FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Romariooo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Romariooo » 04 sep 2012, 17:41

nikakva izvala nije, nego samo zahvalnost igracu koji je dao tako mnogo klubu, ako se messiju prohtije da se okusa u nekoj drugoj ligi, ja da se pitam ne bi mu pravio nikakve probleme
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 04 sep 2012, 17:45

Ma nema se njemu šta prohtjevati negdje drugo. Sad ce mu Sandrusco napraviti i ponuditi doživotnu ugovor (to ce biti događaj bez presedana) i on ostaje u Barcu do kraja. A i gdje ce drugo :shock: nije lud da napušta svoj omiljeni klub. Nigdje nece biti toliko voljen i poštovan, kao u Barci.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 04 sep 2012, 17:47

AllGunsBlazing je napisao/la:Ti si bas bolestan lik. Ali stvarno, idi se malo lijeciti nije dobro ovoliko spominjati Arsenal na temama koje nemaju veze sa Arsenalom.

Song je otjeran iz Arsenala. Ali ti to ne razumijes. Ocigledno da je Wengeru bio bolji Diaby nego Song. Inace bi Songa zadrzao a ovog drugog prodao. A ako je Wengeru bolji, zasto i meni ne bi bio? Medjutim, hajde da malo trolam i ispadam glup bolje to.
Jel onda i Chamak Wengeru (i tebi, također) bolji, jer je ipak njega zadržao, a Robina prodao.
Led te j*bo. :mrgreen:

skeva je napisao/la:I ti si se kao uzivio, MI Barselona, idemo, dolaze nam... o **** te Lepa Breno...
Evo ga još jedan padobranac.
Ajd nam reci za kojeg premijerligaša navijaš ? Evo ja tipujem na nekog sarajevskog (Olimpic ne brojim), dakle Željo ili Sarajevo ?

Usranog li foruma, mati moja mila. :roll:
Zašto nas jednom ne pustite na miru ? Ne vidim da je iko otišao na pdf premijer liga da s*re ostalim kako su retardirani jer prate istu.
Uostalom, možda ovo "šaljem" na pogrešnu adresu, ali stekao sam takav dojam. :roll:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 04 sep 2012, 17:58

Ne navijam ni za jedan od navedenih klubova, posebno ne Sarajevski jer nisam iz te regije :) .... Jadno mi je samo vidjeti kad se neko poistovjecuje sa nekim tamo Spancima, Italijanima, Englezima ili bilo kime ko nema veze sa nama. Samo toliko, bez ljutnje :D
Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2012, 18:22

skeva je napisao/la:Ne navijam ni za jedan od navedenih klubova, posebno ne Sarajevski jer nisam iz te regije :) .... Jadno mi je samo vidjeti kad se neko poistovjecuje sa nekim tamo Spancima, Italijanima, Englezima ili bilo kime ko nema veze sa nama. Samo toliko, bez ljutnje :D
Ma yebo se ti takav s tim razmisljanjem i ma skim se poistovjecivo. A nakon toga nama opet svejedno. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 04 sep 2012, 18:47

skeva je napisao/la:Ne navijam ni za jedan od navedenih klubova, posebno ne Sarajevski jer nisam iz te regije :) .... Jadno mi je samo vidjeti kad se neko poistovjecuje sa nekim tamo Spancima, Italijanima, Englezima ili bilo kime ko nema veze sa nama. Samo toliko, bez ljutnje :D
Jbg brate, nemoj ništa zamjeriti :D , tek sad vidjeh da si novi na forumu ( :lol: ).
Dešavaju nam se takve stvari, pa nekad mora da dopizdi. :mrgreen:

Ali otkud znaš jel se neko poistovjećuje sa nekim klubom, ili mu je jednostavno dopizdilo da stalno spominje ime tog kluba u svakom svom postu na XY temi. Eto recimo, kod mene je slučaj ovo drugo. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 04 sep 2012, 18:59

messilla je napisao/la:
Jbg brate, nemoj ništa zamjeriti :D , tek sad vidjeh da si novi na forumu ( :lol: ).
Dešavaju nam se takve stvari, pa nekad mora da dopizdi. :mrgreen:

