Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Champions League 2017/18
Chelseaju nek broje svaki ulaz u sesnaesterac ko gol opet nece proci.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Nerminovic
- Kontakt:
Bayern osvaja 100% pa ti vidi
Citirajte me za par mj.

Citirajte me za par mj.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Bayern ce opet biti moralni pobjednik. Vjerovatno prvi u historiji koji je odbranio tu titulu, ali ove godine imaju veliku prijetnju u vidu Citya za taj naslov.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Ako ovako bude, Romu vidim u polufinalu.Gefufna je napisao/la:Juve - Chelsea
Roma - Liverpool
Bayern - Sevilla
Real M - City

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Stvarno ne vidim nacin da nas Roma izbaciKaunas je napisao/la:Ako ovako bude, Romu vidim u polufinalu.Gefufna je napisao/la:Juve - Chelsea
Roma - Liverpool
Bayern - Sevilla
Real M - City

Juve osvaja. 

Nije ni to iskljuceno. Jedino sam siguran da necemo izgubit po obicajuRamsey8 je napisao/la:I bilo 1-1 sad ce da bude 2-2 hahaleorey je napisao/la:Kao sto sam napisao prosli put- gol Lionela u Londonu.
Sada opet. Ali dva komada.

27.10.2020
Ma daj 1-1, valja neke drame i produžetaka već u osmini. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Dobro igraju ovi ludi turci, nisu bezveze zalutali u KO fazu.
Šteta što su izvukli u osmini Bavariju koja je prejaka za njih i što odmah ispadaju , ali pokazali su ove godine da imaju neki kvalitet
Šteta što su izvukli u osmini Bavariju koja je prejaka za njih i što odmah ispadaju , ali pokazali su ove godine da imaju neki kvalitet

Istinu je rekao Uzvišeni BelminBelmin6 je napisao/la:Juve osvaja.
Zarathustra
Nevjerovatno agresivno, grubo i srcano igraju, povrijedise Thiaga i oba Bayernova stopera dobise zute kartone. Dobri su, samo ne volim ovakve ekipe, s tim da ih Ribery obozava, nadam se da si vidio ovo sad s Medelom sta radi.let3 je napisao/la:Dobro igraju ovi ludi turci, nisu bezveze zalutali u KO fazu.
Novi RonaldoLillard je napisao/la:Pa koliko frajer može bit ograničen, spor ko puž u svemu. Jbem te Montella glupa.

xaviesta je napisao/la:Atletico je ispau u grupi sa Jomom, treba ih banovat i dogodine.
Dobro veceras je razumljiv pritisak, EL je njihovo takmicenje.

Nije ništa pročitano nego je ishlapila sva ona energija koju su njegove ekipe prije imale,a nove trikove nije naučio i nakon sto su njegovu vrhunsku defanzivu godinama naziva antinogometom taj termin je točan tek zadnjih par godina.Sad je tek jedan od trenera,ostalo je samo jos reputacija od ranije koja je jedini razlog zbog kojeg moze opet dobiti priliku u nekom top klubu.Dojam je da ga jednostavno zaboli.Šteta.wobly92 je napisao/la:BtwMourinho i njegov dosadni pročitani antifudbal
Blejzer10 je napisao/la:Ove bi i Frank De Boer prosao

Nije da mi nije drago sto ih je popisao ovakoanonymousHD je napisao/la:Ako ovaj čovjek preživi 24 sata, spomenik mu dignut pored Sir Alexa Fergusona. Kako se popiša po klubu.![]()

Sad navijamo za međusobnu Jome i Madrida.
A vidi sam, dobro ga je povalio i isfat'ocoelho41 je napisao/la:Nevjerovatno agresivno, grubo i srcano igraju, povrijedise Thiaga i oba Bayernova stopera dobise zute kartone. Dobri su, samo ne volim ovakve ekipe, s tim da ih Ribery obozava, nadam se da si vidio ovo sad s Medelom sta radi.let3 je napisao/la:Dobro igraju ovi ludi turci, nisu bezveze zalutali u KO fazu.

Al kad skontaš da su bili prvi u grupi i mogli dobiti neki Porto ili Sevilju, imali bi neke šanse za četvrtfinala. Ovako nisu imali šanse.
Upravo to, perfektno si opisao, samo nije mi se dalo razlagati toliko priču oko njega. Nekad sam uživao gledajući kako pati Barcelonu sa Interom, ili kako nemilosrdno i hladno Chelsea igra i dolazi do bodova, i osvaja titulu sa 6-7 kola do kraja.SiamoNoi je napisao/la:Nije ništa pročitano nego je ishlapila sva ona energija koju su njegove ekipe prije imale,a nove trikove nije naučio i nakon sto su njegovu vrhunsku defanzivu godinama naziva antinogometom taj termin je točan tek zadnjih par godina.Sad je tek jedan od trenera,ostalo je samo jos reputacija od ranije koja je jedini razlog zbog kojeg moze opet dobiti priliku u nekom top klubu.Dojam je da ga jednostavno zaboli.Šteta.wobly92 je napisao/la:BtwMourinho i njegov dosadni pročitani antifudbal
Njegova defanzivna igra je nekad imala smisla i davala je rezultate. Zadnjih nekoliko sezona, izgleda da je jednostavno prolupao i počeo gubiti konce, ili ga samo nije briga i nema ni on tog elana više koji ga je nekad pokretao.
do prije 3 sezone sam ga smatrao za najboljeg trenera današnjice, a ovo sad već veoma jadno izgleda.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kad bi uvijek favoriti pobjedjivali...Reds1234 je napisao/la:Stvarno ne vidim nacin da nas Roma izbaciKaunas je napisao/la:Ako ovako bude, Romu vidim u polufinalu.Gefufna je napisao/la:Juve - Chelsea
Roma - Liverpool
Bayern - Sevilla
Real M - City

15.10.2013.
- CROtorious
- Kontakt:

Giroud pocinje, Chelsea prolazi.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Žirokopter će večeras dokazati da je najbolja devetka univerzuma.CROtorious je napisao/la: Giroud pocinje, Chelsea prolazi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Barbarossa
- Kontakt:
Chelsea momentalno postaje favorit
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

Daj u 1/4 miljenike UEFA-e iz Madrida.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.