FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

gerdmuller
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la gerdmuller » 15 apr 2013, 19:41

Koja djecja rasprava maloumnih isfrustriranih "navijaca" :lol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 apr 2013, 19:46

U subotu ako Bog da gostujemo Hannoveru. Mislim da će Yupp opet odmarati veliki broj prvotimaca no da je i "drugi" tim kvalitetan da dobije neugodnog protivnika.

U utorak ako Bog da igramo sa Barcelonom i sigurno je da veliki broj igrača Bayerna već misli na tu utakmicu. Teška utakmica, još gostovanje, samo da se niko ne povrijedi.

Ekipa je osnovana davne 1896 godine. Stadion im nosi ime AWD-Arena, a kapacitet iznosi 49.000 mjesta. U svojoj historiji imaju dva osvojena prvenstva. Trenutno se nalaze na 10 mjestu sa 38 osvojenih bodova. Lani sjajni, izborili su Evropu a ove godine ništa od toga nema. Najbolji igrač im je Mađar Huszti koji je povrijeđen već neko vrijeme i najvjerovatnije da neće igrati protiv Bavaraca.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 15 apr 2013, 19:56

Prije te utakmice sa Hannoverom znamo da je sutra to polufinale DFB Pokal protiv Vukova.

Mislim da to trebamo rjesit u prvom poluvremenu i opet odmarat neke igrace. Jer ne smijemo se opustiti iako su nam misli vec o Barceloni moramo biti korektni i profesionalni te odradit mec sa Wolfsburgom.

Znacajno je dobit i tu tekmu kao i osvojit taj kup. Kod Hannovera opet izac sa 2 postavom kao protiv Nurnberga i tek mozda tamo pred kraj ubacit neke igrace, cisto da ne dodje do nakih povreda ili ono drzat Lahma do 60 min i onda ga odmorit fino :)

Sutra ocekujem pobjedu naravno.. i trebamo nac fine linkove da nam ne stopa :) hehe
FC Bayern !!!!!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 15 apr 2013, 19:57

smopiBVB je napisao/la:De smisli nesto novo,samo ponavljas 18+...Ako vec hoces da znas imam puno vise od toga,pa da ne ponavljas vise,ubitacno si peglativan!
Ako hoces paznju,drugacije to radi,nit sam se tebi obratio prvi,niti si zanimljiv i interesantan da tako nesto radim,ne rusi bezze ugled ovih normalnih ljudi s teme,postedi nas sve! ;)
Vidim pratis moje postove,svaka cast,znaci da sam ti interesantan :lol: Imao bi ih i ti mnogo vise,nego nisi komentarisao dok je tvoj klub bio bez titule i rezultata...Znas,vidis datum prijave,broj postova i vidis koliko si ih od tog broja napisao u zadnjih pola godine-godinu(pretpostavka i vidjenje)i prosta racunica!Znaci kad smo kod postova,POBIJEN SI,smisli nesto novo :lol:
I ajd da se dogovorimo,ne obracam ti se prvi tako da nemas potrebe ulaziti u tudju raspravu,nego fino lijepo dodji sebi ako nemas kome,ok?Ne pravi se mangup preko tastature jer to nije fino,to se drugacije radi,nego pusti ljude da normalno iznose misljenja i pricaju,a ne gusiti ih svojim balavim i maloumnim idejama!Znas kako se ono kaze CAO PUSA! :?

Paznje :lol: :lol: , pa nisam ja za za godinu dana napisa 800 i kusur postova za godinu dana ja sam skoro za 3 godine staza na ovom forumu napisao 600 i kusur postova tako da je to smijesno al fakat reci nekome,losa ti je racunica ;) .Ne dao Bog da pratim postove takvih tipova pise ti ispod avatara broj postova ,vremensko razdoblje od prijavljivanja do danas , tako da se iz toga moze dosta toga zakljuciti ,niko te licno nije uzeo usta , jednostavno si tip koji voli prepucavanj oko nekih nebitnih stvari .Ocigledno je da ti tezis da steknes reputaciju forumskog mangupa jer si iz cista razloga poceo verbalnu diskusiju pred tekmu sa malagom ti sto neke stvari ne mozes shvatiti i sto se pali na neke stvari tvoj problem , i nemoj nikoga etiketirati bez razloga covjece .Ti si se meni obratio prvi ,ja samo odg,sa takvim nemam namjeru voditi ni polemisati o bilo cemu niti me citiraj niti cu te citirti i zdravo .Vozdra

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 15 apr 2013, 20:06

Magath: "Barca nema nikakve sanse protiv Bayerna"

To to, samo vi razvalite cigane, Madrid je uz vas.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 apr 2013, 20:07

Pa dobro, možda djelujem ufurano ali već računam kup kao "naš" 8-)

BOSNABAYERN
Kontakt:

Post Postao/la BOSNABAYERN » 15 apr 2013, 20:26

Sutra posteno ispratit Vukove uz Hattrick Robbena Insallah

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 15 apr 2013, 20:32

gerdmuller je napisao/la:Koja djecja rasprava maloumnih isfrustriranih "navijaca" :lol:
drug posto smo navijaci bayerna ne bi sada da nesto otpocinjem sa tobom ,al da ti kazem imas premalo forumskoga staza da bi nekome rekao da je isfrustriran navijac ;) .

