je napisao/la:"On je velik momak i veoma težak za čuvanje. Uprkos tome što je igrao protiv dva veoma dobra stopera, konstantno nam je zadavao probleme."
sta Frguson zna -
yeboombs je napisao/la:otiso je glupan - treba ovakve tjerat s foruma - nek ne zamjere admini, ali znam ja ove tipove - sta on nama kalja ugled dijamanta i odraza Bosne kroz taj dijamant. Mi u Zenici znamo kako bi s takvima - zato skupa pa svi zajedno - nedajmo Dzeku i nikog drugog da nam prljaju - po cijeni da otjeramo takve. Cuj on nama Dzeko je balav - djete - on je nesto sto ta budala nikad nece moci biti. Imam sina 12 god. i sinoc nesto gledam kako za stolom pise zadacu oko 20 h. Gledam i razmisljam nesto - Kako je dragi Bog dao srecu tim roditeljima i koja je to cast i milina jer znas da ti je djete sad u Manchesteru i za pola sata istrcaje na stadion O.Traford. I onda postize gol kojem se svi cestiti Bosanci raduju. Gledam svog sina i nisam ljubomoran. Mali pise zadacu - ali ja gledam i sina nase Bosne kako izludi Engleze i j ase radujem kao dijete. Osmijehom na licu gledam tu djecu. Buducnost nase drzave su u tim djecacima. Pa se sjetim Ibisevica, Salihovica, "malog" Pjanica i ostalih bisera i sretan sam zbog njih sto postoje .... hvala ti Boze sto postoje ...
pozdrav iz Zenice
exsist je napisao/la:Svaka cast Dzeki , ali brate on je nafaka , glavom zabija i glumi igracinu , sto ga ne dadne u repci ? . Bolje mu je da dadne para u humanitarnu akciju nego da kupuje auta od 200 000 maraka .
Mnogo bolji je jedan grafite i martins
yeboombs je napisao/la:exsist je napisao/la:Svaka cast Dzeki , ali brate on je nafaka , glavom zabija i glumi igracinu , sto ga ne dadne u repci ? . Bolje mu je da dadne para u humanitarnu akciju nego da kupuje auta od 200 000 maraka .
Mnogo bolji je jedan grafite i martins
jesil to promjeno nik![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 14 gostiju.