AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Claus
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Claus » 09 jul 2014, 17:31

Kao i obično, jedno vrijeme su se zanimljiva imena povezivala s klubom, a onda zatišje i okretanje tradicionalnim polovnjacima i limitiranim igračima. Već neko vrijeme uopće ne čitam bilo kakve novosti oko odlazaka/dolazaka.

Sve dok Silvio ne proda klub (i povede priljepka Gallianija sa sobom), odnosno dok ga ne kupi neki bogataš s džepom bez dna, Milan neće vidjeti ni Evropske lige. O Ligi prvaka možemo samo sanjati...

Nema nikakve svrhe nadati se i vjerovati u njihova lažna obećanja, milion puta se prokockali povjerenje navijača. Oni moraju što prije napustiti klub, da se šteta može koliko-toliko nadoknaditi, inače ćemo uskoro gledati Rossonere kako se bore za opstanak.

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 09 jul 2014, 17:49

ej moj milan,na sta ti spade da kupujes polovnjake iz sezone u sezonu,onakva imena ,historija,sve a sad vam najvece pojacanje treba biti cerci.bogami mi je zao,al ocito bez katara nema se sta trazit u nekom ozbiljnijem takmicenju :?
Real nije samo klub,on je smisao zivota.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 09 jul 2014, 18:42

A iskreno sumnjam da će se ta prodaja kluba, odnosno odbacivanje pijavica iz njega desiti u skorije vrijeme zbog apatije Milanovih ultrasa sa Curve Sud koji su mahom pijuni babuke Berlusce i ostalih. Al' ako ništa moći ću svjedočiti Milanovoj propasti od 2007 do neke bliže budućnosti kada će klub doživjeti identičnu sudbinu Liverpoola... :salut:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 09 jul 2014, 18:58

madridistaforever je napisao/la:ej moj milan,na sta ti spade da kupujes polovnjake iz sezone u sezonu,onakva imena ,historija,sve a sad vam najvece pojacanje treba biti cerci.bogami mi je zao,al ocito bez katara nema se sta trazit u nekom ozbiljnijem takmicenju :?
nemaju svi kralja da ih finansira, real kupuje anonimusa illaramendia za 40 miliona bez da trepne i pruzi priliku covjeku. barca prosjecan transfer 40 miliona, arapima ako igraca ponudis ispod 50 uvrijede se. I nemoj pokusati objasniti kako je real brand, kako oni to vrate od prodaje dresova, kako ovo kako ono. Svi se to finansira iz poreza koji obicni gradjani spanije placaju bez pitanja, iz regulativa koja dodjeljuju realu prihode od TV prava vise od 40%... nema mi glupljeg argumenta od onog "vratio je on ulozeno nakon 2dana od prodaje dresova", pa nije klub vlasnik NIKE-a niti su dresovi 10000 eura.

Milan kao i ostali klubovi koji nemaju privilegovane pozicije ne bi se smjeli uporedjivati sa ovim drugima i zadnji koji bi mogli diskreditirati historiju jednog ovakvog evropskog giganta su upravo te privilegovane ekipe koje misle da su izmislile fudbal jer imaju pare i nemaju problema da se njima rasipaju jer nisu njihove.

Dok se ne uvede neka vrsta FFP i salary capa postojat ce 2 fudbala, jedan je za danasnju balavurdiju koja svojim "fanatizmom" finansiraju i podsticu sudare titana, a drugi fudbal je onaj sto je bio prije 20 godina jedini fudbal. **** se danasnjem fanaticnom navijacu za koga ce navijati, on samo zeli da pripada dominantnoj vrsti i nije mu problem da predje preko nacela, ideala principa ili cega vec, nije mu problem ni da indirektno ili direktno finansira sve to jer mnogo im znaci da kada "njegov" tim razvali konkurenciju a pritom zaboravavlja da mu inter,milan i slicni ne bi smjeli biti konkurencija nego samo i jedino jedna od privilegovanih ekipa.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 jul 2014, 19:32

