Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Virtu4l » 05 mar 2010, 14:29

Cescinho4 je napisao/la:Milan nije imao para, a i mogao je ove zime ici kad je Wolfsburg onako los u BL da ga je neko ozbiljno htio.
Nije mogao ići jer ima ugovor da tek od ljeta može preći u drugi klub, tako nekako.

Ponavljam, smiješno je diskutovati o kvalitetu Edina Džeke, a posebno upoređivati ga sa Ibiševićem. Mogu ga upoređivati sa Drogbom, Ibrahimovićem, Villom i sličnim igračima, ali sa Vedadom nikako, ne još...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 mar 2010, 14:34

a prosle sezone se dzeko nije mogao nikako usporedjivat sa Ibisevicem jer je ovaj bio najbolji strijelac a sad kad ovaj zabija to je obrnuto. Dzeko je medju TOP 3 napadaca on, Rooney i Drogba al Ibisevic je bio najbolji dok je bio u formi. al vratice se Vedo. pa on i Dzekson da razbijaju jadne francuze.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2010, 14:48

Nasao neko Opela porediti sa Bendjom i to cetiri vuce :roll: .
Ali dobro je ni sa jednim ,pjeske neces. :mrgreen:
I jos nesto sto raja slabo konta,da su ''obatrojica''recimo makar u Francuskoj repci da ne govorim o drugim ovi bi sad umakali u Barceloni,M.U ali bi u repci imali ''koristi'' ko' i Svedska od Ibrahimsona ili Bugarska od Berbatova.
Bolje njih gdje jesu,manje se trose. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 05 mar 2010, 15:03

sta vam je ljudi, bitno je da su obojica NASI.. ;)
Volim te Bosno!!!

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 05 mar 2010, 16:46

uozbiljite se molim vas.... dzeko je bolji ne mogu vjerovat da tu ima dileme... pa covjek puno bolje drzi loptu od njega, ima ubitacan sut, gradi se, nosi po dvojicu na ledjima, skok... skoro svaki parametar... dzeko ove sezone nema iza sebe misketa kao prosle godine pa je opet dao 20-ak golova

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 05 mar 2010, 17:09

Dzeko je mnogo kompletniji igrac od Vedada,jedino sto je kod Vede mozda jace ili je tu negdje je osjecaj za prostor i realizacija...
Medjutim,harishp je jednom rekao,pa se valjda nece naljutiti sto ga citiram:"Neki ovdje vade jednog iz gov*ana da bi se posr*ali po drugome"...Mislim da je to krajnje nekorektno
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 mar 2010, 18:19

demir44 je napisao/la:Dzeko je mnogo kompletniji igrac od Vedada,jedino sto je kod Vede mozda jace ili je tu negdje je osjecaj za prostor i realizacija...
Medjutim,harishp je jednom rekao,pa se valjda nece naljutiti sto ga citiram:"Neki ovdje vade jednog iz gov*ana da bi se posr*ali po drugome"...Mislim da je to krajnje nekorektno
Boze sacuvaj, to sam ''opcenito'' :mrgreen: mislio na momke sa karakterom.
A ne na one dvozume ili ''jednom-guzicom na dvije stolice sjedaca. ;) Pa zavisi koja im bude cvrsca na nogama iliti meksa na podmetacu.
Iskreno, takvima bi nogom na glavu stao da im ''pomognem''kad su do guse u go-vn-ima :mrgreen:
Tako da je to korektno i direktno itekako.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 mar 2010, 11:13

Imali ikakvih osjecaja danas? :D

Carlos Eduardo je najavio pobjedu protiv Mainza, uostalom igraju kod kuce, dakle bice motivisani. Kratki interview sa Ibisevicem i drugim Hoffenheimovcima pred utakmicu na Bundesliga.de na glavnoj stranici. Kazu kako se ponovo vratio i da je pun samopouzdanja, pri tome pokazuju jos onu golcinu protiv Herthe. http://www.bundesliga.de/de/

Ovdje ce kao uvjek biti valjda dovoljno links za utakmicu:
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=67057&part=sports
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 07 mar 2010, 12:43

BoSna_pLayA je napisao/la:Trebao bi zabiti .. 4 gola u zadnje 4 utakmice je zabio. :mrgreen:
i da ne zabije........dobar je.........mnogi su bili skeptici..........

