Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Dosla je struja 

- samo_lijevo
- Kontakt:
kakve su ovo trake?
eno satelit kriv.
tesko se nama kada bude SP u nogometu.
eno satelit kriv.

tesko se nama kada bude SP u nogometu.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 05 apr 2014, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- legenda reala
- Kontakt:
fataju signalsamo_lijevo je napisao/la:kakve su ovo trake?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zavalise ga Farcanke 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
de mi recite jel ovaj spiker u dvorani iz cazinski nadrealista?? 

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Yep, Kenan Alagic 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
[youtube][/youtube]
A blentovine
A blentovine

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
VI STE VI STE PONOS DRŽAVE, PONOS DRŽAVE...
Utakmica rutinski odradjena, a Cazinjani napravili odlicnu atmosferu. Cestitke i igracima i navijacima.
Utakmica rutinski odradjena, a Cazinjani napravili odlicnu atmosferu. Cestitke i igracima i navijacima.
Rutinski 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Rutinski. Dobro su odigrali iako više od pola tekme nismo vidjeli
Island čekaj nas!

Island čekaj nas!

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne mogu napravit prijenos iz Cazina, kako li ce sa IslandaUnofficialpage je napisao/la:Rutinski. Dobro su odigrali iako više od pola tekme nismo vidjeli![]()
Island čekaj nas!![]()

Cazinskim žargonom - navijači i igrači ubili brašno
Nope.Cap17an je napisao/la:Cazinskim žargonom - navijači i igrači ubili brašno
Kod nas je: Ubili smo Boga u njima.
Ma bravo Cazin !

Btw, Island poražen od Austrije u prijateljskoj utakmici 7 golova razlike ako se ne varam.

Btw, Island poražen od Austrije u prijateljskoj utakmici 7 golova razlike ako se ne varam.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
dobro su onda,bolje su prosli od nas.zizu1991 je napisao/la:Ma bravo Cazin !![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
jedna stvar mi se veoma svida, nakon onih svih "cudnih" godina , ova generacija mi dijeluje kao tim!! Ocigledno je jedno medusobno postovanje medu igracima a posebno prema treneru

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
kako je Bal.. ovaj Peric odigrao drugo poluvrijeme ?
Perić je večeras odigrao Balićmirzatele je napisao/la:kako je Bal.. ovaj Peric odigrao drugo poluvrijeme ?

- znači 4-5 asistencija i 4 gola , asistencije glava boli ..., za njeg bi šteta bila da i sledeću sezonu igra našu Ligu , lijepo bi bilo da se Bosna dočepa SEHA Lige ili da pređe u neki klub koji igra istu ...
BiH - Grčka 27:22 (17:12)
Sedmerci: BiH 7 (4), Grčka 6 (3).
Isključenja: BiH 14
Grčka 12 minuta
BiH:
Vražalić 4, Ovčina, Perić 4, Delić 1, Panić 3, K. Savić, Burić B. (5 odbrana), Terzić, Toromanović 4, Dejanović (8 odbrana, 2 sedmerca), Čelica, Karačić 1, Prce 2, Malinović 4, Milas, Halilković 4; Selektor: Dragan Marković.
GRČKA:
Tsilimparis, Tsatso 1, Tzimourtos 2, Mastorogiannis 3, Evangelidis 2, Sanikis 2, Georgiadis 1, Papadopoulos 4, Deligiannis 1, Tziras 4, Ananiadis, Papadionysiou, Gourgoumis, Marango, Giannopoulos 1, Petridis 1; Selektor: Panagiotis Messinis.
Odlična utakmica, momci su odradili utakmicu odlično, a pred kraj Marković je dao šansu mlađim igračima. Većina je opravdala očekivanja, jedino Ovčinu nije ništa išlo.
Navijači odlični
(tri navijačke skupine i sve u najboljem redu), bolje i nego što sam mislio, nadam se novoj utakmicu u Cazinu u narednom ciklusu. Krajina i Cazin su položili ispit

Navijači odlični

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
ja koliko sam upratio da Ovčina nije ni imao upotrebljivih lopti na krilu , jedino možda dok je bio prekid TV prenosa ... , u Grčkoj je imao 2 lopte jednu je zabio kokicu , a drugu ga golman pročitao , dok Vražalić u Grčkoj čini mi se da je imao samo jednu loptu na krilu za cijelu utakmicu ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.