Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Cekam Barca. PSG h2, i Dinamo 1, al navalila barca ko mutavi..dajte ljudi 4-5 razlike pobjeda tamam
joj svaba moze li gdje doci ps1
- Consigliere
- Kontakt:
Boro tri utakmice zaredom 0:0 i sada na poluvremenu sa Watfordom ista stvar
Pa, kakav je to fudbal, yebemtisve
Na glavnom ddg, na zayebanciji odg 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Svi parovi Bundeske 3+, samo Bremen - Gladbah 0-1. 

LUHG!
-
- Kontakt:
u svaba je ps1 u zadnje vrijeme postalo raritet
Ajde Gladbach jos jedan gol da budem miran i cekati Schalke jos 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Moze li mala pomoc odigrao sam(radnica pogresno otkucala) u bet-live Dinamo Zagreb F6 neam pojma sta to znaci?
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
-
- Kontakt:
to ti je super ponuda da ce dinamo pobijeditiSemPer_fi je napisao/la:Moze li mala pomoc odigrao sam(radnica pogresno otkucala) u bet-live Dinamo Zagreb F6 neam pojma sta to znaci?
Hvala , samo kvota 1,70 ,a inace je oko 1,30 na Dinamosubcoccinela je napisao/la:to ti je super ponuda da ce dinamo pobijeditiSemPer_fi je napisao/la:Moze li mala pomoc odigrao sam(radnica pogresno otkucala) u bet-live Dinamo Zagreb F6 neam pojma sta to znaci?

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- Consigliere
- Kontakt:
Ne bi ga primili bez penalaConsigliere je napisao/la:Boro tri utakmice zaredom 0:0 i sada na poluvremenu sa Watfordom ista stvarPa, kakav je to fudbal, yebemtisve
Na glavnom ddg, na zayebanciji odg

To je specijalna super ponuda, nemas brigeSemPer_fi je napisao/la:Hvala , samo kvota 1,70 ,a inace je oko 1,30 na Dinamosubcoccinela je napisao/la:to ti je super ponuda da ce dinamo pobijeditiSemPer_fi je napisao/la:Moze li mala pomoc odigrao sam(radnica pogresno otkucala) u bet-live Dinamo Zagreb F6 neam pojma sta to znaci?

Fit Tony: I keep my friends close...
od zadnjih 30 utakmica dortmun je primao go i naravno frankfurt u dvije zaredom protiv njih ne uspijava zabiit ebo nanu
ebem ti sunce i Gladbah
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
-
- Kontakt:
to ti je super ponuda gdje moras igrati minimalno 6 parova, zato je tolika i kvotaSemPer_fi je napisao/la:Hvala , samo kvota 1,70 ,a inace je oko 1,30 na Dinamosubcoccinela je napisao/la:to ti je super ponuda da ce dinamo pobijeditiSemPer_fi je napisao/la:Moze li mala pomoc odigrao sam(radnica pogresno otkucala) u bet-live Dinamo Zagreb F6 neam pojma sta to znaci?
imam listic na kojem cekam Leverkusen preko 9,5 kornera,nije velik dobitak (25 KM) pa vas pitam da li uzeti prijevremenu ili to cekati ?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja bih uzeo, bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Sa tim kornerima se nikad ne zna.arelinho je napisao/la:imam listic na kojem cekam Leverkusen preko 9,5 kornera,nije velik dobitak (25 KM) pa vas pitam da li uzeti prijevremenu ili to cekati ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:

koji baksuzluk u pm,borusija je profulila sto sansi

Mislim da bi trebao uzeti,to ce bit mrtva utakmica ,nevjerujem da ce srljat ijedndi i drugi,vjerujem da ce se igrat na sredini terena i vise pazit svoj gol
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hajde Astromitos ljubi vas brat, samo gol mi treba.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
- Kontakt:
ja uvijek uzimam prijevremenuarelinho je napisao/la:imam listic na kojem cekam Leverkusen preko 9,5 kornera,nije velik dobitak (25 KM) pa vas pitam da li uzeti prijevremenu ili to cekati ?

Za prijevremenu mi nude 12 KMsubcoccinela je napisao/la:ja uvijek uzimam prijevremenuarelinho je napisao/la:imam listic na kojem cekam Leverkusen preko 9,5 kornera,nije velik dobitak (25 KM) pa vas pitam da li uzeti prijevremenu ili to cekati ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.