FK Drina Zvornik

vm22
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la vm22 » 02 avg 2014, 23:57

Drina1945 je napisao/la:Jbg. zamal bod ali sve u svemu u pravu sam bio kad sam poručio navijačima Veleža, na njihove nerealne prognoze, da će moliti Boga da daju jedan gol.

Sledeće subote pada prvak, bićemo u fulu, samo da ne bude povreda.
Ne možeš suditi po rezultatu ;)
Velež je i bez 8 igrača imao 3-4 zicera pored ovog kad je pao gol i mogao je biti puno veći rezultat. Ali, vi niste loša ekipa, samo niste fizički pripremljeni jer su vam igrači poslije 60-70 minute jedva trčali. Vjerujem da ćete ostati u ligi ove sezone. Pozdrav ;)

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 03 avg 2014, 11:11

Ekipa Drine se dobro predstavila bez bunkera,u iducem kolu ce se pokazati da li je vrucina uticala na igrace Drine ili kondicija (mislim da je ovo prvo). Igrac sa brojem 9 zapazen,dobar,pokretljiv,borben.
Rođeni brato

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 03 avg 2014, 16:28

Sta je sa Rustemovica? Je li se oporavio?

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 03 avg 2014, 16:37

rebonja je napisao/la:Sta je sa Rustemovica? Je li se oporavio?
igrao protiv Veleža, ja msm cijelu ..

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 03 avg 2014, 17:15

Jbg bez sedam igrača igrati, od tih sedam, šest je dovedeno sa namjerom da budu okosnica tima, sve govori. Fizička sprema je uvijek bila slaba tačka Drine a vjerovatno će i ove sezone to biti glavna boljka ali eto nadam se da će tih šest igrača opravdati povjerenje koje su dobili kad su došli u klub. Još je rano govoriti o igri jer se i očekivao minimalan poraz, doduše mislili smo da ćemo biti kompletni pa se išlo na nerješeno ali u ovim okolnostima je bilo samo daj nekako da se neobrukamo.

A Rustemović je igrao cijelu utakmicu.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 10 avg 2014, 02:45

Drina i dalje nikako da nauči na sopstvenim greškama. Prvo ispušten bod u Mostaru, koji je Mladost znalački uzela a onda i poklonjena pobjeda Zrinjskom, kome je Slavija uzela lako bod na neutralnom terenu i koji ni u kom segmentu nije bio bolji ali eto, i dalje ćemo se nadati nekoj boljoj utakmici ko zna dokle.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 10 avg 2014, 10:44

Drina1945 je napisao/la:Drina i dalje nikako da nauči na sopstvenim greškama. Prvo ispušten bod u Mostaru, koji je Mladost znalački uzela a onda i poklonjena pobjeda Zrinjskom, kome je Slavija uzela lako bod na neutralnom terenu i koji ni u kom segmentu nije bio bolji ali eto, i dalje ćemo se nadati nekoj boljoj utakmici ko zna dokle.
Vaša greška je što ste se imalo otvorili u Mostaru. Mladost je došla po bod i uzela ga, samo u jednom trenutku su imali četiri igrača na protivničkoj poli. Jbg, vi ste igrali hrabrije što se meni sviđa iako je MVO uzela bod, protiv vas ne vjerujem da će igrati "bunker" pa neće ni uzeti bod(ove). Imaju špica tromog ne može meda šta je ono..

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 10 avg 2014, 12:09

drakensang je napisao/la:
Drina1945 je napisao/la:Drina i dalje nikako da nauči na sopstvenim greškama. Prvo ispušten bod u Mostaru, koji je Mladost znalački uzela a onda i poklonjena pobjeda Zrinjskom, kome je Slavija uzela lako bod na neutralnom terenu i koji ni u kom segmentu nije bio bolji ali eto, i dalje ćemo se nadati nekoj boljoj utakmici ko zna dokle.
Vaša greška je što ste se imalo otvorili u Mostaru. Mladost je došla po bod i uzela ga, samo u jednom trenutku su imali četiri igrača na protivničkoj poli. Jbg, vi ste igrali hrabrije što se meni sviđa iako je MVO uzela bod, protiv vas ne vjerujem da će igrati "bunker" pa neće ni uzeti bod(ove). Imaju špica tromog ne može meda šta je ono..
Ma jbg. naša najveća mana je trener. Ja nemam ništa protiv tog čovjeka ali kao trenera imam. Protiv Zrinjskog postavlja neku ludu taktiku, ide sa dva špica, na klupi drži najboljeg igrača iz prošle sezone, najboljeg veznog postavlja na mjestu gdje ne pripada, i na kraju kako je počeo da uvodi prave igrače i da postavlja pravu formaciju Drina dolazi do svoje igre i počinje da stvara prilike a Ivanović ulazi sa klupe i opravdava ono što sam napisao gore, da je zaslužio da igra od prve minute i postiže gol ali kasno je tada bilo za bilo šta, dvije skupe greške su napravili kao totalni amateri a to ekipe kao Zrinjski znaju dobro da kazne. U Mostar ide bez sedam igrača i umjesto da ide na bod, da igra bunker a da vamo lafo najavljuje ofanzivu on budala stvarno ide na pobjedu i na kraju će ispasti da je bolje bilo da je isti sastav odigrao i juče protiv Zrinjskog jer kako su se pokazali možda bi i uzeli bod, ali eto ostaje nada da ćemo konačno početi da igramo fudbal, idu dvije solidne ekipe od kojih jednu moramo da dobijemo.