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 apr 2013, 21:50

Nakoti se provokatora od izvlacenja mali milion,taman onaj romarioo malo popusti,kad ono dodje drugih i jos gorih od pomenutog :?

Nego sutra veoma bitna utakmica protiv Wolfsburga,ne treba biti neki strucnjak pa reci da smo veliki favoriti sutra,i da ocekujemo sigurnu pobjedu sto bi bio idealan uvod pred mec sa Uefalonom 8-)

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 15 apr 2013, 21:53

- Bayern je na 18 utakmica protiv Wolfsburga kući ostvario 17 pobjeda i jedan remi; u Kupu 3/3,
- Bayern ove sezone u Kupu nije primio nijedan gol,
- U Kupu, na Allianz Areni, Bayern ima postotak uspješnosti prolaska od 96% (2,7 golova po utakmici); jedini poraz od Schalkea (0:1),
- Bayern je sutra bez Riberyja (crveni karton), Boateng ima lakšu povredu, ali je danas trenirao, a Muller je dobio lakši udarac i trenirao je odvojeno; obojici nije ugrožen nastup,
- Dodatna motivacija za igrače sutra bi mogla biti informacija da Jupp još nikad nije osvojio njemački Kup, pa da mu igrači za oproštajni poklon osvoje titulu!
FC Bayern !!!!!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 15 apr 2013, 22:13

Moji Bavarci jeste li vi primjetili kako navijaci drugih ekipa imaju neku silnu potrebu da daju svoje komentare na nasoj temi, nezna koji je razlog za takvo nesto? Ja od kako sam član ovog foruma nisam komentarisao nista na temama o drugim klubovima niti imam neku potrebu za tim.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 15 apr 2013, 22:23

anelbavarac je napisao/la:Nakoti se provokatora od izvlacenja mali milion,taman onaj romarioo malo popusti,kad ono dodje drugih i jos gorih od pomenutog :?

Nego sutra veoma bitna utakmica protiv Wolfsburga,ne treba biti neki strucnjak pa reci da smo veliki favoriti sutra,i da ocekujemo sigurnu pobjedu sto bi bio idealan uvod pred mec sa Uefalonom 8-)

Moraju ljudi komplekse lijeciti 8-)

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 15 apr 2013, 23:08

@GAL
Dogovoreno ;)
Samo da dodam,nisi me bas procjenio kako treba,fkt mi nije bila namjera bilo koga provocirati,jednostavno sukob misljenja i to je to...I to sto govoris za postove,vjeruj mi nije istina,a i smijesno je,forum kao forum,iznosenje misljenja i nekad ubijanje slobodnog vremena,ali daleko od "bar malo" bitne stvari! ;)
Zivio!
@gerdmuller
Polako s tim "cascenjem"...

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 15 apr 2013, 23:24

red je da se nesto narodno poslusa za 1.maj i rostilj,pa zasto to ne bi bio nas kolega navijac :lol:

slika

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 15 apr 2013, 23:41

smopiBVB@ uredu zakopat cemo ratne sjekire i svako na svoju stranu ;) zivio

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 apr 2013, 00:17

autogol je napisao/la:red je da se nesto narodno poslusa za 1.maj i rostilj,pa zasto to ne bi bio nas kolega navijac :lol:

slika
Mitar Miric :lol: :lol: 8-)

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 16 apr 2013, 00:30

Sve osim pobjede sutra bilo bi veliko iznenađenje.
MIlslim da ćemo sutra lagano beze umora i naravno povreda da pobjedimo Vukove. :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 16 apr 2013, 00:30

Vidim zutovi i ciganija se udruzili...ne volim Bayern, ali imate podrsku madridske strane 8-) .
Samo presing na tu bijedu od odbrane i nece se ljudi sastavit' :) .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 apr 2013, 00:35

Kako zarazan video- " onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 04:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 16 apr 2013, 00:50

Nekako me nije strah Barcalone a i gdje će me biti strah pored ovakvog Bayerna ili će me vremenom kako se tekma bude blži hvatati euforija. Ali opet mislim da sam se više probojavao za ishod prošlogodošnjeg polufinala protiv Reala.
Lijepo je vidjeti da imamo podršku navijača Reala i BvB-a.
Mogao bi nam i Pep malo pomoći da nam došapne slabe tačke njegovog bivšeg kluba.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.