Analic je napisao/la:0.1Cospy89 je napisao/la:koja je razlika izmedju 0.2 i 0.3

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Analic je napisao/la:0.1Cospy89 je napisao/la:koja je razlika izmedju 0.2 i 0.3
Ne seri maligeronimo je napisao/la:Sve vri od pismenosti i zrelosti na koju se dotični stalno "kači".warden je napisao/la:aj koji sje"b zaboravi sam da je liga prvaka danas ,de nek me neko osamari molim vas![]()
1:1 ,penal vidim pujj ,al nema veze Milan bi trebo ovo bez dosta ljucni igraca "pak privesti u svoju korist![]()
P.S. Hajd' sad ponovo opleti pa da Admin obojicu pošalje na vječna lovišta.
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Analic je napisao/la:0.1Cospy89 je napisao/la:koja je razlika izmedju 0.2 i 0.3inace pita koja je razlika izmedju patch-eva za fm2012
Javier je napisao/la:Klub za koji navijas zamjeni nekim drugim, to ti je savjet od mene.fabregas je napisao/la:zdravo svima ja sam novi i navijac sam barce ako mi u pocetku mozete pomoci bio bi vam zahvalan
jaoProfesor je napisao/la:Javier je napisao/la:Klub za koji navijas zamjeni nekim drugim, to ti je savjet od mene.fabregas je napisao/la:zdravo svima ja sam novi i navijac sam barce ako mi u pocetku mozete pomoci bio bi vam zahvalan
don_burza je napisao/la:fabregas je napisao/la:zdravo svima ja sam novi i navijac sam barce ako mi u pocetku mozete pomoci bio bi vam zahvalan
Kasno je za pomoc otisao si putem bez povratka.
Sto se tice mene ja ti halalim
Reuf je napisao/la:don_burza je napisao/la:fabregas je napisao/la:zdravo svima ja sam novi i navijac sam barce ako mi u pocetku mozete pomoci bio bi vam zahvalan
Kasno je za pomoc otisao si putem bez povratka.
Sto se tice mene ja ti halalim
lisander je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111105098
Boli vas briga, zadrzace te mesija preko vruceg zimskog prelaznog roka
Neću reći ko je i koja je tema. Nisam neki tim koji voli da cinkari, al' men' je ovo bilo presmiješno.Stadion ne mamo,karata ne mamo....Balkanizam,primitivizam.DOST
Ili ti je bilo pre smjesnoArnelinho je napisao/la:Neću reći ko je i koja je tema. Nisam neki tim koji voli da cinkari, al' men' je ovo bilo presmiješno.Stadion ne mamo,karata ne mamo....Balkanizam,primitivizam.DOST
Arnelinho je napisao/la:Neću reći ko je i koja je tema. Nisam neki tim koji voli da cinkari, al' men' je ovo bilo presmiješno.Stadion ne mamo,karata ne mamo....Balkanizam,primitivizam.DOST
Nije "N,K,L" nego "P"Unknown Genius je napisao/la:Ako nije mislio m, šta je onda htio? N, k, l? Ali kad nekog ispravljaš i glumiš nekog profesora, onda bar ti napiši sve kako treba.![]()
Doduše ovaj sa "ne mamo", stvarno "ne ma" veze što se pravopisa tiče.
O Webbu i Ovrebou.Donnie Darko je napisao/la:Da, ovo je onaj sto je sudio utakmicu Chelsea-Barca, samo sto je u medjuvremenu promijenio drzavljanstvo, ime, ligu,to jest manje vise sve, ali nije imao srca promijenit frizuru.
Postao/la Cartman dana 07 nov 2011, 15:28
karameldar je napisao/la:Ja mislim kad bi Pierluigi Collina dosao vi biste bili protiv.
Pa kako ne bi, znas da je Eusebio jednom bio na odmoru u Italiji.