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 10 avg 2014, 14:19

Drina1945 je napisao/la:Jbg. kod nas za sada igra dobro vidjećemo kad počne prvenstvo
Kako igra Kostić ? :urnebes:
003871312

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 10 avg 2014, 15:42

Evo da i ja ukratko iznesem svoje utiske poslije utakmice.
Po meni dva glavna nasa problema su :Dragan Micic i "domaci teren".
Zao mi je sto moram to reci za Micica,ali po meni previse miran i dobar covjek nije za trenera.Ja tog covjeka u zivotu
nisam cuo da je opsovao ili izderao se na igrace,mislim da bez obzira na znanje koje on vjerovatno ima ako nemas autoritet kod igraca ne vrijedi.
Drugi problem je "domaci teren",teren u Zvorniku nije poznat kao tzv."vruc",siguran sam da se nijedna ekipa nece zaliti na nasu grubu igru,batine ili da je dozivjela neke velike uvrede i neprijatnosti.
Koliko god da sam ponosan na nasu fer i sportsku igru,jednostavno nekad treba i iskoristiti tu prednost domaceg terena.Za nas realno taj domaci teren je jako mala prednost.
Mislim da su se i igraci Zrinjskog u najmanju ruku osjecali kao da igraju na neutralnom terenu.Realno mi na neutralnom terenu protiv Zrinjskog nemamo velike sanse,a ne znamo igrati klasicni bunker i provesti 90 minuta na svojoj polovini.
Nisam ja za to da mi igramo grubo,ali ostro i muski mora.Mora biti puno vise zara i energije u igri.
Sta mi recimo mozemo ocekivati protiv Zelje,gdje ce doci 1500 cutologa da jedu sjemenke i kokice i ponasaju se kao u pozoristu.Pritom na terenu odigramo mlako bez i jednog ostrijeg starta i nadigravamo se sa njima.
Pritom imamo trenera koji odgleda utakmicu kao da je na petom redu tribina.
Mozemo ocekivati da dobijemo 2-3 gola i to je to.
U subotu ne smijemo izgubiti utakmicu,jer ko ce trpiti ovog Cicka :urnebes:

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 10 avg 2014, 17:07

Cickoo je napisao/la:
Drina1945 je napisao/la:Jbg. kod nas za sada igra dobro vidjećemo kad počne prvenstvo
Kako igra Kostić ? :urnebes:
Igrao je u skladu sa svojim mogućnostima, mislim, nije on jadničak kriv što nije primio ni jednu dobru loptu pa da sad možemo reći bio je loš ili dobar. Imao je jednu odličnu priliku u 55. minutu ali mu je golman skino i jbg.

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 16 avg 2014, 17:50

Nivo Drine polako raste, katastrofa klubova PL je na pomolu :njanjanja: :njanjanja:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 16 avg 2014, 17:58

Drina1945 je napisao/la:Nivo Drine polako raste, katastrofa klubova PL je na pomolu :njanjanja: :njanjanja:
Nemojte tako.
Gore nisu jos ni vauceri podjeljeni a vi ih opet potopiste :lol:
PS pisao sam vec da ste dobri.Vi sigurno ostajete
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 16 avg 2014, 18:04

rodjenisa je napisao/la:
Drina1945 je napisao/la:Nivo Drine polako raste, katastrofa klubova PL je na pomolu :njanjanja: :njanjanja:
Nemojte tako.
Gore nisu jos ni vauceri podjeljeni a vi ih opet potopiste :lol:
PS pisao sam vec da ste dobri.Vi sigurno ostajete
hehe bilo je i vrijeme da pokažu više ono za šta su i dovedeni

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 16 avg 2014, 18:12

Ma vama je i raspored zeznut bio
Realno dva teska gostovanja,i Zrinjski kuci,nimalo lagano,tako da s 3 boda morate biti zadovoljni
Ono sto ste u Mostaru prikazali da igrate otvoreno danas evo donosi rezultat

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 16 avg 2014, 18:15

rodjenisa je napisao/la:Ma vama je i raspored zeznut bio
Realno dva teska gostovanja,i Zrinjski kuci,nimalo lagano,tako da s 3 boda morate biti zadovoljni
Jasno je nama od početka bilo da su prva dva kola može se reći već izgubljena ali opet nimalo nije prijatno kad vidiš 0 bodova a ono što su uradili protiv Zrinjskog je zaista amaterski, poklonjena pobjeda ali nema veze treba ove utakmice dobijati jer se time automatski eliminiše kandidat za opstanak.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 16 avg 2014, 18:23

Drina1945 je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Ma vama je i raspored zeznut bio
Jasno je nama od početka bilo da su prva dva kola može se reći već izgubljena ali opet nimalo nije prijatno kad vidiš 0 bodova a ono što su uradili protiv Zrinjskog je zaista amaterski, poklonjena pobjeda ali nema veze treba ove utakmice dobijati jer se time automatski eliminiše kandidat za opstanak.
Moje simpatije ste osvojili u Mostaru nakon fer(bez valjanja i odugovlacenja) i otvorene igre.Sad o kvalitetu igre mnogih premijerligasa je tesko govoriti,ali zbog ova dva razloga zasluzujete PL vise od mnogih.
Sretno :salut:

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 16 avg 2014, 19:13

Nisam se smio javljati na polovremenu,da ne izmalerisem :urnebes: .Mnogi su smatrali da smo zalutali u PL,ali je cinjenica da smo imali jako los raspored.
Treba ostati cvrsto na zemlji,i dalje imamo jako los raspored 5 i 6 kolo Sarajevo I Zeljo .Tu realno nemamo velike izglede,ali nema kukanja.
Na redu je Radnik,to se mora dobiti.Hvala Edinu Rustemovicu i Milosu Filipovicu sto su nam uljepsali ovaj dan!

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 17 avg 2014, 01:12

[youtube][/youtube]

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 avg 2014, 08:00

cestitke na prvoj pobjedi.odlicni golovi zbog ovoga se fudbal prati, sretno u nastavku
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.