NK Zvijezda Gradačac

mali zmaj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la mali zmaj » 06 feb 2011, 16:34

Pozdrav svim navijačima zvijezde, od danas sam i ja tu :D

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 06 feb 2011, 16:42

Bosanski zmaj je napisao/la:
altai je napisao/la:danas igrali sa banovicima i izgubili 3-2 al dobra utakmica bila
Ko je dao golove za Zvijezdu?
Izgleda da nam nesto nestima u odbrani,primili smo ukupno 6 golova od Veleza i Buducnosti, ekipa koje se bore za opstanak u ligi.Sa druge strane prije smo u prijateljskim utakmicama sve redom pobjeđivali a kad dođe prvenstvo nismo mogli sanse napravit.Pa tako da ni ovi rezultati u pripremnim utakmicama ne moraju biti pravo mjerilo snaga.
Pripremne utakmice nisu nikakvo mjerilo, a posebno ako pogledas koju godinu unatrag pa vidis rezultate Zrinjskog u pripremama i prvenstvu, dok ih je vodio gospodin Jovic...vidjeces da je Zrinsjki kada je uzeo titulu na pripremama gubio od drugoligasa...
Po meni niste zasluzili ni kvaliteteom igraca ni ambijentom koji vlada u Gradaccu da se borite za opstanak, sada dolaskom definitivno jednog od boljih ako ne i najboljeg trenera u BiH , mislim d aza vas "nema zime"...Gospodin Jovic je vrhunski strucnjak i odlican covjek, i mislim da vas ceka lijepo proljece...
U svakom slucaju ja licno bi volio da Zvijezda svaku sezonu nastupa u PL BiH, poznajem dosta vasih igraca, imate super ambijent za utakmice i msilim da ste zdrava sredina...sve najbolje i puno pozdrava iz Zenice
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 07 feb 2011, 07:53

admir_ze1982 je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:
altai je napisao/la:danas igrali sa banovicima i izgubili 3-2 al dobra utakmica bila
Ko je dao golove za Zvijezdu?
Izgleda da nam nesto nestima u odbrani,primili smo ukupno 6 golova od Veleza i Buducnosti, ekipa koje se bore za opstanak u ligi.Sa druge strane prije smo u prijateljskim utakmicama sve redom pobjeđivali a kad dođe prvenstvo nismo mogli sanse napravit.Pa tako da ni ovi rezultati u pripremnim utakmicama ne moraju biti pravo mjerilo snaga.
Pripremne utakmice nisu nikakvo mjerilo, a posebno ako pogledas koju godinu unatrag pa vidis rezultate Zrinjskog u pripremama i prvenstvu, dok ih je vodio gospodin Jovic...vidjeces da je Zrinsjki kada je uzeo titulu na pripremama gubio od drugoligasa...
Po meni niste zasluzili ni kvaliteteom igraca ni ambijentom koji vlada u Gradaccu da se borite za opstanak, sada dolaskom definitivno jednog od boljih ako ne i najboljeg trenera u BiH , mislim d aza vas "nema zime"...Gospodin Jovic je vrhunski strucnjak i odlican covjek, i mislim da vas ceka lijepo proljece...
U svakom slucaju ja licno bi volio da Zvijezda svaku sezonu nastupa u PL BiH, poznajem dosta vasih igraca, imate super ambijent za utakmice i msilim da ste zdrava sredina...sve najbolje i puno pozdrava iz Zenice
hvala pozz iz Gradačca :)

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 07 feb 2011, 11:53

Naši su se vratili sa priprema, u srijedu trening u 14 sati.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Patuljci
Kontakt:

Post Postao/la Patuljci » 07 feb 2011, 22:00

Cujem da vam dolazi golman iz Trebinja i sa njim cete biti dosta jaci.Pozdrav iz Mostara

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 07 feb 2011, 23:11

Patuljci je napisao/la:Cujem da vam dolazi golman iz Trebinja i sa njim cete biti dosta jaci.Pozdrav iz Mostara
O kojem golmanu se radi ? Je li mozda u pitanju Novica Berak koji je branio za mladu reprezentaciju BiH ?Ako je on u pitanju mogu reci da se radi o odlicnom golmanu i bio bi pojacanje za nas.