recoba20 je napisao/la:
madridistaforever je napisao/la:ej moj milan,na sta ti spade da kupujes polovnjake iz sezone u sezonu,onakva imena ,historija,sve a sad vam najvece pojacanje treba biti cerci.bogami mi je zao,al ocito bez katara nema se sta trazit u nekom ozbiljnijem takmicenju :?
nemaju svi kralja da ih finansira, real kupuje anonimusa illaramendia za 40 miliona bez da trepne i pruzi priliku covjeku. barca prosjecan transfer 40 miliona, arapima ako igraca ponudis ispod 50 uvrijede se. I nemoj pokusati objasniti kako je real brand, kako oni to vrate od prodaje dresova, kako ovo kako ono. Svi se to finansira iz poreza koji obicni gradjani spanije placaju bez pitanja, iz regulativa koja dodjeljuju realu prihode od TV prava vise od 40%... nema mi glupljeg argumenta od onog "vratio je on ulozeno nakon 2dana od prodaje dresova", pa nije klub vlasnik NIKE-a niti su dresovi 10000 eura.

Milan kao i ostali klubovi koji nemaju privilegovane pozicije ne bi se smjeli uporedjivati sa ovim drugima i zadnji koji bi mogli diskreditirati historiju jednog ovakvog evropskog giganta su upravo te privilegovane ekipe koje misle da su izmislile fudbal jer imaju pare i nemaju problema da se njima rasipaju jer nisu njihove.

Dok se ne uvede neka vrsta FFP i salary capa postojat ce 2 fudbala, jedan je za danasnju balavurdiju koja svojim "fanatizmom" finansiraju i podsticu sudare titana, a drugi fudbal je onaj sto je bio prije 20 godina jedini fudbal. **** se danasnjem fanaticnom navijacu za koga ce navijati, on samo zeli da pripada dominantnoj vrsti i nije mu problem da predje preko nacela, ideala principa ili cega vec, nije mu problem ni da indirektno ili direktno finansira sve to jer mnogo im znaci da kada "njegov" tim razvali konkurenciju a pritom zaboravavlja da mu inter,milan i slicni ne bi smjeli biti konkurencija nego samo i jedino jedna od privilegovanih ekipa.
+1

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 09 jul 2014, 23:39

OFFICIAL: Jherson Vergara joins Avellino on loan for the 2014-2015 season.

De Jong pojeo Messija večeras :cool:

Tu je i Niang, volio bih da ostane sa nama. Trebalo bi se ove sezone okrenuti malo više Gabrielu.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

slika
slika
slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 10 jul 2014, 00:22

De Jong odlično odigrao. Nadam se da nije neka teža povreda nego da je izašao samo zbog umora i prijašnje povrede. Kao naravno i da ostane kod nas.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 10 jul 2014, 01:02

Jel to Mastour može igrati sa prvim timom?

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 jul 2014, 01:08

donCorleone1892 je napisao/la:Jel to Mastour može igrati sa prvim timom?
Moze. I prosle sezone je sjedio na klupi jednu tekmu
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 10 jul 2014, 03:06

De Jong standardno beton predstava. Mada sam dojma da možda i nije trebao igrati ako nije spreman 100% jer je izmjenom Van Gaal izgubio Krula koji je vrlo lako mogao biti ključan za penale.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 jul 2014, 08:13

Prema posljednjim informacijama Niang bi mogao ostati, što je po meni OK jer bi mogao biti treća opcija u napadu, a znamo i da moze odigrati po krilu.
Što se Rame tice tu su stali sa Valenciom u 500 milja. Mi nudimo 3,75 mil a oni traze 4,25 mil.

EDIT: Sad imamo alternativu alternative. Prvo je Cerci bio alternativa Iturbeu, a sad je Andre Ayev alternativa Cerciu :roll:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 jul 2014, 09:52

Niang’s mother will soon move to Milano to help and support him.
Niang has allegedly promised Galliani that he will behave better as well as deliver better performances.
Niang will stay at Milan - for now. He wants to convince Galliani and Inzaghi to let him be a part of the squad for this season.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 jul 2014, 10:05

ja sam cito da je sa ramiem sve gotovo i da je Valensija prihvatila nasu ponudu od 4 M :salut:
Galliani pensa a Shaqiri, ma la Roma è in pole
:tralala:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 10 jul 2014, 13:13

Dobro je da će Niang izgleda ostati. Premalo je pokazao dok je bio ovdje i imao nekih glupih izjava dok je bio na posudbi ali trebamo ga shvatiti jer je još dijete. Veliki je potencijal sigurno.

