NK Zvijezda Gradačac

combe
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe » 27 jul 2018, 22:43

Nek probaju dogovorit jos tekme sa Skugricom i Gajevima pa da sve rangove RS poklopimo.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 27 jul 2018, 22:55

Ljudi moji ako su nesposobni de da im ja dogovorim utakmicu sa protivnikom po mjeri umjesto sto igraju sa ovim ekipama seoskim! Borac Bl, Sloboda Tuzla, po meni i sa Slavenom su trebali odigrati, Tuzla CITY svejedno imaju dvije ekipe!!! A oni igraju sa Jedinsgvom kojeg mogu naši juniori dobit

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 27 jul 2018, 23:05

Vidicemo protiv koga ce generalka bit polako momci...

Tu ce nas iznenadit sa jednim finim protivnikom mislim...

jaki su treninzi kod matorog Laze tu mozda i treba laksi protivnik, mene brine vise sto jos novih igraca nema a treba troje najmanje da se bar jos uigraju do pocetka sezone coje pocinje za petnest dana!!!!

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 28 jul 2018, 19:55

2-0 :kafa:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 jul 2018, 21:53

Ekipa ekstra, samo sto uistinu fali još 3 igraca,
Zanimljivo mi visoko proizvede igraca momak odličan, dok od nase 10 djece trenutno niko ni blizu prve postave
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 28 jul 2018, 22:38

astra1922 je napisao/la:Ekipa ekstra, samo sto uistinu fali još 3 igraca,
Zanimljivo mi visoko proizvede igraca momak odličan, dok od nase 10 djece trenutno niko ni blizu prve postave
Vjerovatno losa selekcija i procjena,isforsiraju se pogresni,nemoguce da kod nas nema talenata

HMKAHH
Kontakt:

Post Postao/la HMKAHH » 29 jul 2018, 00:56

Otišli:Kurbašić,Devedžić,Adžem,Huseinspahić,Đekić,Čivić,Pršeš,Kapetan,Cvijanović,Delić,Guzina,Osmić,Serdar,Ivanovski i Kesić
Zamjene:Oštraković,novi stoper,Popović,desni bek,Pecelj,Kadrić,veznjak,Jusufbašić,Ilić,Šarić,Jaćimović,Đukić,Petrović,Šarkanović,Šabanović.
Uz ove što su ostali Prljača,Aljkanović,Brčkalić,Piragić,Mehić,Hevešević,Turbić,Hasukić,Terzić.
Po meni fale nam barem jos ova tri igrača...

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 29 jul 2018, 09:24

Razlika između naše djeve i Šarića je sto je Šarića neko isforsirao a kod nas čovjek gura uvijek pogrešne igrače po meni malog Mehica treba forsirati i Piragu a to trener neće raditi drugo nemoj da vas ponese pobjeda protiv jedinstva to je ekipa ranga Sibovca. Zanimljivo da ni sa jednim jačim protivnikom nismo igrali prijateljsku!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 29 jul 2018, 14:16

Pomjeramo se na tablici lige RS imamo 6 bodeva libu nas racku. Jel bio neko juce kako smo izgledali na terenu ipak je ovo bio renomiran protivnik? Dolazel ta jos 2-3 od nekud?

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 29 jul 2018, 14:39

Ne znam zasto je kapitenska traka oduzeta Prljaci nesto govore treba neko od igraca da bude kapiten da vrsi pritisak na sudiju ovo ono,ovaj juce novi kapiten suti ko zaliven,ovi juce sto su poceli najlosiji je onaj mali 16 broj,ne smije u duel uci ni jedan,od Hasuke bi moglo biti igraca dobrog treba mu jos utakmica u nogama da igra sa onom grupom sto je nastavila od 60. minute nije losa ekipa ali nije jos uigrana kako treba a i ne moze se uigrati sa treceligasima,a rezerva nam je katastrofa osim golmana,i ne znam zasto Brckalica forsira na novoj poziciji ne sjedi mu nikako zasto ga nije ostavio na poziciji od prosle godine

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 29 jul 2018, 15:07

Praljaca je glumio povredu ledja, kad je kurbasa otiso,kasnije cujem neke price da je u talu sa civom, adzemom i husarom bio.sad dali ima istine to neznam...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 29 jul 2018, 16:17

To su naše price i to su price onih ljudi koji ne zele da vidr prljacu na golu a imam prepiske sa prljavom kada sam ga pitao jel povreda ili bojkot on je jasno odgovorio povreda a neće proljeća da priča šta je proživio sve od prošle sezone od broja 1 pa do čovjeka kojeg treba otjerati a napominjem imao je unosnu ponudu na polusezoni od Azmira da ode tamo 10 000 na ruke i 2000 Km Plata sto mu Zvijezda za 5 sezona ne može dati prema tome prestanite blatiti momka! Ponos i Dika Emir Prljaca!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 29 jul 2018, 17:04