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 mar 2010, 13:18

Koliko će Vedo ako Bog da danas zabiti golove, 1, 2, 3 :roll:

Igraju protiv Mainza, i nekako sam siguran u Vedadov gol na današnjom utakmici, ako Bog da i zabiti će, makar dva, zlatna sredina. :mrgreen:

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 07 mar 2010, 18:07

Neka budu sretni da ne prime dva. Hoff nije golu prisao za prvih pola sata.

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 07 mar 2010, 18:12

Samo da da plaho ne siri ruke :-),beze iugleda s rasirenim rukama ...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 mar 2010, 18:20

Puuh koliko Mainz bunkerise, igraju veoma defenzivno i kompaktno. Hoffenheimu treba malo vise kreativnosti, skoro sve ide preko lijeve strane, sa desne nista. Zvizduci pri kraju prvog poluvremena. Navijaci Hoffenheima kao uvjek brzo razmazeni. Moraju u drugom dijelu pritisnuti vise, greske Mainza ce onda automatski doci same od sebe.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 07 mar 2010, 18:22

Definitivno Vedo se budi i polako stavlja strah od duela u drugi ili treci plan...
Danas nije imao sansi ali se vidi da je u brzini vise...

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 07 mar 2010, 18:23

Lose igra Hoffenhaim...oni neka Vedi zahvale sto ne ispadaju iz lige i Eduardu.
Kljucni problem su im bekovi...pogotovo ovaj Ibesberger...pa on ni u Laktasima nema mijesta. :lol:
Takodjer sredina terena 0 bodova...Marquisel (ili kako vec) je nevidljiv skroz. Ja na kladari samo cekam da Hoffe da gol i znam da cu pasti posto je Mainz solidna ekipa. Nego eto isao navijacki :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 mar 2010, 18:29

Principatus je napisao/la:Puuh koliko Mainz bunkerise, igraju veoma defenzivno i kompaktno. Hoffenheimu treba malo vise kreativnosti, skoro sve ide preko lijeve strane, sa desne nista. Zvizduci pri kraju prvog poluvremena. Navijaci Hoffenheima kao uvjek brzo razmazeni. Moraju u drugom dijelu pritisnuti vise, greske Mainza ce onda automatski doci same od sebe.
Zar je moguce da u 45 minuta ni jedna ekipa nije opucala na gol.
Dva autobusa su postavljena sredini.Tako da ne dolazi u obzir neki bunkeri.Nego jednostavno i jedni i drugi zapeli na toj sredini ni makac vise.
Spora igra nece dati nikakvih rezultata.I rezultat je trebao biti -0:-0.
Zvizduke su zasluzili jer niko ovako bas dosadno poluvrijeme nebi volio po onakvoj zimi gledati.Platis kartu da se ucrvas :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 07 mar 2010, 18:34

Eduardo je imao jedan šut.

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 07 mar 2010, 18:34

vOluMme je napisao/la:Eduardo je imao jedan šut.
imao je i Ibišević jednu preko gola :roll: :roll:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 mar 2010, 18:35

htio sam se pojest sto sam prespavao prvo pol, a haman sam napravio pravu stvar :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 07 mar 2010, 18:37

_dreamer_ je napisao/la:htio sam se pojest sto sam prespavao prvo pol, a haman sam napravio pravu stvar :D
Jesi :mrgreen: :mrgreen:
E treba im reci da pojacaju malo svijetla na stadionu ja onog Maicosela nikako ne vidim :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Blackwargreymon, Brazzzoo123, Goalgetter, HariTz, KarlMarx, Kaunas i 54 gosta.