Patuljci
Kontakt:

Post Postao/la Patuljci » 07 feb 2011, 23:35

Kolko sam upucen radi se upravo o Novici Beraku,mada sam cuo da je dosta klubova zainteresovano za njega.Steta sto ga nije angazovao Zrinski.Ali u koliko vi uspijete napravili ste pravi posao,i kao sto vidim zaokruzili bi ste odlican tim.Sretno!

ADOOO
Kontakt:

Post Postao/la ADOOO » 08 feb 2011, 11:47

u nedjelju ima utakmica ZVIJEZDA-MODRICA utakmica se igra u slatini idemo vidjet kako su se nasi igraci spremili za nastavak proljetnog djela prvenstva

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 08 feb 2011, 13:10

ADOOO je napisao/la:u nedjelju ima utakmica ZVIJEZDA-MODRICA utakmica se igra u slatini idemo vidjet kako su se nasi igraci spremili za nastavak proljetnog djela prvenstva
nedjelja ... a u koliko sati???
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 08 feb 2011, 13:22

imali danas trening ako ima u koliko je sati
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

ADOOO
Kontakt:

Post Postao/la ADOOO » 08 feb 2011, 14:39

necko_gradacac je napisao/la:
ADOOO je napisao/la:u nedjelju ima utakmica ZVIJEZDA-MODRICA utakmica se igra u slatini idemo vidjet kako su se nasi igraci spremili za nastavak proljetnog djela prvenstva
nedjelja ... a u koliko sati???
utakmica pocinje u 3h

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 08 feb 2011, 21:10

Jos nismo u pripremi osjetili slast pobjede.Izvlace se svi kao rezultat je u drugom planu.Za Velez i Buducnost rezultat je isto bio u drugom planu pa nam po tri uvalise.Pozadi smo spori,Nezic sitan na beku da bi u prekidu cuvao igraca u sesnest koji je masivniji od njega.Moranjkic mi nije bas pouzdan na drugoj strani.Sreda pospora,mozda Stokic malo ubrza.Krila nesto mogu i uradit ali u napadu Tosunovic promjenjljive forme,Ristic daj Boze.Rezultati iz ove dvije utakmice pokazuju ove slabosti u Zvijezdi.Mozda laicki ovo analiziram i volio bih da grijesim i da se u suprotno uvjerimo kada pocne prvenstvo.

NKZG
Kontakt:

Post Postao/la NKZG » 08 feb 2011, 21:13

zvjezdas je napisao/la:Jos nismo u pripremi osjetili slast pobjede.Izvlace se svi kao rezultat je u drugom planu.Za Velez i Buducnost rezultat je isto bio u drugom planu pa nam po tri uvalise.Pozadi smo spori,Nezic sitan na beku da bi u prekidu cuvao igraca u sesnest koji je masivniji od njega.Moranjkic mi nije bas pouzdan na drugoj strani.Sreda pospora,mozda Stokic malo ubrza.Krila nesto mogu i uradit ali u napadu Tosunovic promjenjljive forme,Ristic daj Boze.Rezultati iz ove dvije utakmice pokazuju ove slabosti u Zvijezdi.Mozda laicki ovo analiziram i volio bih da grijesim i da se u suprotno uvjerimo kada pocne prvenstvo.
+ golman slab, nema kvaliteta za premijer ligu :geek:

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 08 feb 2011, 21:50

NKZG je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Jos nismo u pripremi osjetili slast pobjede.Izvlace se svi kao rezultat je u drugom planu.Za Velez i Buducnost rezultat je isto bio u drugom planu pa nam po tri uvalise.Pozadi smo spori,Nezic sitan na beku da bi u prekidu cuvao igraca u sesnest koji je masivniji od njega.Moranjkic mi nije bas pouzdan na drugoj strani.Sreda pospora,mozda Stokic malo ubrza.Krila nesto mogu i uradit ali u napadu Tosunovic promjenjljive forme,Ristic daj Boze.Rezultati iz ove dvije utakmice pokazuju ove slabosti u Zvijezdi.Mozda laicki ovo analiziram i volio bih da grijesim i da se u suprotno uvjerimo kada pocne prvenstvo.
+ golman slab, nema kvaliteta za premijer ligu :geek:
A jeste li vi gledali te pripremne utakmice? Ja sam čuo od čovjeka koji je bio na pripremama da je Ristić razvaljivao, mnogo trčao, borio se za svaku loptu, imao dosta šansi i da je daleko više pokazao od Tosunovića. I Stokić je po njegovim riječima odlično odradio pripreme, nema komplikovanja, odmah puca po golu čim je oko i u šesnaestercu. Ne melja.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 21:52