Sto se tice prijateljskih nisam bio u Stanisicima i na ovoj juce. Ali vidim vecina vas govori ono sto i ja mislim da nam fale 3 igraca.
A vrijeme prolazi, ne znam kad i da li ih namjeraju dovodit.
Sa ovim trenutnim trebamo se preregistrovat u prvu RS. Tu bi uz Borac i Modricu bili u vrhu.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 29 jul 2018, 17:38

Combicu matori deremo u srijedu Podrinje Janju.... protivnik po mjeri... drugoligas sa ambicijama, prosle godine sesti...Matori Lazo fino probrano bira protivnike da niko neskonta kolko smo mi ustvari jaki...

Pojavilo se neki sponzora iz Italije valjda nas oni vade...

Kadeti danas u gostima razvalili Gradinu Srebrenik 6:1... juniori 3:2

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 29 jul 2018, 18:35

Za ne povjerovat da ima jos budala koji vjeruju u njihove price i neke strane investitore.
To je mozda neko komunalno drustvo iz Italije da sredi onu travugu oko stadiona posto i to izgleda nisu u stanju.
Neki dan na treningu nabije igrac loptu u travu ne smije niko otic po nju trava dva metra visine.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 29 jul 2018, 19:03

Pokosena travuga combicu kod stare tribine nisi bio pa da vidis...cisto sve ko suza...pitomi guje se preselile iza gola pomocnog stadiona... valjda se pokosi i ostalo polako... tebi daje sve pokosit pa kosta to a moro bi vise puta kosit vako jednom godisnje i super...

Nisi imo sta vidit protiv sabana iz Brckog jer je prvi tim igro 20 minuta... i nisam ja budala sto vjeruje nesto... moras u bolje sutra vjerovati... pa makar i iluzija bila....

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 29 jul 2018, 20:07

Vec combicu sta ti tvoji kontakti kazu hocel bit sta od novih igraca??? Hocel matori Lazo iskopat koga iz republicke lige jos?

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 29 jul 2018, 21:37

Prljaca da je odglumio povredu ne bi ostao ovdje i ne znam da li ste vidjeli kada je potpisao ugovor kada je Mustafa Sakic nesto komentarisao dobri im Adzemi,Guzine,Cvije i tako to a Guzina odgovara Sakicu kako bi trebao sakupiti cijelu upravu i da se izvinu Prljaci za ono sto su mu radili zadnja dva mjeseca na kraju sezone

Progres
Kontakt:

Post Postao/la Progres » 29 jul 2018, 22:03

Ponovo je napisao/la:Prljaca da je odglumio povredu ne bi ostao ovdje i ne znam da li ste vidjeli kada je potpisao ugovor kada je Mustafa Sakic nesto komentarisao dobri im Adzemi,Guzine,Cvije i tako to a Guzina odgovara Sakicu kako bi trebao sakupiti cijelu upravu i da se izvinu Prljaci za ono sto su mu radili zadnja dva mjeseca na kraju sezone
Kao i obicno, prica se kako trebamo "pogurati" svoju djecu. Evo Prljacu PONOVO guramo sto dalje od Zvijezde. Oduzeli mu traku, sumnjicili ga za simuliranje, prodaju. Kad su svi otisli na kraju sezone, prvi je potpisao produzenje ugovora. Na turniru trebao biti rezerva Ostrakovicu a na kraju najbolji golman turnira. Evo i sad ga neki prozivaju umjesto da kazu SVAKA CAST PRLJACI, MOMKU IZ ZVIJEZDINE SKOLE FUDBALA.

Ponovo
Kontakt:

Post Postao/la Ponovo » 30 jul 2018, 15:41

Govore nesto treba nam agresivniji kapiten i to,pa Prljaca galami cijelo vrijeme i upozorava igrace kada primaju loptu jesu li sami ili ima neko s ledja,kada su dvojica blizu bespotrebno i sve to,govore kako nam treba kapiten u igri jer ne moze Prljaca sa gola izlazit pravit pritisak na sudiju,pa ova liga je i onako rute sudija kad hoce sjebat tekmu on nju sjebe taman da u ekipi ima 5 kapitena a ne jedan,sramota je to sta mu rade,a ako bude na klupi na polusezoni on ide dalje i ja mu u tom slucaju zelim svu srecu svijeta,neka ide gdje moze napredovat,a nadam se da do toga nece doci

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.