Ali otkud znaš jel se neko poistovjećuje sa nekim klubom, ili mu je jednostavno dopizdilo da stalno spominje ime tog kluba u svakom svom postu na XY temi. Eto recimo, kod mene je slučaj ovo drugo. :mrgreen:
Isto i kod mene, nekad napisem mi, nekad Barcelona, nekad oni, ali necu je prestati pratiti nikad. Samo za svoju BiH i za svoje Sarajevo mogu reci MI, jer su dio mene, tj. mogu otici na tekmu kad pozelim, dok je sa Barcom druga stvar, iako bih volio otici na tekmu. Medjutim, nikakva nije razlika izmedju onih u Barceloni koji idu na Camp Nou i nas ovdje koji volimo tu Barcu. Jednostavno spletom okolnosti smo se rodili ovdje, pa ne mozemo ici da ih gledamo na Camp Nou, jer je finansijska situacija takva kakva je, a i sama udaljenost. Znaci, po ovome sto ovdje se govori, kako ne mozes biti navijac ako ne ides na tekme, onda milioni navijaca Barce, Reala, Arsenala, Uniteda, Intera, Milana, zive u zabludi, jer jbt. ne mogu biti navijaci ako ne idu na tekme :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 sep 2012, 19:23

Većina nas ovdje na forumu (mogu reći 99%) spada u simpatizere, ne navijače. ;)

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 04 sep 2012, 19:39

mandraX je napisao/la:Većina nas ovdje na forumu (mogu reći 99%) spada u simpatizere, ne navijače. ;)
Ne pocinji seljacku logiku,svijuti.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2012, 20:16

@mandraX
kolko jos moras drzat tu placipizdu na avataru ???
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 sep 2012, 21:07

messilla je napisao/la: Jel onda i Chamak Wengeru (i tebi, također) bolji, jer je ipak njega zadržao, a Robina prodao.
Led te j*bo. :mrgreen:

Led te j*bo jeste vi glupi. Ja nigdje nisam napisao da je Wenger Robina otjerao. Zato sto to ne bi bila istina. Ovo je istina, procitajte koji intervju Songa. Robin je izdao Arsenal, a Song je otjeran iz Arsenala. Ogromna razlika.

@Bp dosla ponuda zato sto su ga stavili na transfer listu.
Celik!3,2,2.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2012, 21:11

Ne kontam zasto ste otjerali Songa ?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 04 sep 2012, 21:13

bparena je napisao/la:Ne kontam zasto ste otjerali Songa ?
Zato sto je pravio probleme, kasnio na treninge, trazio novi ugovor sa vecom platom iako je imao tri godine jos. Ja mislim i radi nepostivanja Wengerovih zadataka(ali ovo je neprovjereno). Uglavnom on je otjeran i sam je to rekao, kako ga nisu uopste kontaktirali. Zato je razlika izmedju njeg i Robina.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -life.html" onclick="window.open(this.href);return false;
**** claim Song’s levels of professionalism had dropped significantly in recent months and Wenger decided enough was enough earlier this summer.

**** also say Song regularly arrived late for training, took a half-hearted approach in sessions and did not follow instructions from the management staff.

Celik!3,2,2.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2012, 21:16

:? Nadam se da se nece tako ponasat u Barceloni jer je jako dobar fudbaler.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 04 sep 2012, 21:27

AllGunsBlazing je napisao/la:
bparena je napisao/la:Ne kontam zasto ste otjerali Songa ?
Zato sto je pravio probleme, kasnio na treninge, trazio novi ugovor sa vecom platom iako je imao tri godine jos. Ja mislim i radi nepostivanja Wengerovih zadataka(ali ovo je neprovjereno). Uglavnom on je otjeran i sam je to rekao, kako ga nisu uopste kontaktirali. Zato je razlika izmedju njeg i Robina.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -life.html" onclick="window.open(this.href);return false;
**** claim Song’s levels of professionalism had dropped significantly in recent months and Wenger decided enough was enough earlier this summer.

**** also say Song regularly arrived late for training, took a half-hearted approach in sessions and did not follow instructions from the management staff.

song je to opovrgo da je otjeran,da je kasnio na treninge ,i da su to mediji izmislili
pa ja samo neke novine su to napisale ,a niko nije nista izjavio o tome ,mogu mediji svasta pisat ,ko npr sad u vezi cristine.venger bi to reko da je to bio problem ha ya ;),, samo se nisu dogovorili u vezi produzenja ugovora ,dosla barca ponudila i eto zavrsi u barci
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 04 sep 2012, 21:31

Samo da Cristina ne ode u MCity. :(

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 sep 2012, 22:37

bparena je napisao/la:@mandraX
Dan-dva :mrgreen:

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 05 sep 2012, 10:43

mandraX je napisao/la:
bparena je napisao/la:@mandraX
Dan-dva :mrgreen:
Svaki put kontam neko od Realovaca dosao da sere po temi, daj mici to danas :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 sep 2012, 10:47

Ali koliko je Messi karakteran da nikada nije ovako provociro na SB a zavalio im more golova. :)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 sep 2012, 11:04

Barca midfielder unhappy with Nou Camp life
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba" onclick="window.open(this.href);return false;

ZAr nije Cesk izgledao kiselo od pocetka sezone ?
pocnite :lol:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.