Zvjezdaši ima li kakvih novosti povodom renoviranja vašeg stadiona,koliko me pamćenje služi bilo je neke priče da će se nešto raditi?
Kako su se snašle novajlije,ima li od nje kakve koristi,bar na osnovu onoga što su pokazali na pripremnim utakmicama?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 08 feb 2011, 22:19

Mi nikad zadovoljni. Zadnji put na pripremama derali sve redom, čak i Borca pa kad je počelo prvenstvo ne možemo kući nikog dobit. Sjećam se Ninkovićevih priprema, niti je u njima dominirala Zvijezda niti je nešto previše loša bila, jednostavno to su pripreme. Kako koji trener koristi te opcije takvi su i rezultati. Može se slobodno reći da ova ekipa ima nešto više nego prošla i možda zato se očekuje u tim pripremnim utakmicama da se pobijedi, ali trener možda isprobava različite taktike koje može primjenjivati u toku same utakmice. To ne bih mogao reći za Ćurguza koji je tuta trener što se tiče same promjene taktike u toku utakmice. Vidjet ćemo šta nas čeka, nadam se najboljem, tj. da razvalimo u drugom kolu na Banji Želju i obradujemo 5-6 hiljada navijača :)
Dragon Town

Patuljci
Kontakt:

Post Postao/la Patuljci » 09 feb 2011, 22:18

zmaj_Bosne je napisao/la:Mi nikad zadovoljni. Zadnji put na pripremama derali sve redom, čak i Borca pa kad je počelo prvenstvo ne možemo kući nikog dobit. Sjećam se Ninkovićevih priprema, niti je u njima dominirala Zvijezda niti je nešto previše loša bila, jednostavno to su pripreme. Kako koji trener koristi te opcije takvi su i rezultati. Može se slobodno reći da ova ekipa ima nešto više nego prošla i možda zato se očekuje u tim pripremnim utakmicama da se pobijedi, ali trener možda isprobava različite taktike koje može primjenjivati u toku same utakmice. To ne bih mogao reći za Ćurguza koji je tuta trener što se tiče same promjene taktike u toku utakmice. Vidjet ćemo šta nas čeka, nadam se najboljem, tj. da razvalimo u drugom kolu na Banji Želju i obradujemo 5-6 hiljada navijača :)

Ovaj trener Vam zna šta radi, to je dokazani stručnjak. Što se tiče Rileta doveli ste jednog od naj korisnijih igrača. Vidim da vam neštima odbrana. Čudi me za Cveleta da nije doveo BERAKA jer dosad sve što je doveo je dobro samo da se posloži. Svaka čast Smajketu ali premijera je preteška za njega. Samo da tu ne pukne jer samo sa njim završiti prvenstvo PRAVA HRABROST.

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 10 feb 2011, 12:44

imali danas trening i ukoliko je sati i jeli na pomocnome stadionu jer jucer nije bio na nasem stadionu
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 10 feb 2011, 15:02

Ma je.bo trening.Ako hoces da vidis igrace na djelu,izadjes navece malo u grad i vidis kako nasi puleni smiruju pive iz casa za caj."Daj nam 4 caja (sa ukusom premingera)",povikase junaci.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 10 feb 2011, 17:00

skituljac je napisao/la:Ma je.bo trening.Ako hoces da vidis igrace na djelu,izadjes navece malo u grad i vidis kako nasi puleni smiruju pive iz casa za caj."Daj nam 4 caja (sa ukusom premingera)",povikase junaci.
haha, ti kao da ih uhodiš :mrgreen:
Dragon Town

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.