Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Probaj da snimis na manjim brzinama pa pokusaj. No sve mi ide na to da je otisao CD/DVD ROM 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Kad skidam nesto sa torenta,je li moguce da stopirampritisnem pausu,ugasim komp i da sutradan nastavim skidanje gdje sam stao?
1946
Head je napisao/la:Kad skidam nesto sa torenta,je li moguce da stopirampritisnem pausu,ugasim komp i da sutradan nastavim skidanje gdje sam stao?
Samo pritisni stop i mozes nastaviti kad hoces.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
jedno pitanje vezano za pc, tacnije za facebook, ne mogu se prijaviti na facebook tj ne mogu dobiti onaj kod preko smsa sto sluzi kao sigurnosna mjera, ne dolazi mi ta poruka, zvao sam telecom nas i oni navodno nemaju tu nikakve nadleznosti, sta bi mogo drugo uraditi, da li je neko od vas imao slucajno taj problem? 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nemoj ni stavljati onda telefon, mislim da moze bez toga. Ako nece onda stavi drugi broj (telefon od nekoga iz familije).
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
LenBias je napisao/la:jedno pitanje vezano za pc, tacnije za facebook, ne mogu se prijaviti na facebook tj ne mogu dobiti onaj kod preko smsa sto sluzi kao sigurnosna mjera, ne dolazi mi ta poruka, zvao sam telecom nas i oni navodno nemaju tu nikakve nadleznosti, sta bi mogo drugo uraditi, da li je neko od vas imao slucajno taj problem?

Quaresma, to je sigurnosna mjera facebooka, tj kontroliranje
Da prilikom registracije MORAS unjeti broj telefona
Bio je neki "work around" pa da ne moras ukucavati svoj broj, no nisam koristio registraicju duze vremena pa ne znam kako ide tacno.

- King Kenny
- Kontakt:
Na laptopu imam instaliran win 7 32 bitni dok je procesor 64 bitni...ima i potrebe da inst 64
,znam da je ovaj novi i da prepoznaje vise od 4gb rama ali me zanima ima li to kakve vezee se zagrijavanjem,primjetio sam da mu temp zadnjih dana pri normalno radu relativno visoka
.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Nema nikakve potrebe ukoliko tebi nije potrebno.
- King Kenny
- Kontakt:
koja je poenta te tvoje slike? ukucam svoj broj, koji je telecomov, ima neke logike da oni barem malo imaju veze s tim sto mi nisu dostavljali poruku jer i sam facebook kaze da je do njih bilo, sta mislis o tome?QUARESMA 18<<< je napisao/la:LenBias je napisao/la:jedno pitanje vezano za pc, tacnije za facebook, ne mogu se prijaviti na facebook tj ne mogu dobiti onaj kod preko smsa sto sluzi kao sigurnosna mjera, ne dolazi mi ta poruka, zvao sam telecom nas i oni navodno nemaju tu nikakve nadleznosti, sta bi mogo drugo uraditi, da li je neko od vas imao slucajno taj problem?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ovako
zna li neko neku web stranicu il program za mobitel da mogu dzaba slati poruka koliko hocu ? Imao sam davno jedan takav program, al ne znam sad koji je bio..il recimo neki program da ga moram imati instaliranog ja i ta osoba kojoj saljem da bi mogao slati dzaba ? Pomagajte molim vas, kredit me unisti 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ako imas android to se moze odraditi, a drugaicje tesko
I ja sam imao negdje prije 4-5 godina taj program, no kupila ga je nokia i prestali su sa razvojom istog. Taj je mogao na svaki telefon...

e ovako meni treba pomo u vezi PC-a . treba mi jedno 1 500 KM. da kupim novi. pa bi molio da ko može nek pomogne u vezi ovog problema ..... 

Vođa zna.
Ima li takav program za poruke za iPhone ?
Ćema imaš program Viber, džabe pozivi, džabe poruke, ali moraš biti konektovan na wi fi.
Ćema imaš program Viber, džabe pozivi, džabe poruke, ali moraš biti konektovan na wi fi.
DRUG NEBI TI PUNCA
Naravno tu je Viber, kao i Whatsapp kao i velika vecina drugih, no ja bih za sms istakao Whatsappbagrcavi je napisao/la:Ima li takav program za poruke za iPhone ?

Wi-fi igra ulogu, no posto je prenos podatak mal to mozes raditi i preko GPRS pa ce poruka biti besplatna opet jer je obracunska jedinica 10kb a ti potrosis 2kb da posaljes poruku. Karikiram.
Evo ti s marketa informacije https://play.google.com/store/apps/deta ... m.whatsapp" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
Ja je na iPhone nisam probao, pa ne mogu pricati o njoj na tom uredjaju, no mislim da nema ama bas nikakve razlike od Androida.
Ono sto je bitno spomenuti je Br. instalacija: 100.000.000 - 500.000.000 dok je za Viber ovaj podatak Br. instalacija: 50.000.000 - 100.000.000
[youtube][/youtube]
Ja je na iPhone nisam probao, pa ne mogu pricati o njoj na tom uredjaju, no mislim da nema ama bas nikakve razlike od Androida.
Ono sto je bitno spomenuti je Br. instalacija: 100.000.000 - 500.000.000 dok je za Viber ovaj podatak Br. instalacija: 50.000.000 - 100.000.000

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hvala za ovo nisam znao
sad valja nagovarat prijatelje 
Ima li neko voljan da mi objasni ovo u praksi da probamo?

Ima li neko voljan da mi objasni ovo u praksi da probamo?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kada se vec spominje i mobilni internet svakom studentu bih preporucio ove pakete: http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5f102fc625e.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fenomenalni su
Fenomenalni su

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.