Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
7 dana ? Jesil' siguran u to ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
prije davno sam nosio nokiu n97 mini, par puta dok mi nisu konacno zamjenili telefon
tad sam imao problema, kad se ugasi telefon tj isprazni baterija (zbog tada one fore praznjenje-punjenje baterije, odnosno formiranje iste) nema vise, crk´o, umro, uglavnom nije reagovao ni na punjac ni na hard reset
i ne vidim poentu da nosis nekome da ti popravlja telefon a imas telekomovu garu
tad sam imao problema, kad se ugasi telefon tj isprazni baterija (zbog tada one fore praznjenje-punjenje baterije, odnosno formiranje iste) nema vise, crk´o, umro, uglavnom nije reagovao ni na punjac ni na hard reset
i ne vidim poentu da nosis nekome da ti popravlja telefon a imas telekomovu garu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A poenta je ta da sam cuo price da ti "popravljaju" telefon po mjesec-dva, a jbg navikao svaki dan koristit ovaj telefon, sto na poslu, sto kuci..znas li barem kakvo je trenutno stanje sto se tice telefona koje ti dadnu da koristis dok tvoj ne poprave, mislim dadnu li barem neki solidan s wifi, na dodir i to ?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne znam za to, a ako ga ne mognu popraviti dace ti novi telefon
a dosad se nisam susreo nigdje, pa ni na internetu procitao da u telekomu uzmu telefon pa popravljauju telefon mjesec dana
kad im odneses telefon, popunis tamo neke papire u vezi kvara, usput spomeni im za svaki slucaj da ti je potreban telefon brzo
do tebe je kako god, ako ces nositi vamo kod nekih servisera ili u telekom
probaj opet odraditi hard reset, ako ti poslije ne proradi onda tek imas kvar
a dosad se nisam susreo nigdje, pa ni na internetu procitao da u telekomu uzmu telefon pa popravljauju telefon mjesec dana
kad im odneses telefon, popunis tamo neke papire u vezi kvara, usput spomeni im za svaki slucaj da ti je potreban telefon brzo
Kontam uzimat telefon nakon 5 godina, pa reko da vidim sta mi preporucujete. Budzet mi je oko 500KM.
Ima li u Sarajevu radnji da daju mobitele na rate, ili samo preko Telekoma mogu?
Ima li u Sarajevu radnji da daju mobitele na rate, ili samo preko Telekoma mogu?
Cema, meni su dali Huawei U8180 prosle godine dok je moj telefon (tad Xperia miro) bio na servisu, a bio je 2 sedmice, ako nista, imao je WiFi (mada realno telefon nije nikakav, al' je bar to valjalo
)
@ cala
Ako ces Android, uzmi Nexus 4, bolje za te pare neces naci, a to oko rata ne znam...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

@ cala
Ako ces Android, uzmi Nexus 4, bolje za te pare neces naci, a to oko rata ne znam...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma samo je problem sto gubim garanciju ako ga nosio bilo kojem serviseru, pa ako ne mognu popraviti, donji sam..ovako bi mi u telekomu dali novi telefon ukoliko ne bi otklonili kvar..QUARESMA 18<<< je napisao/la:ne znam za to, a ako ga ne mognu popraviti dace ti novi telefon
A kontao sam i o hard resetu, al nekako mislim da to nece nista pomoci ako je vibracija otisla

@anonimni ih kad bi meni dali takav, puna saka brade

Koja alpikacija je dobra za skidanje youtube videa na telefon, android je u pitanju.
Da je mogu skinuti preko google store.
Da je mogu skinuti preko google store.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Papastathopoulos
- Kontakt:
PS. zaboravio sam pitati, da li ovaj kvar vibracije uopste ide pod garanciju ? 
Elegant, "tubemate" je dobra, al nju trebas proguglati

Elegant, "tubemate" je dobra, al nju trebas proguglati

Ja video skidam preko MediaClipPRO
- alan_kardec
- Kontakt:
zna li neko gdje u Sa mogu kupiti poklopac za lumiu 520? nedavno sam je kupio u mtel-u (žutu
jer nije bilo druge) i užasno me nervira. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
I ja ju imam na svom. Al' stvarno nije losa uopce, dapace.ŠB_Fidelis je napisao/la:Stavi joj karbon foliju po zelji. Ozbiljno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa i na mom HTC One carbon 3d folija, fantasticno izgleda.

Ovako nesto.
Odlican je i u drugim bojama i kombinacijama, moze se doslovno sve iskombinirati.

Pratkicno, funkcionalno, lijepo.

Ovako nesto.
Odlican je i u drugim bojama i kombinacijama, moze se doslovno sve iskombinirati.

Pratkicno, funkcionalno, lijepo.
...Život za Široki...
- alan_kardec
- Kontakt:
fakat nisam znao za ovu karbon foliju. u koju god prodavnicu da uđem, svugdje nude samo one silikonske zaštite za fon. kad ono staviš, to više nije to, to je onda drugi telefon.
iz ovih stopa sjedam na biciklo i idem tražiti.
iz ovih stopa sjedam na biciklo i idem tražiti.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Samo ti treba netko tko radi presvlacenje u carbon (vozila, laptopa, nebitno), i to je to, nemas sta posebno traziti. 

...Život za Široki...
Kupio sam Huawei Ascend G700 prije neki dan.Za moje potrebe pristojan telefon,al ima jedna mana
Kamera 8 MP,a slika ko sa 3.2,cacko sam vamo po podesavanjima ali nista.Bilo kakva pomoc je dobrodosla 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
hoš da ti ja posudim senzor od svoje kamere sa lumie 1020? inace ne vidim drugo rijesenje 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Windows Phone 8.1 Dev Preview konacno dostupan!
jos malo pa cu pristaviti update, ide prvo hard reset pa cu onda apdejtovati na 8.1, ne zelim nikakve probleme kasnije
jedva cekam
EDIT:
jos malo pa cu pristaviti update, ide prvo hard reset pa cu onda apdejtovati na 8.1, ne zelim nikakve probleme kasnije

jedva cekam

EDIT:
I kakav je? Koliko vremena treba da se instalira?QUARESMA 18<<< je napisao/la:Windows Phone 8.1 Dev Preview konacno dostupan!
jos malo pa cu pristaviti update, ide prvo hard reset pa cu onda apdejtovati na 8.1, ne zelim nikakve probleme kasnije![]()
jedva cekam
EDIT:
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.