Cartman je napisao/la:
Sto Ajax rece, igraju i Evropu, pa onda liga kup, FA kup...A od sezone 15/16 vjerujem da ce bit vazan dio tima.
Sezona 2015/2016
prije ce biti
Bgm prije ce biti klupa, ostaju McCartney i Barry vezni par a na njemu je da se na treninzima dokazuje i pokušava se izboriti za minute i Abd zamjeni Barrya u ekipi
Naravno ovo sve ako dodaje j Everton al ja sam pesimista jer previše se pise a nista konkretno
JoseMourinho je napisao/la:
Bgm prije ce biti klupa, ostaju McCartney i Barry vezni par a na njemu je da se na treninzima dokazuje i pokušava se izboriti za minute i Abd zamjeni Barrya u ekipi
Naravno ovo sve ako dodaje j Everton al ja sam pesimista jer previše se pise a nista konkretno
Upravu si. Prvu godinu mu je klupa skoro zagarantovana. Osim u slucaju povrede McCarthya ili Barrya. Tu je jos i Gibson koji nije bas toliko naivan igrac kao sto neki misle. Prosle sezone je imao probleme sa povredama. Steta da nije prihvatio poziv Swansea. Swansea NIJE mali klub.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 jul 2014, 15:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Sigurno je da nece ostati u Madjarskoj, a gdje ce preci izgleda da ne zna niko... Samo da ne ode u Tursku ili Rusiju i ja sam zadovoljan. Lige petice- idealno- pa bilo gdje
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Mozda.. ali ili se meni bas zbog toga sto su nasi igraci u pitanju pa to nekako komplikovano sve ili je stvarno uvijek oko nasih nekakve komplikacije i problemi.. nikako da to glat prodje..
Mozda.. ali ili se meni bas zbog toga sto su nasi igraci u pitanju pa to nekako komplikovano sve ili je stvarno uvijek oko nasih nekakve komplikacije i problemi.. nikako da to glat prodje..
mirzavolimtebosno je napisao/la:Mozda.. ali ili se meni bas zbog toga sto su nasi igraci u pitanju pa to nekako komplikovano sve ili je stvarno uvijek oko nasih nekakve komplikacije i problemi.. nikako da to glat prodje..
Nije da je komplicirano, vec nasi mediji nagadjaju pet puta dnevno, znajuci da to interesuje raju, i mi na kraju imamo percepciju da je sve nesto smotano kad su nasi igraci u pitanju.
Gori su Engleski mediji od nasih...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Tomasz Mortimer @TMortimerFtbl Hungarian media reporting a Ukrainian club have come in with a more lucrative offer for Besic. Not from a very reliable s0urce, though #efc
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Samo jedno interesuje, da li Besic uopste ima pravo igrati u Engleskoj???
Nema EU pasos, nije odigrao 70% utakmica za repku u zadnje dvije godine, i napunio je 21 godinu tako da ne mozi biti "izvanredni talenat" koji moze dobiti posebnu dozvolu :/
Bojim se, da nece morati na posudbu godinu dana zbog tih pravila, ili ako je neko upuceniji neka ovo razjasni po kojoj osnovi on ima pravo igrati u ENG?
mokhe je napisao/la:Moze igrati. Rodjen u Njemackoj, tamo poceo karijeru i postao profesionalac, vodice se kao EU player.
Nece se voditi kao EU "player" jer nema Njemacko drzavljanstvo, jedino ako ga nije u medjuvremenu zatrazio da bi mogao igrati u ENgleskoj, do prije tri godine ga sigurno nije imao, to znam iz prve ruke.
mokhe je napisao/la:Moze igrati. Rodjen u Njemackoj, tamo poceo karijeru i postao profesionalac, vodice se kao EU player.
Nece se voditi kao EU "player" jer nema Njemacko drzavljanstvo, jedino ako ga nije u medjuvremenu zatrazio da bi mogao igrati u ENgleskoj, do prije tri godine ga sigurno nije imao, to znam iz prve ruke.
rodjen je i trenirao u njemackoj do 18-te, to ce mu tesko oduzeti
Goalgetter je napisao/la:Tomasz Mortimer @TMortimerFtbl Hungarian media reporting a Ukrainian club have come in with a more lucrative offer for Besic. Not from a very reliable s0urce, though #efc
Od jednog Madjarskog novinara.
Samo cekam da neki forumas pocne pisat "Sta fali Ukrainskoj ligi?", ko sto pistu kada se prica o nasim igracima da prelaze u Turske i Ruske lige.
Realno, mume još uvijek nema kvalitet za Englesku ligu, ipak treba pokazati konstantu u jakoj ligi a ne nakon dvije solidne utakmice u reprezentaciji očekivati najjaču ligu. Ja očekujem neki klub iz donjeg dijela bundeslige i to je premija.