Ma ovo je bila trenerska pogreška, jer se krenulo igrati na sigurno, a nije se mnogo toga igrački mijenjalo. Mislim, ako je već Sarri krenuo čuvati prednost, zašto je uveo ovog Marokanca umjesto Lorenza, a ne nekog defanzivca?MaGiCa je napisao/la:Upravo tako.kumkalesic je napisao/la:Ovo je bilo loše odigrano u drugom poluvremenu....
No, pobijedilo se je i to je sada i najbitnije
60 minuta mašina je radila, a onda 1 ler i to kakav.
Pa ova lijeva strana Napolia sa ova dva Afrikanca je bila ogromna defanzivna rupa što su igrači Intera baš dobro koristili. Logičnije je bilo, barem meni, da je Strinić tu ušao i pomogao Ghoulamu, a da je El Kaddouri išao unutra umjesto Callejona ako ga je već imao namjeru večeras koristiti.
I zašto ne koristi više ovog Valdifioria kojeg valjda i ponajbolje poznaje od svih veznjaka? Večeras je trebao netko ući na sredinu terena tko će, što bi se reklo, znati stati na loptu, a to ovaj španski krkan Lopez definitivno ne umije.
Još dosta je posla i učenja kako igrača tako i trenera Sarria ako se želi konačno doći do naslova prvaka. Siguran sam da ovaj igrački roster ima kvaliteta za tako nešto, ali moraju se malo sabrati i početi ispravljati sopstvene pogreške...