Meni je žao što su se olako odrekli Urbija i smatram da je greška što nije ostao.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 jul 2014, 14:21

Drago mi je zbog Nianga ..

slika

It will be possible to get your hair cut by El Shaarawy at Casa Milan today.

Danas Agazzi,Alex i Menez dobijaju po Audija ..

Zapata will join the Milan squad in USA at the end of July.
No USA tour for De Jong - he will return to training at Milanello on August 8.
Abate, Balotelli and De Sciglio will return to Milanello on July 21.
Honda, Essien and Muntari will join the Milan squad in USA on July 23.

The official presentation of Pippo Inzaghi will be shown live on the giant screen at Casa Milan today.

Imamo najbolju kuću na Svijetu ! :cool: :tokralju:

slika

slika

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 jul 2014, 14:23

Urbi je doktor za Abatea i Constanta, radije da su njemu produžili ugovor, a ove otjerali.
Mada mi je i on malo nejasan, razumijem da se pobunio jer ne igra, ali lik pređe u Romu gdje će opet na klupu ??!! :salut:

Čuj hoće Ayeva, hljebu božji :facepalm:
Ne znam odakle taj stav da se MOOOORA dovesti desno krilo. Pa ne mora yebem ga ja, imaš Meneza i Nianga kao zamjenu, radije se okrenite kakvom veznjaku, a za 20 miliona se može naći pravo dobar. Ma dosadilo mi više ponavljati ko papagaj, džabe ja ovdje pričam. :salut:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 10 jul 2014, 14:31

milanist je napisao/la:
Galliani pensa a Shaqiri, ma la Roma è in pole
:tralala:
odkud ti ovo ?

popušili smo za Iturbea, ali nema veze tu je Niang :cool:

ali naše najveće pojačanje je Inzaghi, upamtite ;)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jul 2014, 14:42

Nedavno sam se sreo sa jednim likom koji je bolesni fan Milana. Zapravo oženio jednu moju rodicu, helem za medeni mjesec odabrali Milano :mrgreen: . Pokazivao mi lik slike iz ovog Casa Milana, ljudi to je fantastično i premoćno, samo mi nije jasno otkud pare za Casa Milan a vamo klub na aparatima :D

Kaže zayebao se, jer su prvi dan skontali da idu u oblizak grada, a drugi dan sve vezano za klub. Rekla mu ona radnica u Casi da su dan prije bili Maldini, Montolivo, El Sha, Mastour i žao mu što se nije slikao.

Al' slike su nešta znači, od Casa Milana preko San Sira.. :ljepota:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 jul 2014, 14:54

Auuu, ima da zatuče ženu što su prvi dan išli u obilazak grada. :urnebes:
Haj ova trojica više manje, ali za jednu sliku sa Maldinijem bi pješke odavde otišao ako treba. :D

Ah odakle im pare, od prodaje dionica. A brzo bi se i stadion trebao početi graditi. Za sve se ima para osim za ono najpotrebnije. Jest da je veliki uliv novca u budžet od novog stadiona i muzeja, ali džabe ti sve kad će ti jedan Constant marširati po lijevoj strani.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jul 2014, 15:04

A yebiga nije mu se dalo :D Ima lik znači kolekciju svih dresova od 94-e :ljepota: Pitam ga ima li kakav fan club Milana u BiH, reče mi da nema, ali da imaju prijavljeni u Srbiji i vjerovatno Hrvatskoj. Zna valjda dosta raje sa Balkana što ode na par tekmi godišnje na San Siro, reče mi da i on sa još par jarana planira ove godine otići na Juventus i Inter. :D

Fakat je ironično kakvu infrastrukturu imamo a kakav nam je igrački kadar, po slikama od svlačionica pa do svega ostalog vidiš koliko smo veliki klub ali nešto koči napredovanje tima..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: galia95, meecko i 10 gostiju.